Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 116
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Bristol
Вижте. ..много се ядосах,защото нямам време да изискам и чакам такова писмо.

The Bulgarian authorities have stated that only the letter version of the NHS COVID Pass is acceptable as evidence of vaccination. The digital app, or a print-out of the app version, does not meet their requirements.

Явно ще ми вдигнат кръвното на летището.
Catrala, това и аз го прочетох в gov.uk. В нашият сайт обаче не го пише по този начин. Пише да е в цифров формат подобен на този от ЕС и да се държа същата информация.
https://coronavirus.bg/bg/merki/ogranichitelni-merki

# 286

The Bulgarian authorities have stated that only the letter version of the NHS COVID Pass is acceptable as evidence of vaccination. The digital app, or a print-out of the app version, does not meet their requirements.

Катрала, ето ти откъс от сега действащия закон:

"4.2. Оранжева зона – допускат се на територията на страната само при
представяне на валиден цифров COVID сертификат на ЕС за ваксинация, за
преболедуване или за проведено изследване, или на аналогичен документ, съдържащ
същите данни като цифровия COVID сертификат на ЕС"

Ето ти и заповедта  ( от тук  https://www.sofia-airport.bg/  ) -

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/06/30/zapoved_r4PjG8n.pdf

Спокойно:) Цифровият сертификат е ОК

# 287
  • London

Catrala, това и аз го прочетох в gov.uk. В нашият сайт обаче не го пише по този начин. Пише да е в цифров формат подобен на този от ЕС и да се държа същата информация.
https://coronavirus.bg/bg/merki/ogranichitelni-merki

Дано аз ще принтирам дигиталния формат дето е като PDF, ако не стане не стане. Ще правя там бърз антигенен и така.

# 288
  • Bristol
Catrala, да споделиш после, моля, как е минало Simple Smile
Аз само дебна и "от днес за утре" ще тръгна за България, за да видя поне майка ми.
В момента се въртя около дъщерята, потвърдиха вчера, че ще имат пром в училището й. Отделно тя активно търси работа за лятото и евентуално за след това, почасова, която да комбинира с учението. Писахме двете CV, сума ти апликации пусна, някои от тях доста време отнемат, за съвсем обикновени неквалифицирани позиции. То не било лесно работа да се намери и като си на 16 🤪

# 289
  • London
Ще споделя.

Ние сме готови за мача. Simple Smile  И бира съм си поръчала, няма 6/5.
Скрит текст:

# 290
Страхотен сладур, Катрала.
Благодаря, че ми напомни, че днес играе Англия.

На финала ще са ми двата любимеца Италия и Англия!

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 17:16 от Анонимен

# 291
  • Манчестър
Страхотен сладур, Катрала.
Благодаря, че ми напомни, че днес играе Англия.
Като видях детето ви и осъзнах, че за толкова години живот там нямам една тениска с англ флаг.. Брат ми живее за футбола и всичко у тях е на футболна тематика, а аз нищо да нямам!
На финала ще са ми двата любимеца Италия и Англия!

Англия няма шанс за финал.......

# 292
  • London
Ave,а на мен ми се струва, че играят по-добре от Дания. Треньора също е доста добър на англичаните. Вече срещу Италия не съм сигурна дали имат шанс.  Ще видим.

# 293
La Catrala, голям хубавец😍
Насладете се на мача без значение кой ще бие!

У дома футбол не се гледа. Но ММ учства в офисната игра, изтегли си Англия на жребия и сега с трепет следим, ще вземе ли събраната сума да се почерпим. Емоция да има!

Аз зачезнах, че е много зор при нас отвсякъде😤Като имам време ще разкажа. За капак се мъча да работя от вкъщи с дребната, защото нейната група е в карантина заради позитивен учител. Отменихме и лятната отпуска😔

На пътуващите - лек полет и без проблеми по летищата!

# 294
Надявам се да имат шанс, но Адзурите са ми любимци.

# 295
  • Bristol
У дома футбол не се гледа. Но ММ учства в офисната игра, изтегли си Англия на жребия и сега с трепет следим, ще вземе ли събраната сума да се почерпим. Емоция да има!
О, много обичам тази игра в офиса и редовно участвах за всякакви шампионати, футбол, ръгби и тн, въпреки че нито ги гледам, нито разбирам тези спортове, но е весело 😊 За съжаление, от как заработихме от вкъщи и нищо такова не се организира Sad
Скоро получихме email, че ще се опитат поне summer bash тази година да организират, за да можем да се съберем и видим на живо най-накрая.

# 296
И аз съм заредила бирата и чакам мача. А съм за Англия, но си мисля че ако днес спечелят, с Италия ще им е много трудно. Ще видим. Дъщерята гледа английските мачове в комшиите англичани с техните деца, голям купон става.

# 297
  • UK
И при нас я правят, аз изтеглих Австрия Joy

# 298
  • На острова
Ей, пробиха ни мрежата тия датчани….

ТUI ни канселира Гърция-та в края на юли. Absolutely fuming 😤 Ще се огледаме за нещо друго.. Добре, че се занимаваме и с друго вълнуващо нещо, че не го мисля толкова.

Аз пък никога не участвам в никакви draw-ове, иначе в офиса, както за всяко първенство си имаше теглене.

Merry, браво на щерката. На колежката ми синът и е на 17 г. и работи за по няколко часа на седмица в Iceland. Обичам активни и дейни деца. ММ има кръщелник тук, гледан от баба си и дядо си, ще стане на 18 г. По цяла нощ играе на компютър, през деня спи. Носят му храна в стаята и няма никакви задължения. Навън не излиза, слънце не го огравя. Няколко пъти повдигах въпроса да се хване на някаква работа, да почне appenticeship.. няма, братче. Ще го вкарат в системата за бенефити и ще си кюта така..

# 299
  • някъде в орбита...
То не било лесно работа да се намери и като си на 16 🤪
Хич даже Stuck Out Tongue Closed Eyes Като си спомня на какви куци работи се хващах, че пари трябват а никой нещеше "деца" на почасова... Ама пък ще е невероятен опит и ще си струва, когато стигне да търси нормална работа на договор след 18г Wink

Общи условия

Активация на акаунт