Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 112
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • London
Тук при гола на англичаните настана адска шумотевица. Това шоколадче Стърлинг каква дамаджана беше, сега е отслабнал и му върви много играта. Няма нищо общо със себе си отпреди няколко години.

Памперс сладура с тая офъкана глава хич не е сладур. Като е с къдриците е наистина сладур, ама в жегата решихме малко да му прочистим главата.Joy

Dejie....ти с тази Австрия изначално си била обречена.Joy

# 301
  • Манчестър
Ave,а на мен ми се струва, че играят по-добре от Дания. Треньора също е доста добър на англичаните. Вече срещу Италия не съм сигурна дали имат шанс.  Ще видим.

Няма да влизам в спорове….но нито Southgate е добър треньор, нито отбора…….Абсолютни късметлии са да са на полуфинал……
Иначе шампионата ще спечели Италия, защото няма кой да ги спре…..

Миа - за коя дата ви канселираха почивката? Аз знам,че до 21 Юли всичко е канселирано, но очаквах след това да е ОК. Аз все още се ослушвам за една Гърция или Мароко с TUI ,ама като гледам, май ще трябва да се откажа.

# 302
  • London
Аз също харесвам италианците. Любимият ми отбор е Ювентус, не им пропускам мач. Само дето живея в Англия и няма как да не викам за нея. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 303
  • Bristol
Определено бяха по-добрият отбор тази вечер. Заслужиха си победата, въпреки че пеналтито беше под въпрос 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 01:05 от Merry

# 304
  • Манчестър
Определено бяха по-добрият отбор тази вечер. Заслужиха си победата, въпреки че пеналтито беше под въпрос 🏴

Изобщо не бяха по-добрия отбор, но у дома и стените помагат……все пак Дания вкара два гола и спаси дузпа, а отпада….съдията е политкоректен ……свири за клякащите и дузпа изобщо нямаше….

# 305
Играят на собствен терен, пред собствена публика, не летят за мачове (с едно изключение). Победиха с авто-гол и подарена дузпа.

# 306
  • London
Не съм съгласна изобщо с това. Играха много мръсно, фалове, дърпане на тениски ( датчаните). Автогола си е гол, то все така на някой ракетата му е крива. Късно даже им дойде дузпата .....

# 307
  • Bristol
Ние май различни мачове сме гледали 😂 Те датчаните от края на първото полувреме играеха в защита само. Не смееха една атака да направят. В първото полувреме пък, според мен, съдията не свири дузпа за англичаните, затова им подари тази  😁

# 308
  • Оптимист по принуда
Продължението от 5 минути- на 7, да си разиграят положението пред вратата.
Дузпата измислена. Изобщо..

# 309
Ние мача не го гледахме, но и за Англия не викам. Ще ми е кеф да паднат от Италия.

Ние от вчера сме в Бристол, решихме да се разходим, имаме малкп работа да вършим и да се видя с една приятелка от детинство. Обаче Бристол още не сме видяли, но се возихме в линейка и сега сме в детската болница. Голямата ми направи сееиозен круп и решиха да я оставят за наблюдение. Та Бристол пак няма да го видим, както е тръгнало ще си ходим обратно 😂

# 310
На мен мача ми хареса, а не съм гледала мач пт може би 15 години 🤣. Англичаните от второто полувреме играха само в половината на Дания, та според мен си заслужиха победата. Но..Италия смятам са като танк. Техният мач с Испания гледах, те са като машина, мощни. Аз съм за англичаните, но мисля че Италия ще станат шампиони.

# 311
  • Истински се вижда само със сърцето.
Вярно гледаме различни мачове 🤣 ако гледате видео с повторението дуспата е съвсем реална. Датчаните са страхотен отбор, но късмета беше на страната на Англия, а и играха добре.
Между другото в мача Италия и Испания, испанците играха много по-добре, малшанс на дуспи.
Аз съм да Англия, тук живея, не мога да викам за друг отбор,не ми идва отвътре, единствено за България ако беше на първенството.

# 312
Ронка, бързо да оздравява!
С деца винаги е непредвидимо. Важното е, че сте се видяли с приятели.
Ние въпреки постоянното ни пътуване, много градове въобще не сме ги видяли, макар там да сме спали. На последното ни предковидно пътешествие сина се обзаведе с ушна инфекция и не питай в жегите как транспортирахме антибиотика, който трябваше да се съхранява в хладилник. Преди това, точно в Бристол ходихме на хирург...

Аз се радвам за победата. На крачка сме от почерпката😁В спорта не винаги по-добрият печели. Това му е интересното.

# 313
Радвам се за победата на Англия, но с половин сърце. Гледах само продълженията, дузпата беше спорна, но англичаните определено бяха по-добрия отбор. А Италия също имаше спорни моменти в победата си.
Притеснява ме какво ще ни коства след седмици това щедро отпуснато зрелище сега. Защото, както разбрахме, изказването от понеделник за окончателно отпадане на рестрикциите, беше предпоследно.

Ронка, бързо оздравяване. Ще имате база за сравнение между болница в Бристол и вашата.

# 314
  • Bristol
Притеснява ме какво ще ни коства след седмици това щедро отпуснато зрелище сега. Защото, както разбрахме, изказването от понеделник за окончателно отпадане на рестрикциите, беше предпоследно.
И аз точно това си мислех. Тези на Уембли са ок, пускали само ваксинирани или с отрицателен тест, но по пъбовете...
Уимбълдън е същата работа, финалите ще се играят на 100% запълнени места там!

Общи условия

Активация на акаунт