Лято в Албена 2021 г.!

• 40 018
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • В.Търново
Да, но трябва да се върне горе до бариерата преди това.
Не знам, обаче миналата година от рецепция въобще не можаха да ни обяснят за това паркиране и беше изнервящо.

# 601
  • БГ
уточнение:
Имате 30 мин. да се придвижите с колата до хотела, да разтоварите и да върнете колата на място, където вече ще паркирате през целия престой в курорта. За мен е недостатъчно това време и е игра на нерви.

Така е, трудно си е, ако не познаваш комплекса, да смогнеш за 30 мин с преминаването през 1-2 вътрешни бариери, откриване на хотела, разтоварване на багажа и връщане до входно/изходна позиция - КПП-то. Трябва да излезете от комплекса, да завъртите кръговото и отново да влезете, но вече преминавайки бариерата, водеща към паркинга на Автогарата (най-дясната).
За почиващите в комплекса паркинга е 10лв/ден, във всички зони.
Събота и неделя работят бариерите на зелена зона - 20лв/ден, важи само за външни, непочиващи в комплекса.
Плодовете от преди час, 😉 пресни и разнообразни! 🥰

# 602
Това в кой хотел?

# 603
  • БГ

Ралица Аква клуб! Hug
На плодове и сладичко мога да си изкарам тук! 🥰

# 604
  • В.Търново
В Боряна миналото лято и 1/3 от това на снимките го нямаше. Grinning

# 605
  • БГ
В Боряна миналото лято и 1/3 от това на снимките го нямаше. Grinning

И в Сенди, от преди седмица, нямаше такова изобилие, а и свършване няма, зареждат ново постоянно! 🤩

# 606
В Арабела храната е посредствена тази година, но пък гледката винаги е прекрасна! Поздрави и от мен от слънчева Албена:

# 607
Някой с отзиви от тази година от вили Магнолия?
Храненето и басейна в Орхидея ли са?

# 608
  • Пловдив
Да.

# 609
Да.

Как е храната, ако имаш преки впечатления? Благодаря.

# 610
  • Пловдив
Да.

Как е храната, ако имаш преки впечатления? Благодаря.
Имам, да, върнахме се преди 2 седмици.
Ами... Не е ужасна, не е като да няма съвсвм какво да се яде, но е доста слаба. Барбекю запалиха веднъж (риба). Скарата веднъж пържолки, другите пъти каймени. Чушки под някаква форма всеки ден. Паста всеки ден, пържени картофи, готвено (пилешко и свинско), а, и някаква риба. Салатите бяха хубави. Плодове - череши 3 пъти, праскови 2 пъти, винаги имаше диня и пъпеш. Десерти - едни и съши 3 вида, разбъркани  от готовите смеси, под различна форма, плюс някакъв вид кекс със заливка. Закуските бяха най-добре. Иначе много спокойно, нямаше опашки, никакви проблеми в това отношение. Все пак по-добре беше от храната в Ралица Акваклуб миналата година, единствено там имаше прясно изпечен хляб, пици вечер, тук без такива екстри. За 250 лв на вечер за 5 човека, ок. За повече - не.

# 611
Пътувал ли е някой от Варна до Албена с обществен транспорт или такси? Ако да, може ли да споделите опит, цени на билети, фирма за такси , цена на превоз и др.
А скорошно отсядане в Калиопа и мнение Simple Smile
Усмихнат ден!

# 612
За такси не знам, но миналия месец нямаше автобус Варна Албена. Единствено автобус към Балчик, който те оставя на кръговото.

# 613
За такси не знам, но миналия месец нямаше автобус Варна Албена. Единствено автобус към Балчик, който те оставя на кръговото.
а то е далеч от хотела ми, вероятно Simple Smile , не съм ходила в Албена от много, много години и нямам спомени Simple Smile .

# 614
В сайта на Албена на раздел Транспорт, имаше телефон за поръчка на такси. Може да се обадите да ви дадат ориентировъчна цена за разстоянието Варна-Албена.
Ние сме във Фламинго Гранд. Имам сериозна забележка откъм чистотата - в тоалетната паяжини, на мивката приготвени две чаши за кафе, едната с остатъци от червило... В ресторанта пода е мръсен, разлято нещо и засъхнало - така стои и отново мръсни съдове. Това Фламинго защо си мисля, че се водеше 4-5 звезди, а така занижена чистота. Персоналът са сякаш 50/50 българи и чужденци.
На плажа в 9.30 като отидем и сме на около 8-9-10 ред чадъри. Досега по-напред не сме били.

Общи условия

Активация на акаунт