Обзор 2021/2022 г.

• 41 057
  • 437
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, може ли мнение за Сол Луна Бей Ризорт? Как е храната, анимацията, чистотата, има ли детска площадка- не виждам по- снимките?  С деца на 1.9г и 7г сме.
Миналата година бяхме в Сънрайз Ол Суит и сме изключително доволни. Мислех да сме пак там, но пътят до морето ме притеснява, не че е много около 300м, идеално за разходка. Но малкият не всеки път иска да стои в количката и пътят до морето ще “ девет дена път с камили” 🤣. Затова ми се ще да е на първа линия.

# 76
  • Сф
Храната е ок За анимацията не знам, моето е голямо , включваше се в разни игри за големи, за малките не знам как е.Но има някаква анимация. То и мин година нямаше хора, та вяла работа като цяло. С малки деца ще ви е удобно.Нашата стая гледаше назад , та искрено ги съжалявах хората от Сънрайза по дългата слънчева пътека в нищото. Мерси сме ние за такива "разходки " 😂

# 77
Храната е ок За анимацията не знам, моето е голямо , включваше се в разни игри за големи, за малките не знам как е.Но има някаква анимация. То и мин година нямаше хора, та вяла работа като цяло. С малки деца ще ви е удобно.Нашата стая гледаше назад , та искрено ги съжалявах хората от Сънрайза по дългата слънчева пътека в нищото. Мерси сме ние за такива "разходки " 😂
Благодаря. А има ли нещо като градинка- да има къде да пусна малкият да си тича. За разходката сутрин беше приятно, но на обяд си идваше тегаво, затова и искам някой на първа линия.

# 78
  • Сф
Да ти кажа , не съм видяла градинка точно . Но има пространства за тичане.Една тераса на на която правят дискотеката вечер също.

# 79
Въз връзка с изнесена информация в медиите през април месец тази година, относно изтичане на битово-фекални води на Южният плаж в Обзор https://www.google.com/amp/s/btvnovinite.bg/amp/predavania/tazi- … tgovornostta.html  както и тревожни данни от 2018 г. за заразаявене на деца с ротавирус също през 2018 г., направих запитване в Кметство Обзор дали и кога този сериозен проблем ще бъде отстранен.
За сведение прилагам копие на отговора. Проблемът с тръбата е решен. Тя е каптирана, така че да се спре изливането на битово-фекални води в морето и по плажа. За съжаление поради неработещата институция Президентство и недовършената административна реформа в Обзор, а именно кметството официално да бъде обявено за община, все още градът не разполага с достатъчно средства и правомощия да ремонтира и разрушената крайбрежна алея. Дано РР се сети, че трябва да поработи и да си изпълни задълженията.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 08:24 от fatalina

# 80
  • оттам, откъдето започва България
На писмото ми от 22.04.2021 г. във връзка с тази статия:    https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/fekalni-vod … nostta.html ,
получих отговор от Кметство Обзор на 26.04.2021 г.:

"Здравейте,
Сигнализирали сме Община Несебър за проблема и очакваме ремонтни дейности.
Надяваме се да посрещнем летния сезон успешно!
Усмихнат ден и нова седмица!
Кметство Обзор"

гр.Обзор - 8250
ул."Иван Вазов" № 2
kmetstvo_obzor@abv.bg
kmetstvo.obzor@gmail.com

ОБАЧЕ, като гледам последната снимка, ми се струва, че това е мястото точно под хотел "Морето", откъдето минаваме, когато ходим на плаж.
Явно ще остане така за сезона, което е жалко.

# 81
По-добре пиши до МЗ и РЗИ. До общината няма смисъл.
Нека се затвори плажа, докато го направят.

# 82
Колко удобно за гербаджийския обзорски кмет да си измива ръцете с президента, вместо да си свърши работата. Така или иначе има законови предпоставки и указа за отделянето им като община няма да бъде издаден преди месец септември: https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2021/04/04/4193783_radev_shte_zaba … a_obshtina_obzor/.
Изпокараха се с Община Несебър и сега и от там няма да им съдействат и разкопаната крайбрежна алея дълго ще си стои така.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 09:32 от Greene

# 83
Момичета, някоя от вас там в момента? Как е времето, водата?
При нас е изключително хладно, вали почти всеки ден и направо съм в чуденка какво ще правим, в началото на юли имаме 10 дневна резервация и сме с малко дете…

# 84
Момичета, някоя от вас там в момента? Как е времето, водата?
При нас е изключително хладно, вали почти всеки ден и направо съм в чуденка какво ще правим, в началото на юли имаме 10 дневна резервация и сме с малко дете…
Ох и а съм притеснена с това време. Ние сме от 4Юли...

# 85
  • пловдив
Здравейте,бихте ли ми предложили апартамент,който е близо до плаж,може и в комплекс…Благодаря

# 86
  • В.Търново
Днес на времето съобщават морска вода 19 гр., валежи до към края на месеца. Не очаквайте да се стопли морето до 1 юли.

# 87
Здравейте, обмисляме почивка на Обзор тази година. Какви са цените на Централния плаж за чадър и шезлонг и ина ли някъде свободна зона?

# 88
Някой на сънрайзите ? Понапълни ли се вече ? Миналата седмица беше мъртвило и беше идеално за почивка. Чак леко скучно, да няма опашки на бара и чадърите на 1ва линия да са постоянно свободни Grinning

# 89
  • Сф
Някой на сънрайзите ? Понапълни ли се вече ? Миналата седмица беше мъртвило и беше идеално за почивка. Чак леко скучно, да няма опашки на бара и чадърите на 1ва линия да са постоянно свободни Grinning
ма то мин.седмица беше един студ .чадърите за дъжд се харчеха.най- вече..поне на юг А водата беше 19 градуса За Обзор не знам,наминавам да видя какво е положението на север .

Общи условия

Активация на акаунт