Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 092
  • 728
  •   2
Отговори
# 405
Pampers, в кой район търсите?
Почти целия Tyne and Wear

# 406
  • Манчестър
Pampers, лоша ситуация.

Още по-лошото е,че целия пазар е луднал,ама луднал…и за продажби, и за наеми. Нашата къща я пуснахме сутринта, до обяд имаше 20 желаещи да я видят.

Нямам никакви познати от този район…

Замисляла ли си се да смените района?

# 407
За съжаление моите приятели, които дават няколко под наем са на сериозно разстояние от теб.
Стискам палци да се случи чудото и да излезе нещо подходящо.

# 408
  • UK
Памперс, стискам палци всичко да се нареди. Много неприятна ситуация.

# 409
Памперс, много стресова ситуация. Стискам палци скоро да намерите решение.

# 410
Pampers, лоша ситуация.

Още по-лошото е,че целия пазар е луднал,ама луднал…и за продажби, и за наеми. Нашата къща я пуснахме сутринта, до обяд имаше 20 желаещи да я видят.

Уцелихме най-подходящия момент 😂

Нашият район е достатъчно огромен. Смяна сега означава да останем и двамата без работа. Дори на юг от нас положението е в пъти по-страшно. Чета по разни групи за цели градове без нито една обява за наем с месеци, а цените на имотите са с над 20% нагоре. Та тук пак имаме някакъв избор и цените са по-ниски, ако го погледнем от положителната страна😂

Бързо да продадете къщата!

# 411
  • Истински се вижда само със сърцето.
Памперс дано се справите с проблема бързо, но стресът е наистина огромен.

В openrent излязат някакви имоти, ние сме наемали през тях, много добра платформа са.

https://www.openrent.co.uk/properties-to-rent/north-tyneside-tyn … Tyne%20and%20Wear

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 17:44 от Илейн :)

# 412
  • Манчестър
Pampers, лоша ситуация.

Уцелихме най-подходящия момент 😂

Нашият район е достатъчно огромен. Смяна сега означава да останем и двамата без работа. Дори на юг от нас положението е в пъти по-страшно. Чета по разни групи за цели градове без нито една обява за наем с месеци, а цените на имотите са с над 20% нагоре. Та тук пак имаме някакъв избор и цените са по-ниски, ако го погледнем от положителната страна😂

Бързо да продадете къщата!

Благодаря, ама огледите бяха за наем….😀

# 413
Ave, извинявай! Не съм разбрала🙈

Илейн, ще ги погледна и тях. (Ако не съм вече, че то един сайт ли е?!)

# 414
  • някъде в орбита...
Памперс, егати ужасната ситуация Frowning Стискам ви палци Heart

# 415
  • London
Памперс вие все ще намерите жилище, ама хазаина.....много кофти с тази терминална болест. В краен случай да живеете заедно докато вие си намерите нещо? Хем няма да е сам.....

# 416
Памперс вие все ще намерите жилище, ама хазаина.....много кофти с тази терминална болест. В краен случай да живеете заедно докато вие си намерите нещо? Хем няма да е сам.....
Не е опция, защото тогава ще е в правото си да ни изгони веднага, а така правата са в нас. Ако не беше подходил така грубо от самото начало, щях да съм по-благосклонна, но знам ли какво му е в главата сега. В такава фаза някои хора стават много агресивни 😔 Мен това ме притеснява, като съм сама с децата да не идва да вдига панаири.

# 417
Дано намерите вариант, който да удовлетвори и двете страни, Памперс!

Мина ми гърлото и ми сложиха втората доза. След колко време се обновява статусът в приложението на NHS?

# 418
Памперс, аз съм малко крайна в подобни ситуации, но ....ползвайте си правата докрай. Той е болен, а ти си с две деца. Да си търси той Airbnb. С вашия наем, предполагам ще успее.
Мм беше в сходна ситуация на вашата преди да дойдем. Зайчето изскочи слупайно и съвсем навреме от колега. Пожелавам да разрешите проблема скоро по най-добрия за вас начин.

# 419
Хайде честито,  България е в зеления списък от понеделник Simple Smile
Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт