На море в Поморие 2021 г.

• 59 157
  • 830
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някой отсядъл ли е в Марина Холидей да сподели мнение?

# 181
Някой отсядъл ли е в Марина Холидей да сподели мнение?
Мои познати бяха там миналата година, много стара база и не са чистили редовно...
Не бяха очаровани

# 182
  • Тра-ла-ла
Чета, че има проблеми с паркирането в Поморие...дали е удачен избор за летуване август месец?! Като сутрин ще излизам с колата и ще се връщам привечер? Може би в някои части е по-спокойно?

Ходила съм миналото лято само на плаж в старата част и бързо си намерих място на паркинга зад него. Началото на август

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 22:41 от Джулая

# 183
Ами проблем е. Миналата година нямаше паяк заради ситуацията, но тази, чувам, че вече действа.

# 184
  • Пловдив
Изобщо не мисля, че такъв вариант е възможен.
Миналата година криво-ляво се спираше.
Обаче по миналата беше кошмар. Гмеж, знаци за забранено паркиране, препълнени платени паркинги, “приятен” старт на почивка.
Тогава паркирах на 10 Мин печа от апартамента, в който отседнахме и снимах къде е, за да я намеря по-късно.

# 185
Да се "отчета" Simple Smile не че обиколих много -синковеца взе да мрънка и сменихме дестинацията..та ето телефони от терасите на студия/апартаменти около и зад Софармаси; в малката Русия не ходих:
0899957602
0898672961
тези са на първа линия - след "Регата", някъде по средата на крайбрежната:
студия и стаи -0886222245
0876007253
0884371407

# 186
Някой знае ли какви са цените в Роуз Гарден рестоанта? Изглежда много скъпарско... Макар че никога не знаел. В едно супер убито заведение, шопската салата и мидите струват колкото в петзвезден хотел Grinning

# 187
Здравейте, на
Някои капани ило бийч барове има ли обособена детска част нещо с пързалки, люлки?

И добавка към въпроса - при консумация чадър шезлонг има ли безплатни?

# 188
  • Пловдив
В чудене съм дали да запазва за Къща Адмирал. Основно заради децата. На ясно съм че е далеч от плажовете от града.Интересувам се обаче дали има къде да се паркира около плажа и каква е цената на чадър и шезлонг. Търся и препоръки за плажове не в самото Поморие около 20 км с възможност за паркиране. С колата сме не ни пречи да пътуваме само цените на паркинг и чадъри да са поносими.

# 189
В чудене съм дали да запазва за Къща Адмирал. Основно заради децата. На ясно съм че е далеч от плажовете от града.Интересувам се обаче дали има къде да се паркира около плажа и каква е цената на чадър и шезлонг. Търся и препоръки за плажове не в самото Поморие около 20 км с възможност за паркиране. С колата сме не ни пречи да пътуваме само цените на паркинг и чадъри да са поносими.

5лв чадър, 5лв шезлонг - това е на плажа на стария град; към Гранда ходих днес (преди него на практика), но само погледнах плажа, не погледнах за цените там; има къде да се паркира (за сега де, август ще е друго..)

Ето още 2 тел от малката Русия на апартаменти и студия (в мом. ги обявиха по 60лв студиото):
0876630064
0887662000

Някой знае ли какви са цените в Роуз Гарден рестоанта? Изглежда много скъпарско... Макар че никога не знаел. В едно супер убито заведение, шопската салата и мидите струват колкото в петзвезден хотел Grinning

Имаше 2-3 маси  с хора, но и аз минах към 14ч..Изглежда наистина мн.добре.

# 190
  • София
За паркирането не разбрах каква е драмата?Няма места на паркингите ли?

# 191

В уличките на стария град няма места.

# 192
Здравейте, на
Някои капани ило бийч барове има ли обособена детска част нещо с пързалки, люлки?

И добавка към въпроса - при консумация чадър шезлонг има ли безплатни?
Поморие е много хубаво градче, но доброто отношиние и обслужване не са силната му страна. Ама хич!
Не се сещам за капанче с площадка, но движението на коли нали е ограничено по пешеходните зони, децата намират как да се забавляват, запознават се с друтите тичащи наоколо деца и си измислят игри.
За втория ти въпрос - не. Това не е Варна.

# 193

Поморие е много хубаво градче, но доброто отношиние и обслужване не са силната му страна. Ама хич!
Не се сещам за капанче с площадка, но движението на коли нали е ограничено по пешеходните зони, децата намират как да се забавляват, запознават се с друтите тичащи наоколо деца и си измислят игри.
За втория ти въпрос - не. Това не е Варна.

Днес се натъкнах на едно безумно "детско кътче" до заведение..дано утре да го нацеля- ще го снимам обезателно! (то няма как да се опише )

Към момента е затворена само "Княз Борис" от читалището до Манц и то от 18 до 22/24ч..По останалите улици карат като изоглавени Rage

# 194

В уличките на стария град няма места.
Дори и в момента ли е трудно паркирането? Толкова се надявах да мога да оставя колата на Крайбрежна около La habana бар

Общи условия

Активация на акаунт