Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 107
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • Bristol
Пляс по челото, говоря с колега шотландец и го питам готов ли е за неделята, а той започна, нали знаеш, ние сме four nations тук. Голяма издънка! Колко години съм в тази страна и все забравям, но се измъкнах успешно, нали и аз не съм англичанка, обаче се присъединявам към английската агитка 😂

На мен ми е час до офиса и бая пари за влака. Покрай Ковид с работата от вкъщи ми остава повече свободно време и пари пестя. Сега са пуснали някакви билети, 8 пътувания за 4 седмици, на момента решаваш в кой ден и кой час ще ги ползваш в период от 4 седмици. Като отворят офиса, мисля да ги пробвам и да работя 2 дни от офиса, 3 от вкъщи Wink
Бела, когато намериш твоето си място и си щастлива там, пътуването няма да е чак такъв проблем 🤗 🍀

# 331
И на моя син днес е последен ден в старото училище. Май ще е сантиментално, все пак 4 години го посещаваше. Приготвила съм подарък за учителката. Има си го горчивия привкус на раздяла в такива моменти, няма начин.

Почивай си Бела, птичето ще кацне, когато най-малко очакваш.

Днес малкия е на ПСР вечерта, утре ще стягам багаж и в неделя с бойна стъпка към летището.

Не отпаднаха ли тестовете за деца под 12 ?
Приятно изкарване в България!

Получих съобщение от училището, че в понеделник децата може да закъснеят за училище ( до 10 часа) заради мача в неделя 😁

# 332
  • някъде в орбита...
...говоря с колега шотландец и го питам готов ли е за неделята, а той започна, нали знаеш, ние сме four nations тук. Голяма издънка!...
Мани, ако бях в офиса сигурно и аз щях да питам същото колегите Joy

# 333
  • Манчестър
Понякога пътуването не е най-важното, а работата и заплащането. Аз пътувам като разстояние 22 мили и в пре-Ковид ми отнемаше поне час и то отивайки час по-рано , за да избягам от трафика.
От тези 22 мили, около 19 го правя за 30-Ина минути, останалото време е за останалите 3 мили. Но това е удоволствието да работиш на пъпа на Манчестър.
Връщането е почти същото.
Много се колебаех дали да приема офертата, но пък е сфера, в която нямам опит и реших,че това е шанс да си обогатя СВ.
Освен това френдка ми викаше, ще видиш колко е хубаво да работиш в сити центъра. Организираме си излизания понякога.

# 334
  • София
Недей, Бела! 12-14 часови смени, работа по празниците, а и ти имаш горчив вкус все още от последната работа като тази… По-трудни стават с възрастта и дългите смени и физическата активност на работа също … Ще се появи твоята работа!

# 335
  • London
При нас е заради неносенето на маска в самолета, не поради друго.

Аз днес се скъсах да рева. Бяха му подготвили изпращателна голяма картичка със снимка на класа и послание от всички деца. Тъжно.....🙈 Сега е на ПСР с баща си.

# 336
Аз пътувам по 40 мили в посока, но е извънградско. Няма магистрли около нас, двулентови пътища. Определено си оказва влияние, поне такова разстояние.

# 337
Аз днес се скъсах да рева. Бяха му подготвили изпращателна голяма картичка със снимка на класа и послание от всички деца. Тъжно.....🙈

Такива неща и мен много ме трогват. ❤️

Аз минах 2-ра доза днес walk in в една студентска поликлиника, защото не ми се чака още месец за часа по NHS. Заобиколена съм от младежи, приятна музика, медиците също са млади. Страхотна обстановка.😁 Такива хубави спомени ми навяват за моите студентски години. Вдигнаха ми духа след цяла седмица затворена с дребосъчка у нас.

Хубав уикенд! Тук се чуди да вали ли или не. А ние да рискуваме ли да ходим в едни градини или не😂

# 338
  • UK
La Catrala, много мил жест. Той как приема раздялата?

И на мен сутринта ми беше втората доза, мислех после да вземем кафе и да се по разходим до някой парк, ама при нас си вали. Направо ми писна вече, не обичам горещини те, обичам Английското свежо лято, ама тая година небето при нас е все сиво. Голямата ми има рожден ден последната седмица от учебната година и винаги до сега е черпила със сладолед, тази сама си каза, че май не е подходящо за сладолед.

Момичета, ние успяхме да купим къщата и хванахме последния момент за Stamp duty holiday-a, местим се и е голяма лудница. Но всички сме много щастливи.

# 339
Да ви е честито! Със здраве, обич и смях да я напълните новата къща!

# 340
  • London
Честита къща! Това са страхотни емоции.

Не мисля, че още е осъзнал реално раздялата. На есен ще я осъзнае като тръгне на новото място. Не знам за вас, но оправянето на багаж ми докара главоболие та пих аспирин, направих си чай. Joy Уж съм почти готова, но интересно къде са всички чорапи на децата и защо няма един комплектован чифт ( а уж имат много ), шах и мат.Astonished

# 341
Здравейте, да ви пипитам знаете ли дали работят фитнесите и спортните зали за йога в Англия в момента. Дъщеря ми е в Англия и няма какво да прави по цял ден. Отскоро е там е и и казах да се запише на йога и фитнес, но не знам дали работят. Какви други клубове да и препоръчам, че да убива време.

# 342
Повечето големи фитнеси имат класове по йога, зумба и т.н. Има и други клубове, които са си специализирани само в йога да кажем. Всички са отворени и работят.

# 343
Фитнесите работят и ако иска мозе да разгледа кои са удобни за нея:
PureGym.
David Lloyd.
The Great Outdoor Gym Company.
Hussle.
Thegym

# 344
  • UK
Благодаря!

Катрала и аз много мразя да събирам багаж, сега се оказа че и аз съм без чорапи, а всички дрехи пренесохме. 😂😂😂

Работят фитнесите и класовете. Нека да потърси в нейния район какво има със сигурност ще намери йога или нещо друго. В кой град е? Аз ако бях млада и сама в Англия щях да си уплътня времето в разходки и забележителности. Толкова много има да се види на всякъде и толкова безплатни места. Сега е малко тегаво, че трябва да запазваш слотове, но предполагам през седмицата е спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт