Лято в Албена 2021 г.!

• 40 029
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Бихте ли казали каква е политиката за аниматорите?

# 586
Аз разбрах, че аниматорите и програмите се въртят по хотелите, всяка вечер са на различна сцена.

# 587
Три пъти седмично има представления на сцената пред Добруджа, като в тях участват и аниматори от хотелите, една вечер певица гостува по хотелите и 2 вечери има шоута в хотелите. И един ден почиват. Поне в Ралиците е така. Като има шоу на голямата сцена, аниматорите нямат право да изнасят представления в хотелите, а и са задължени да киснат пред Добруджа. А там има толкова комари, че колкото и с каквото да се мажеш, за 5 мин. те правят на решето.

# 588
Три пъти седмично има представления на сцената пред Добруджа, като в тях участват и аниматори от хотелите, една вечер певица гостува по хотелите и 2 вечери има шоута в хотелите.

А там има толкова комари, че колкото и с каквото да се мажеш, за 5 мин. те правят на решето.

6 нощувки са ни минали, до момента само концерти (Веселин Маринов, Майкъл Бабуле, Нели, двама с кънтри) и едно танцувално шоу на Добруджа, в което само аниматорите на Ралица танцуваха. За останалите 6-7 девойки дъщерята на 13г. заключи, че са излезнали да си изтупат прахта от роклите.
Шоутата на аниматорите вечер в Ралица бяха много по-забавни и събираха аудитория. На концертите има малко хора. Народът виси и пие около басейните. На Добруджа освен, че могат да те отнесат комарите, вечер е мокро от пръскачките и няма човек къде и да седне, защото седящите места са твърде малко.

# 589
В петък и в неделя са представленията в залата на Ралица Супериор.

# 590
  • Перник
Да споделя и аз впечатленията си от Албена. Бяхме във вилите на Ралица, като цяло не беше изчистена много добре, след това влизаха жените три пъти. Първата вечер в ресторанта чакахме за чинии и вилици, явно не им достига персонал. Основно на скарата имаше кебапчета, кюфтета, наденица, ребра, свинско и пилешко, липсваше рибата(от минали години имаше големи ципури и това ни беше основната храна). Плодове за сметка на това имаше в изобилие, както и десерти.
Вечерната анимацията е под всякаква критика, ако са решили да пестят по добре да бяха направили 2-3 шоута, но поне да си заслужаваха. Иначе аниматорите са както всяка година усмихнати, любезни и имат желание да се занимават с децата. Момчето на външния бар също усмихнато и любезно, беше от сутрин до вечер с един ден почивка доколкото го разбрах.
Морето беше разкошно- тихо, спокойно и топло. Като цяло съм доволна от почивката, един път годишно ходя, така че важното е да сме здрави и да ни е хубаво времето и морето, за друго не се впрягам чак толкова много.
Приятна почивка на тези, които тепърва им предстои.

# 591
А как се случва Ол инклузив в епидемията обстановка,ползват ли се маски от гостите на хотела или пък персоналът само обслужва от подносите

# 592
А как се случва Ол инклузив в епидемията обстановка,ползват ли се маски от гостите на хотела или пък персоналът само обслужва от подносите
Ако миналата година поне се опитваха да симулират мерки, сега и това не правят. Гостите не носят маски, само персоналът. Храната сипваш сам.

# 593
  • БГ
buneto, тази вечер имаше ципура на скарата, вътре на плочата - калмари, а в добавка към тях и миди. Не сме усетили липса на посуда и прибори, но пък не са чисти, като в Сенди.
Храната е добра. Десертите, обаче са ми фаворит!
Изобилието от плодове и разнообразието на сладки неща ми прави впечатление, че не свършва. Много ми допадна и сока от вишни, ябълковия е наличен, но сякаш не е предпочитан, стои си в охладителите.
На пиците, както и на баровете, продължава да работи само по едно момче, стараят се, но опашки не липсват.
За анимацията нямам мнение, ние предпочитаме разходките и пропускаме шоутата.
Еленя, маските в Албена липсват навсякъде. Дезинфектанти и ръкавици има, но не се ползват от мнозинството, сипваш си сам храната. За разлика от Сенди (на самообслужване), в Ралица Аква клуб има момиче на сладоледената витрина.

# 594
  • Перник
Миди и калмари имаше наистина, ципурата сме я изпуснали. На 6.07 сутринта напуснахме вилата.

# 595
Здравейте, може ли някой да ми каже как стои въпроса с паркирането на кола в Албена? Може ли да се влезе с кола до хотела или трябва директно да спреш на някой паркинг?
И ако някой има впечатления от хотел Славуна ще се радвам да сподели.

# 596
Здравейте, може ли някой да ми каже как стои въпроса с паркирането на кола в Албена? Може ли да се влезе с кола до хотела или трябва директно да спреш на някой паркинг?
И ако някой има впечатления от хотел Славуна ще се радвам да сподели.
В сайта всичко си пише
https://albena.bg/bg/transport-i-parking

# 597
Можете да стигнете с колата пред хотела, да разтоварите багажа и после да я паркирате на най-близкото възможно паркомясто или да я закарате до по-евтина зона за паркиране, където да остане до деня на тръгването. Специално за хотел Гергана не може да се стигне с кола до хотела. Спира се на паркинг по-напред (има бариера), но оттам ви взема, заедно с багажа, електрически шатъл и ви кара до хотела.

# 598
  • В.Търново
уточнение:
Имате 30 мин. да се придвижите с колата до хотела, да разтоварите и да върнете колата на място, където вече ще паркирате през целия престой в курорта. За мен е недостатъчно това време и е игра на нерви.

# 599
  • у нас
И тази година навсякъде е 10лв на ден, така че
Спиране на най-близкото възможно място

Общи условия

Активация на акаунт