Страсти – градините в София, кампания 2021/2022 - тема 2

• 46 998
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
Супер , мерси!

Здравейте, приети сме, но не мога да вляза в профила, стои ми катинарът. Някой да има идея кога ще ги отключат,за да видя списъка с ниобходимите документи?

Честито! Предполагам, че към понеделник. От секцията Меню-> Детски заведения можете да си потърсите вашето, там доста от заведенията дават информация какво е необходимо. Доколкото разбрах за изследванията е рано към момента, защото ги искат няколко дни преди началото.

# 136
  • София
Супер , мерси!

Здравейте, приети сме, но не мога да вляза в профила, стои ми катинарът. Някой да има идея кога ще ги отключат,за да видя списъка с ниобходимите документи?

Честито! Предполагам, че към понеделник. От секцията Меню-> Детски заведения можете да си потърсите вашето, там доста от заведенията дават информация какво е необходимо. Доколкото разбрах за изследванията е рано към момента, защото ги искат няколко дни преди началото.

Страницата е отключена, в секция кандидатури има заявление за подписване. В него са описани всички необходими документи.

# 137
Трябва ли при записване да се представя удостоверение от общината за адреса?

# 138
При нас не, само лични карти.

Трябва ли при записване да се представя удостоверение от общината за адреса?

# 139
  • Sofia
Личните карти са за постоянен адрес.
Ако се кандидатства по настоящ, гледат удостоверението за адрес.

# 140
Четох, че това удостоверение е за доказване на критерий 1. С за критерий 2 ако е зададен постоянен адрес е само с личната карта - да.

# 141
  • София
Здравейте!
През май синът ми беше приет в една детска градина и го записахме, сега го приеха в друга. По какъв ред става записването сега?
Отивам да го запиша в новата и след това звъня да го отпиша от старата или първо отписвам и после записвам? Или отписването става служебно след като го запиша в новата градина?

# 142
  • Sofia
Здравейте!
През май синът ми беше приет в една детска градина и го записахме, сега го приеха в друга. По какъв ред става записването сега?
Отивам да го запиша в новата и след това звъня да го отпиша от старата или първо отписвам и после записвам? Или отписването става служебно след като го запиша в новата градина?
Събирате необходимите документи и първо го записвате в новата градина, спазвайки сроковете. Когато решите да тръгне в новата градина, взимате картона от старата и го отписвате Simple Smile

# 143
  • София
Здравейте,може ли някой да ми обясни ,тъй като до сега не ми е правило впечатление.Какво значи -активни санкции в исодз .Видях го в профила на детето  Simple Smile

# 144
  • София
Записах в новата и отписах от старата, благодаря за насоките!

# 145
Здравейте! Днес приеха дъщеря ни в държавна градина, която е в квартала, в който ще се преместим. Тя посещава частна градина, в квартала, в който живеем в момента. Може ли да посещава частната, докато се преместим, а същевременно да е записана в държавната, за да има място след 3-4 месеца когато се преместим? Тоест да е записана и на двете места. Благодаря

# 146
  • София
Здравейте! Днес приеха дъщеря ни в държавна градина, която е в квартала, в който ще се преместим. Тя посещава частна градина, в квартала, в който живеем в момента. Може ли да посещава частната, докато се преместим, а същевременно да е записана в държавната, за да има място след 3-4 месеца когато се преместим? Тоест да е записана и на двете места. Благодаря
Можете да отлагате тръгването в градина 30 дни. Сега в тази обстановка и след това не е задължително да ходи, но ще трябва поне да се води посещаваща. Ако не ви е неудобно да заемате мястото 3, 4 месеца не могат да ви накарат да го освободите.

# 147
Можете да отлагате тръгването в градина 30 дни.

Тоест няма да стане това, което мисля? Да е записана на 2 места?

# 148
Отлага се 60 дни, а не 30, както е написала госпожата. Според мен може да е записана и на двете, но попитайте директорката на общинската за всеки случай.

# 149
  • Beyond the stars
Отлага се 60 дни, а не 30, както е написала госпожата. Според мен може да е записана и на двете, но попитайте директорката на общинската за всеки случай.

60 дни е за ясла, за градина - 30.

Общи условия

Активация на акаунт