Великобритания - тема {88} Лятна Локдаунска Ковидна

• 33 106
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, ние успяхме да купим къщата и хванахме последния момент за Stamp duty holiday-a, местим се и е голяма лудница. Но всички сме много щастливи.
Честито! Да я изпълните с прекрасни спомени и много смях!

Ние рискувахме и хванахме страхотно време. Отказа се да вали, дори е основно слънчево🌞Прилагам малко снимки за любителите. Вървиш из градините и се носи аромат отвсякъде. Не ми се тръгваше.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 18:26 от Pampers

# 346
  • някъде в орбита...
GreenP, честито Heart

# 347
GreenP, честито! Много да сте щастливи в новата къща!

# 348
  • Bristol
GreenP, честито! Много щастливи моменти в новата къща да имате 🥂

Pampers, преди години комбинира работа с посещение на National Trust - Cliveden и много ми хареса една роза. За късмет я продаваха и в магазина им. Днес й се наслаждавах в градината. Толкова приятен и нежен аромат има. Все се каня пак да отида до там и мъжът да заведа. Страшно много ми хареса парка.
Скрит текст:

# 349
  • София
GreenP, честита къща! Бъдете много щастливи в новия ви дом!
Прекрасни снимки Pampers!

# 350
  • Leeds, UK
GreenP, честито! Пълна да е със здраве и смях.

# 351
Мери божурът ми е от едно такова посещение. Цветът му е огромен, не се побира в двете ми шепи. Нямаха го наличен в магазина, но един от градинарите ми присади.

# 352
Подсетихте ме да кача няколко снимки от изложението в Бленим Палас преди десетина дни. За съжаление градината ни е малка и взехме само няколко клематиса.

# 353
G&B, красота😍 Такова изложение би ме разорило😂

# 354
Pampers, беше огромно. Това, което е на снимките  е от една единствена шатра, само няколко снимки. Имаше няколко такива, а пред самия замък десетки местни производители на разсад и цветя и разсад имаха щандове. Само билета за изложението и паркинга беше £28, но пък разгледахме и двореца. Уникални дървета има там, останаха ми очите.

# 355
Честито, GreenP!

Прекрасни снимки сте показали.

Влизам да се оплача, че ме боля гърлото днес, особено сутринта, а във вторник съм на ваксина. Правих си от бързите тестове на nhs, отрицателен е.

# 356
  • London
Никой не ми поиска ПСР на детето,не го попита за маска, години или дори сертификата дето платих, че е с диагноза. Луда работа! Половината пътници с маски под носовете, на летището и без маски. В БГ минахме много бързо като си показах ваксинацията.....без повече въпроси. Който е с ваксина си е вързал гащите, доста хора трябваше да висят да правят тестове там. Та така.....утре на плаж, сега ми е морно и чакам да дойде време за мача да ходя да пийна някоя бира и да видя къде го излъчват на място монитор.

# 357
LaCatrala приятна почивка!

Аlex_Sandra дано просто си настинала и бързо да минава!

Ние днес бяхме на двоен РД на съученици - само деца от класа на едно ръгби игрище. Голяма забава беше. Дребната търча и танцува на равно с големите.😂Откакто стартира учебната година други партита не е имало и се отрази добре на всички ни. Много се надявам есента да не затегнат пак мерките и да мога да организирам парти и за двамата.

# 358
La Catrala, с какво показа че имаш ваксина? NHS апа или имаше писмо ?
Приятна почивка!

# 359
Гледате ли мача? Мъжът отиде да къпе детето, аз пия бира и гледам. Винаги съм знаела, че съм мъжко момиче 🤣

Общи условия

Активация на акаунт