Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 108
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
  • на малък остров в океана
Ронка, бързо да оздравява и да се махаъе от болницата.
На мен не ми върви с мачовете, бях за Испания, Италия победи. Вчера бях за Дания, пък взе че Англия спечели.
Не знам на финала за кого съм.

# 316
Някоя от вас да работи с payroll? Имам един казус и нямам кой да питам 🤔

# 317
  • Манчестър
Някоя от вас да работи с payroll? Имам един казус и нямам кой да питам 🤔

Аз съм работила и имам доста опит…..питай ..

# 318
The changes, which will be introduced on 19 July, also apply to under-18s.

What are the travel rules for people with both jabs and children?

Adults will no longer have to quarantine for 10 days on return from an amber-list country, if they are fully vaccinated.

They will still need to pay for a test three days before returning to England, and a PCR test two days after arriving. There will no longer be a test on day eight.

They will have to prove they were vaccinated at least 14 days previously, using the NHS Covid Pass (on the NHS app) or an NHS Covid Pass letter.

Children under 18 will no longer have to self-isolate. Children aged 10 and under will not have to take a test before departure for England. Those aged four and under will not need to take a test two days after arrival.

Scotland, Wales and Northern Ireland have yet to say whether they will follow these changes.
https://www.bbc.co.uk/news/explainers-52544307

# 319
  • България моята родина
Надявам се да имат шанс, но Адзурите са ми любимци.

# 320
  • London
Вярно гледаме различни мачове 🤣 ако гледате видео с повторението дуспата е съвсем реална. Датчаните са страхотен отбор, но късмета беше на страната на Англия, а и играха добре.
Между другото в мача Италия и Испания, испанците играха много по-добре, малшанс на дуспи.
Аз съм да Англия, тук живея, не мога да викам за друг отбор,не ми идва отвътре, единствено за България ако беше на първенството.

Един англичанин днес написа във фейс..  на Англия само помощите й обичате.Joy Толко хейт във страницата на Еврото, отвратих се и масово от живеещи в страната. Не го схващам честно.Head Band

# 321
Надявам се да имат шанс, но Адзурите са ми любимци.
Ще го гледаме и ние в един пъб до нас. Наистина играят двата ми любими отбора и ще ми е трудно да съм срещу англичаните, но италианците са ми по на сърцето Broken Heart

Цялото ми семейство все още живее в Англия,  аз съм живяла там 13 години, брат ми е луд запалянко със сезонни билети за всички мачове на Арсенал примерно, племенниците ми са футболисти, а дядо ми е бил футболист също, та ще ми е трудно, но се надявам по-добрите да победят!

Реших, че понеже нямам тениски от никой от отборите (какъв пропуск само), ще си нарисувам едната буза с единият флаг, а другата с другия и се надявам да няма много запалени англичани в пъба, че ще стане мазало Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 19:53 от Анонимен

# 322
  • Leeds, UK
Момичета, вчера ми беше последният работен ден в кеър хома.🙂Получих страхотни подаръци. Наспах се днес. Малкият не е на училище от 4 дена,  лепна някакъв вирус и го боли гърлото. Ще се гледаме вкъщи и ще си почивам. Имам предложение за друг кеър хоум, за повече пари и по-добри условия, но е на 30 минути с кола, и то ако няма задръстване. Още го обмислям, но клоня към отказ за момента, още повече и заради задължителните ваксинации. Може би засега ще работя с Just eat както преди си докарвах малко допълнителни приходи.

# 323
Happy Bella, почивай сега! Лято е.🌞

Аз пътувам мининум 35 мин в посока, понякога час. Та това никога не ми е било критерий в избора на работа. Слушам Сторител в колата или сутрешния блок на радиото. По-важното е да харесваш това, което правиш и да ти носи удоволствие.

# 324
  • London
И на моя син днес е последен ден в старото училище. Май ще е сантиментално, все пак 4 години го посещаваше. Приготвила съм подарък за учителката. Има си го горчивия привкус на раздяла в такива моменти, няма начин.

Почивай си Бела, птичето ще кацне, когато най-малко очакваш.

Днес малкия е на ПСР вечерта, утре ще стягам багаж и в неделя с бойна стъпка към летището.

# 325
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бела щом не е твоето изчакай ❤
Аз пътувам малко, около 20 мин с кола, но ММ около 40 мин и то по магистралата, но и на над това не ни пречи, на мен даже ми е приятно защото част от пътуването ми е през живописно място, а когато бях късна смяна в 12 посред нощ срещах много сърни и елени( което е малко опасно, но много се радвах да ги видя).
Моето дете има още седмица и 2 дни на училище и после ще е 3 седмици на лятно училище.

# 326
  • Leeds, UK
Ами не знам дали е моето място, точно това е. Приятелка българка работи там също. Домът е сравнително луксозен, градчето е добро - Харогейт. Просто толкова се отвратих от старото си място, че направо не ми се работи. И пак едни 12 часови смени на крак, празниците пак на работа. Няма да ме има по 14 часа от вкъщи. Всичко по тялото ме боли, не знам дали изобщо мога да издържа вече. Остарявам май

# 327
Харогейт е повече от "добро" Smiley , но това не прави работата по-добра....

# 328
  • London
Не звучи добре като натоварване. Гледай си здравето и спокойствието.

# 329
  • Оптимист по принуда
Белла, приеми това напускане като шанс за по-добро. Домът може да е луксозен, но работата ще е абсолютно същата. Натоварването също.

Общи условия

Активация на акаунт