На море в Поморие 2021 г.

• 59 198
  • 830
  •   1
Отговори
# 240
sssani, ей сега минахме край "Козият рог" - чакаха на опашка; иначе колкото и пъти да съм поглеждала, все е било пълно..още не сме сядали там;

Относно закусваляната "Петте кюшета" - работи, но е отстрани на закуските Wink Към 19ч минахме, но имаше останало само няколко чашки мляко с ориз, бисквитена торта и една порция някаква манджа..утре по обед може да го посетим да видя-им как е Wink

# 241
Цитат
централната част но беше прекалено шумно и гъчкано за вкуса ни.
Да разбираме,че вече има много туристи?Плажът в старият град е малък.Претъпкано ли е?
Може да споделите и част от менюто на добрите ресторанти,които по-горе споменавате.Също и цените.

# 242
Аз все се каня да питам. Преди много години в стария град, в централната част имаше едно заведение с каубойски врати . Western или нещо подобно беше.
Има ли го още?

# 243
MTV, ти още ли си там? Айде, стига ти толкова, че завиждам Joy Ние се прибрахме вторник Sob

# 244
MTV, ти още ли си там? Айде, стига ти толкова, че завиждам Joy Ние се прибрахме вторник Sob

Sad Види му се края - неделя си тръгваме Sleepy

# 245
Ох, лошо. Много е кофти първите ден-два след прибирането. Насладете се максимално, с пожелание скоро пак, пък що не и за 2-3 дена само 🤗

Черпя с един залез Simple Smile

# 246
Здравейте! Обмисляме почивка в Поморие края на август - началото на септември. Не сме били до сега в Поморие, как е времето в този период?
Отзиви за Aparthotel Marina Holiday Club & SPA - All Inclusive?
С девойка на 1 г и 9 месеца ще сме тогава.
Благодаря.
Август на нас не ни харесва изобщо Поморие..Много мъртви вълнения, също и вятърът се усилва много..
Многото хора тогава също са голям проблем, защото така се губи красотата и чара на градчето..По- добре след 7-8 септември..

# 247
Влизам с един бърз въпрос.Тъкмо стягам багажа и ще тръгваме утре.Има ли денонощна аптека или да помъкна чантата с хапове "за всеки случай"?

# 248
Здравейте! Обмисляме почивка в Поморие края на август - началото на септември. Не сме били до сега в Поморие, как е времето в този период?
Отзиви за Aparthotel Marina Holiday Club & SPA - All Inclusive?
С девойка на 1 г и 9 месеца ще сме тогава.
Благодаря.
Август на нас не ни харесва изобщо Поморие..Много мъртви вълнения, също и вятърът се усилва много..
Многото хора тогава също са голям проблем, защото така се губи красотата и чара на градчето..По- добре след 7-8 септември..
Това за новият град не е съвсим валидно, защото мястото е откъснато от града  и е доста спокойно. Възможно е на плажа да има проблем с намиранито на свободни чадъри в по-късните часове, но иначе я няма навалица на старата част на града.

# 249
Влизам с един бърз въпрос.Тъкмо стягам багажа и ще тръгваме утре.Има ли денонощна аптека или да помъкна чантата с хапове "за всеки случай"?

За денонощна не знам, но има доволно к-во аптеки..(според гугъл-има)

# 250
В момента сме с Сънсет Ризорт и да дам актуално инфо.
Хотела е на около час от центъра - пеш.
Огромен комплекс, в който половината неща не работят. Ресторанта е 1 за всички сгради. Няма кой да ти обясни кое работи. В единият апартамент не работеше климатика, одушника в банята, нямаше топла вода. Дивана не става за спане. На ол инклузив сме и няма нищо общо с тази услуга. Децкия център не работи. Плажа и бара на плажа не са към хотела - 15 лв. 2 шезлона и чадър. Плажа е голям има къде и на свободно. Водата е сравнително чиста, има на места водорасли. Паркинг в хотела 20 лв. Срещу него има не охраняем паркинг свободен достъп. Храната нормална. Десерти почти никакви. Салати беден избор. На рецепция са изключително нелюбезни. Вечерта имаше детска анимация с традиционните песни и танци отпреди 13 години - veo, veo, supermen, dj Musica и т.н. децата се радват, но определено е слаба работа. След това имаше dj на живо с поп и рок музика и беше приятно. Работят 2 големи басейна - не знам водата как е. Стаите на ниски етажи 1-2 с изглед море - не се вижда никакво море.
Не знам как е тази година на другите места но 260 лв. за 3ма възрастни, изглед море на закуска и вечеря ми се виждат доста. Ако е ол инклузи 360 лв.
Не бих препоръчала комплекса.

# 251
Миналата година в Ол инклузив бяха включени и шезлонгите. Сега трябва да се плащат ли?😳

# 252
Денонощна не..Има 3-4 аптеки по центъра, мисля че 1-2 работят до към 21-22ч, денонощна няма.

# 253
Аз все се каня да питам. Преди много години в стария град, в централната част имаше едно заведение с каубойски врати . Western или нещо подобно беше.
Има ли го още?
Не. Магазин за дрехи е.

# 254
Благодаря🌺

Общи условия

Активация на акаунт