Страшки от форума - 3

• 88 289
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Далечният изток
"Зад волана" е твърде красноречиво, че шофира.

# 571
Ако е с хендсфри може да си ползва телефона. То и аз отговарям на мейли... Joy

# 572
Веднъж видях човек на мотор, със счупен(гипсиран) крак, който докто карше си рзглеждаше някакво списние. Подпрял го на кормилото и разлиства. Караше бавно инче.. След тази гледка вече нищо не може да ме учуди.

# 573
  • Пловдив
А доста от тираджиите карат и зяпат филм например. Или си чоплят телефона в движение.

# 574
  • София
Ако е с хендсфри може да си ползва телефона. То и аз отговарям на мейли... Joy
Мда, някои хора си мислят, че като ползват хедсфрий и могат са и ровят и четат в телефона без това д аим се отрази на концентрацията, но не е така. Иначе да, и аз съм имала гадже шофьор. Какво ли не правеше докато кара - говори по телефона, яде и тн, но си е доста опасно.

# 575
Нов стандарт в недъзите Close
Цитат
Много рядко виждам истински поддържани (жени) и като окото ми закове такава фигура, дали е с талия или без няма мноооого разлика. Пипнатите с тренировки и без целулит са над средното ниво по условие за мен, рядко забелязвам недъзи като къси крайници и т.н.

# 576
Дали да измерим крайниците на този потребител, не знам кой  е, ама си проси.

# 577
Не знам дали са му къси крайниците, но изглежда нещо друго му е късо.

# 578
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам дали са му къси крайниците, но изглежда нещо друго му е късо.

Баш! Trollface
жена е виждал само на снимка ми се струва.

# 579
Защо решихте, че авторът е жена?
На един мъж изобщо не му пука колко са дълги ръцете на жената или дали има целулит. В тъмното изобщо не му е важно. За него има значение да е навита за секс.

ПП Намерих откъде е цитатът – жена го е писала. Сигурна бях – само една жена може да се изкаже толкова грубо за друга жена.

# 580
  • Шотландия
Според мен става дума за неразличаване на значението на двете думи "недъг" и "недостатък". Което си говори достатъчно за писалата го, де.

# 581
Цитат
ако Вашата единствена гордост е, че сте един вид "стелна крава" и бъдеща досадна бабичка пред пейката на блока, която само отбелязва и мърмори за чуждите слабости и обвинява всеки, който е проявил слабост, то може би тези млади майки, които сме с усещането за "заговора", сме имали и друг пълноценен живот, в който сме се развивали и сме били полезни на обществото и по друг начин освен по чисто биологичния.
Scream

# 582
Аз съм изключително съгласна с този цитат, стига да не е изваден от контекст.
Жените не се изчерпваме с функциониращата матка и яйчници.

# 583
Не се изчерпваме, но имаме различни приоритети - за едни кариера и личностно развиетие, за други да дадат живот.
Не виждам защо единият вид трябва да обижда другия и да си налага своите възгледи.

# 584
Много са ми съмнителни като характер тези,които веднага забелязват някой (временен) недъг у другите хора. Беше ми излязъл "ечемик" на долния клепач. Забелязах,че на едни не им правеше впечатление "ечемика",други обаче се повзираха в него. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт