Търся електронна книга - 33

• 76 369
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, може ли да качите Вишъс в темата, за да не налага да се иска и изпраща на всеки на личен имейл?  Благодаря

# 271
Здравейте, може ли да качите Вишъс в темата, за да не налага да се иска и изпраща на всеки на личен имейл?  Благодаря

На предната страница я има качена!

# 272

Помолете, някой може и да я прочете вместо вас

# 273

Ако въпроса ми не е за тук администраторите могат да го изтрият,но някой може ли да ми каже как става търсенето на книги на български от този сайт и как мога да ги прочета.Уж(така поне си мисля)Laughingне съм толкова боса,но не мога да разбера.Разбрах,че за да имаш дадена книга трябва да си платиш,но межеш да четеш безплатно.
https://www.goodreads.com/bg/book/show/30839185-vicious

# 274
Не мисля, че може да се чете от goodreads. Аз го ползвам по-скоро за да си отбелязвам прочетените книги, да им оставям рейтинг и да добавям тези, които искам да прочета. Не знам да могат да се четат книги от там, или поне аз не съм намерила такава възможност.

# 275
  • София
Здравейте, може ли да качите Вишъс в темата, за да не налага да се иска и изпраща на всеки на личен имейл?  Благодаря

Няма я реално, защото досега никой не е успял да конвертира файла в четим формат. NumLock пусна информация, че файлът е защитен вероятно. Това като инфо към всички питащи за файл.

Диана Иванова_497491, представете си goodreads като онлайн читателски дневник. Там не се чете директно. Може да гледате резюмета, оценки за книги, да отбелязвате какво сте прочели, дали Ви е харесало и т.н.

# 276
Не мисля, че може да се чете от goodreads. Аз го ползвам по-скоро за да си отбелязвам прочетените книги, да им оставям рейтинг и да добавям тези, които искам да прочета. Не знам да могат да се четат книги от там, или поне аз не съм намерила такава възможност.
Благодаря,обаче съм виждала качени на български книги,които още ги нямаше в издателската мрежа и за това разсъждавам така -жалко.

# 277
Да и аз преди съм срещала качени книги в профил на автора - явно има такава опция . Но явно само авторски

# 278
Здравейте, търся " Все още аз " на Джоджо Мойс.  Благодаря! ( проверих но линкът е изтекъл)
silvencetooo_9112@abv.bg

# 279
Здравейте, 
Търся поредицата Синстър на Стефани Лорънс
Благодаря!
 kvdimitrova0804@gmail.com

# 280
  • София
Здравейте,

Търся книгите на Шелби Махурин "Змия и гълъб" и "Кръв и мед".
Скрит текст:

# 281
Здравейте. Продължавам да търся "Станция Пердидо" - том 2 /автор Чайна Миевил/ и "Дзифт" на Владислав Тодоров, както и други книги на Владислав Тодоров, ако има такива налични в електронен вид. Благодаря!

# 282
Здравейте, ако някой да има книги на Джени Хейл, може ли да ми ги изпрати на : vkaladjieva@abv.bg
Благодаря!

# 283
Здравейте, ако някой да има книги на Джени Хейл, може ли да ми ги изпрати на : vkaladjieva@abv.bg
Благодаря!

Изпратих каквото имам!

# 284
Здравейте дами. Търся си Вишъс от Л. Дж. Шен, както и Кралят на номадите и Мрачен рицар на Девни Пери. Svetla_hristova95@abv.bg Благодаря Ви🤩🤩🤩

Общи условия

Активация на акаунт