Лято в Албена 2021 г.!

• 40 004
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз получих картата точни като лоялен клиент и не съм си я купувал. Но тези, които са платили 100 лв, за да могат в следващите 5 г да ползват още 10% отстъпка са дори в по-неблагоприятна позиция….

# 676
  • Пловдив
Аз получих картата точни като лоялен клиент и не съм си я купувал. Но тези, които са платили 100 лв, за да могат в следващите 5 г да ползват още 10% отстъпка са дори в по-неблагоприятна позиция….
Платената е за 1 година. Което я прави безсмислена вече.

# 677
Сега правя запитване за началото на Септември да изместят почивката ни и ми казват, ще никъде няма места.
Обади се директно в хотела, в който искаш. Ние така резервирахме, но от 7ми септември ще сме.

# 678
И аз получих моята като подарък за лоялен клиент. И видях, че важи до 2025 година.Само дето според новата политика явно не важи....

# 679
  • В.Търново
КЗП

# 680
  • Пловдив
Е, те имат право по всяко време да променят условията, все пак важи 10%,само не при друга отстъпка, голям тарикатлък.
Иначе днес направих резервация, за този сезон де, важеше си картата. Но няма друга отстъпка, за съжаление 😨😨

# 681
Сега правя запитване за началото на Септември да изместят почивката ни и ми казват, ще никъде няма места.
Обади се директно в хотела, в който искаш. Ние така резервирахме, но от 7ми септември ще сме.
И ние сме от 7ми Wink ама ме притесняват температурите. Какъв е шансът да не е 20 гр баш тогава?

# 682
Нямаш гаранция.
Последните 10 години беше хубаво времето по това време, което разбира се нищо не означава

# 683
Неофициална информация,  дочута от спасителите - в понеделник затварят румънската граница.  Онези, на които предстои почивка, ще се насладят на спокойствие без орди румънци.

# 684
Неофициална информация,  дочута от спасителите - в понеделник затварят румънската граница.  Онези, на които предстои почивка, ще се насладят на спокойствие без орди румънци.
Не е точно така. Ето информацията:

# 685
А, почнаха да се пазят от нас и румънците значи.....

# 686
  • София
Всъщност, НЕ затварят румънската граница.
Просто България навлезе в червената зона, а Румъния все още е Зелена зона. Затова всеки пребивавал в Бг ще се връща в Румъния с тест (или ваксина).
Спомнете си как ние бяхме "хлопнали кепенците" - т.е., искахме тест (а и карантина понякога) от Англия (когато бяха червена зона), Кипър и Испания.

Но е възмутително как се разнасят слухове, като че сме във война - "затварят границата".....

# 687
Само че България не е в червена зона, все още.

# 688
  • София
Само че България не е в червена зона, все още.
E, на ръба сме, като повечето области са.
 А и това са детайли, въпрос на време е. Може румънците да са предвидили затягане на граничния контрол още на ниво оранжева зона. Освен да им се скараме, какво Grinning

# 689
България не е червена зона според българския стандарт, но според европейския е.

Общи условия

Активация на акаунт