Смешки от форума 36

• 72 903
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • Euskal Herria
И отново любими съфорумки. Копирам поредните постове в разговора:
Цитат
Не мога повече да подтискам чувствата си - о-б-и-ч-а-м с-ъ-с-е-д-и-т-е с-и!!! Обожавам ги даже! Едва се сдържам да не им се хвърля на вратовете и да ги настискам, настискам с едно въженце! Такова внимание от тяхна страна, такова старание да поразчупят сивото ми ежедневие, да ме накарат да се почувствам богопомазана, да ме разведрят, че едва се сдържам да не се разплача от умиление. Не мога да ви опиша какъв възторг прелива в мен от ранни зори до късна вечер. И да искате не можете да си представите колко удивително  прекрасно е да те разбуждат  рано сутринта  и да не те оставят да заспиш до късно през нощта. Завита през глава, от програма „Хоризонт” на националното радио разбирам, че нивото на река Дунав край Вълчедръм заплашително е спаднало. За сметка на това пък атмосферното налягане се е повишило и в момента е шест хектопаскала. Върбишкият проход бил затворен за полуремаркета, а на Петрохан имало опасност от падащи камъни. След като  сутринта е повишил общата ми култура с безценно инфо, съседът решава,  в късния следобед, че е време да ме направи съпричастна към личните си музикални вкусове. Следват незабравими мигове с незабравими текстове. ”Напипай го” се редува с „Вземи огин, запали ме“, следва  „Продават се майко белите манастири”… и така докато се включи следващият любим комшия решил този път да ме разнообрази с яки гръцки парчета и да ме направи неволен свидетел на телефонния си разговор, който провежда толкова „дискретно”, че го чуват през три улици. Одеалото ми се оказва крехка преграда за изтощителните децибели, затова на бегом се изнасям в кухнята и пъхам главата си в дълбините на фризера. Нооо, от любовта съседска  спасение няма. След разговорчето по джиСИема, комшото по незнайни за мен причини обещава на благоверната си, че в най-скоро време ще уважи половия орган на майка й, отправят се обещания и към ляля й и останалите членове на родата й от женски пол. Мдааа, то любовта можеш ли я запря? Толкова приятни хорица, такъв небивал възторг ме обхваща, че за да се освестя си потапям главицата надълбоко в леген с вода. И ми се иска, разбирате ли, по някакъв начин да им отвърна за добрината, с която ме обливат ежедневно. Вече не чудя дали  живея в пещера, или в психодиспансер. Длъжна съм да отвърна на тези разкошни жестове!  Ако остана несъпричастна, може да решат,че не оценявам по достойнство издевателствата, на които така великодушно ме подлагат. В дилема съм, патрулка или специализираната кола на психодиспансера в Карлуково, да извикам, за да им  направя  сюрприз…

Цитат
За патрулка не знам, работещо и проверено решение е химнът. Пускай до 3 сутринта поне. И да пригласяш сериозно. Ще дойдат да ти се молят. Ох бе Joy то с такива.... с техните камъни.

Цитат
... ти ли си припявала химна?

Цитат
... пях, ама спряха купонЯ с молба, да сменя репертоара. Категорично отказах. Купон повече нямаше.

# 646
Цитат
Да, имам го. Той ми е за спално то бельо и за хавлии те 😊

# 647
Цитат
Да, имам го. Той ми е за спално то бельо и за хавлии те 😊
Липсва предистория та не схващам смешката 🙈

# 648
Смешка     та

# 649
Ахам, ясно 🙈

# 650
За мен не е смешка, а недоглеждане и намеса на редактора.

# 651
Май това беше повече за правописната тема … Извинявам се!
Доста често срещам подобно писане- “Здравей те”, и т.н.

# 652
За мен не е смешка, а недоглеждане и намеса на редактора.
Неграмотност е. И се среща напоследък все по-често. И не, не е смешно Sad

# 653
  • София
Не съм сигурна. На мен авто коректорът непрекъснато ги разделя. Не признава и пълен член. Като пиша от телефона не винаги виждам.

# 654
  • Варна
Първото нещо, което правя, като си купя нов телефон, от едно 15 години насам, е да изключа ауто коректа!

# 655
Eдна смешка не от форума. Обсъждаме с половинката финансови дела, конкретно спестявания, инвестиции и за колко време би ни стигнало да се подпомагаме със спестеното - дали ако живеем още 10 или 20 години ще има и т.н. И тогава половинката изтърси:
- Ми да вземем worst-case scenario, че ще живеем още 40 години Grinning

Какъв странен конфликт между сухото аналитично мислене и човешката жажда за по-дълъг живот... Смяхме се.

# 656
  • Сф
Ха ха, и аз с една смешка-страшка за  мен и мм , добре че ме подсети.
Снощи той заспа, аз чета. Котката (полу ангорка) се разплула върху корема ми. Пресяга се по едно време той към мен да ме погалил по корема и напипа котката. Скочи направо- много космата съм била станала. JoyJoy 10 минути му баях против страх после!

# 657
  • Euskal Herria
Цитат
Снощи ( 4.30ч.) , започвам леко леко да притварям очото , така да се унасям , тишинка , спокойствие . Броя си на ум овчиците , аха да захъркам и някакъв идиот застанал отпред на улицата и се дере с цяло гърло , ама все едно го колят . Скачам аз , викам " Ей сега ма.ичката ти " , докато отворя прозореца съседа от последния етаж му хвърлил една саксия . Сега , той съседа е културен човек , зъболекар , ама явно и на него му е дошло в повече . А певеца и някакъв друг идиот ги слушам как разсъждават на глас " Бате , ама тука хора ли живеят бе ?! " . Това беше , направих си кафе и сънят вече беше мираж , а моите къртят , никой нищо не разбрал.
На хората явно никак не им е било до смях, но аз се разсмях, докато го четох.

# 658
Няма да изключвате аутокоректа че темата ще стане много скучна Simple Smile

Цитат
Аз лично пусках бабешките дрехи отделно, заради препарата.

# 659
Цитат
...Става дума за едно общество, оцеляло след някакъв катаклизъм вероятно ядрен и хората живеят на отделни групички. Живота е прост без електричество и технологии и смятат че земята е плоска и не се върти и няма нищо отвъд. Съществуват обаче сред хората мутанти, които имат някакви дърби. обаче населението избива или изгонва мутантите от своето общество като ги смята за опасни...

Общи условия

Активация на акаунт