Лято в Албена 2021 г.!

• 40 010
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Нищо чудно няма. Това не е слънчев бряг или поморие, ако не се лъжа - и тази година половината или 1/3 от хотелите не отвориха, така ли е? За сметка на това слънчака, поморие и пр. се пръскаха по шевовете ....
Откъде да вземе пари курорта, още повече бидейки на един собственик, за качествена храна догодина, или качествен персонал....

# 631
  • Северо=Западналия край
Пак да питам, тази година  някой  бил ли е в Елица ? Интересува ме в апартамента какво е разположението на леглата.
Въпреки, че не ми се иска да разглеждам Албена за догодина....да питам и още нещо все пак....тези ранни резервации които пускат до 31.01 как се плащат? На 100 процента или частично?

# 632
  • София
Тази година Елица отвори ли?
Според мен - Нона отвори, Елица - не?

поне за лято 2021 - ранните резервации се плащаха по следния начин - 20% при резервацията, до една седмица, останалите - най-късно в деня на пристигане. Не знам как ще го решат за догодина, предполагам по сходен начин, с оглед ситуацията по света и у нас.

# 633
Ние бяхме през юли в Албена и се разхождахме около Елица една вечер и си работеше хотела. Сигурна съм, защото дъщеря ми влезе да ползва тоалетната на фоайето и си говорихме за този хотел.

# 634
Дори и с тези отстъпки не си спазиха дата и час на пускане Simple Smile

# 635
Нямам думи,  цените са нереално високи.

# 636
  • София
Вие успявате ли да видите цените с отстъпка?
Опитвам да направя резервация за август 2022, но няма намерени резултати.
Не успявам и да ги набера по телефона.

# 637
От миналата година цените са завишени с 5.5% някъде. Маритим все още не е пуснат.

# 638
  • Северо=Западналия край
Вие успявате ли да видите цените с отстъпка?
Опитвам да направя резервация за август 2022, но няма намерени резултати.
Не успявам и да ги набера по телефона.
При мен като задам период си излизат цени с отстъпка 25 процента за повечето хотели.
Видях, че пише с 20 процента предплащане, което е горе долу добре, че не искат поне цялата сума. Мисля да изчакам до януари, нали уж тази отстъпка важи до 31.01, може пък да размисля Simple Smile

# 639
  • у нас
Отстъпката не се комбинира с приорити карта 🥴

# 640
  • Северо=Западналия край
Отстъпката не се комбинира с приорити карта 🥴
Питахте кол центъра или не ви излиза в сайта? При мен има добавяне на карта, но аз не цъках до края. Ще мисля по натам дали си заслужава купуване на карта, то там май имаше изисквания за минимум 7 нощувки.

# 641
  • София
Еееее, уж приорити карт трябваше да се комбинира И с отстъпки за ранни записвания.
Така беше декември 2020, когато резервирах (20% ранни плюс още 10% от картата….)

# 642
Аз никакви цени не мога да видя за другото лято, върти върти и казва няма връзка с този сайт.

# 643
Цените са вдигнати (за нашия хотел с 11.8%) и не може да се ползва приорити (потвърдено).

# 644
  • Пловдив
Цените са вдигнати (за нашия хотел с 11.8%) и не може да се ползва приорити (потвърдено).
Искате да кажете, че даже излъгаха за картата? Колко умно и колко далновидно. По този начин с тези селски номера отблъскват и малкото останали свои фенове.

Общи условия

Активация на акаунт