Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 2

• 47 022
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Това нещо се уточнява с градината. Те все пак трябва да знаят със сигурност от коя дата си пускате детето.
И с двете ми деца са ме питали на родителските срещи преди началото на годината от коя дата ще ги пусна.
Като гледам как се развиват нещата по-късно от 15ти изобщо няма да има къде да я пуснете, до тогава ще са затворили и градините. Нашата директорка още юли месец на родителската ни каза, че са ги предупредил, че много вероятно няма да започнат присъствено учебната година. Sad
ДГ почти не са спирали работа дори миналата година и в началото на тази, така че не вярвам и сега да е по-различно. Никой не е казал, че на градина задължително се тръгва на 15.09. Това е само за предучилищните групи.

# 106
Това нещо се уточнява с градината. Те все пак трябва да знаят със сигурност от коя дата си пускате детето.
И с двете ми деца са ме питали на родителските срещи преди началото на годината от коя дата ще ги пусна.
Като гледам как се развиват нещата по-късно от 15ти изобщо няма да има къде да я пуснете, до тогава ще са затворили и градините. Нашата директорка още юли месец на родителската ни каза, че са ги предупредил, че много вероятно няма да започнат присъствено учебната година. Sad
ДГ почти не са спирали работа дори миналата година и в началото на тази, така че не вярвам и сега да е по-различно. Никой не е казал, че на градина задължително се тръгва на 15.09. Това е само за предучилищните групи.
Това не е съвсем вярно, поне в София.

# 107
  • София
Ами аз съм в София. Само декември месец 2020 детето ми е отсъствало от градината. И два дена от края на ноември. Гледам си платените такси в родител.еу

# 108
  • Beyond the stars
Ами аз съм в София. Само декември месец 2020 детето ми е отсъствало от градината. И два дена от края на ноември. Гледам си платените такси в родител.еу

И малко март и април, ама..

# 109
  • София

И малко март и април, ама..
Да, две седмици сумарно март и април, бях ги забравила. Но няма нищо общо с това, че ще започнат неприсъствено, категорично заявено от някаква директорка. При условие, че сега ситуацията е съвсем различна от миналогодишната.

# 110
Здравейте!
Аз искам да попитам,Детска градина "Бор",в кв.Княжево,защо вече втора година няма прием на деца набор2018г.?

# 111
Тази година няма прием на набор 2018, защото автоматично продължават в 1ва група. А миналата година имаше прием, две съседки деца бяха приети 2ра яслена група.
Здравейте!
Аз искам да попитам,Детска градина "Бор",в кв.Княжево,защо вече втора година няма прием на деца набор2018г.?

# 112
Ние пак не сме класирани Cry

# 113
Ние също не сме, отново са ни генерирали голямо число за томболата. Да сме здрави!

# 114
На мен ми показва, че системата още е заключена...

# 115
Къде се вижда кой е изтеглен?

# 116
  • София
Моето синче е прието в 51 СДЯ, изпратиха ни имейл към 12 часа, сега започва ходенето по мъките за документите.

# 117
  • София
Отново не сме приети...
Всички деца ли се въртят с номера в системата, защото виждам , че дете с 10т. е прието, а ние с 14 не сме.?

# 118
  • Sofia
Отново не сме приети...
Всички деца ли се въртят с номера в системата, защото виждам , че дете с 10т. е прието, а ние с 14 не сме.?
Едва ли сте били на една и съща опашка. Номера се генерират при равен брой точки и недостатъчно останали места за тези деца.

Иначе приема се прави по точки до изчерпване на местата. И после ако останат примерно 5 места за останалите 20 деца, които са с еднакъв брой точки - тогава вече се генерират номерата и се приемат 5-те деца с най-малки номера.

# 119
Моето синче е прието в 51 СДЯ, изпратиха ни имейл към 12 часа, сега започва ходенето по мъките за документите.
Какви толкова мъки?

Общи условия

Активация на акаунт