Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 32

• 27 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Познавам Бранимир, Бранко (възрастен човечец), Бранимира, Чудомир, Чудомира... никога не са ми се стрували странни.

В училище имах съученичка Адела. Звучеше ми ужасно грубо, може би, защото имам братовчедка Аделина и в сравнение за детските ми уши явно не е звучало правилно.

# 541
Еделина и Цанислав - хора на изкуството. Тея дни ще участват в мюзикъл, на сега четох афиша.

# 542
Имах една съседка Йорданка и всички и викаха Дуца. Тя обожаваше този кратък вариант на името си. Само аз и виках Данче. И тя един ден ми вика "Уффф ти пък с туй Данче. Викай ми като всички останали Дуца". Dizzy FaceRolling Eyes
Та се чудех що за човек ще обича да му викат Дуца. В 21-ви век. Звучи ми като баба Дуца...Smile
Познавам една Цветелина, на която приятелките казват Цуца и тя няма нищо против хахах, та странности много Grinning
Спомням си едно интервю на Сашка Васева по тв - оказа се, че името й е Александра Frowning и когато журналистката я нарече с него, тя я поправи - "Всички ме знаят като Сашка, аз съм си Сашка, нищо, че по паспорт съм Александра." Паднах, зорлем да си загрозиш и промениш красивото име! Close
От мен 3 уникални фамилии - Памукови, Шапкови, Зехтинови. 😂

# 543
Сещам се за Аргир, Кузман и чист Дечо (последният е млад мъж).

От фамилиите Пелелянкови и Самоходови.

# 544
Ооо, фамилии Simple Smile
Доктор Слънчева, много майки и деца я знаят.
Също: Тигъров, Писанчев.
Искам и аз такава готина фамилия!

# 545
  • София
Единият от репортерите на БНТ се казва Петър-Делян

# 546
Кузман е старо име има и светец КузмА, вероятно е произлязло от там.
Петър-Делян пък е историческо/ царско. Вдигнал е и въстание срещу византийската власт.

# 547
  • Sofia
Фамилии Циркови и Факирови 😁

# 548
  • Най-красивата страна
Аргир,Аргира-гръцки-сребро

Златна
Златоела
Иринея
Кирина
Леонела
Минодора
Нева
Октавия
Порша
Рипсимия
Саломея
Тилия
Цветеслав

Някои ми харесват.

Меченски
Мечкарски
Тъпанарови
Патеви
Свинарови

# 549
Как успя да изпусне Гришо не мога да си го представя.
Аз пък вас изпуснах за известно време.

Това не го разбрах, ама хайде няма нужда Simple Smile

# 550
  • София
Рипсимия ме уби Anguished

Имам и аз една позната Теодора, която държи да ѝ казваме Тоца, а не Теди.
Млада жена - няма 30 години.

# 551
Гуйгова фамилия , някой дядо е бил Гуйго....

# 552
По въпроса с обръщенията.

В унито имахме 2 мацки Цветина, в един от по-интерактивните предмети трябваше всеки да си има уникално обръщение и нямаше как да се повтаря Цвети. Едната на шега си избра Цуци за обръщение. Мацката е супер свежарка и изобщо не я притесняваше, даже се забавляваше.

В старата работа имахме две дами Милена, които не харесваха никакви съкратени имена, но бяха ок с галени. Двете се разбраха и едната беше Миленка, другата беше Миленче. Не е имало един път да се объркат, ние не ги бъркахме като обръщение и беше пълня идилия Grinning Миленчето напусна, но другата си остана Миленка завинаги Grinning

# 553
  • Крайбрежен район
Имам и аз една позната Теодора, която държи да ѝ казваме Тоца, а не Теди.
Млада жена - няма 30 години.

Тоца и Дуца ме убиват направо.Smile
Сега се сещам, че в училище имаше едно момиче, представяше се като Боца. По-късно разбрах, че се казва Боряна.Smile

# 554
А Гица от Гергина как звучи, а?

Общи условия

Активация на акаунт