Лято в Албена 2021 г.!

• 40 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Кофата, която събира водата от тавана във фоайето стои там от поне 2 години. Само като в видиш,разбираш , че този хотел не в най- читавия.

# 571
PeacockLove, ама става въпрос за жени на възраст или средна такава. Всеки не може да си позволи да почива в по-скъпи хотели, нито да ходи по ресторанти или навън (ако са с проблеми или на възраст), но пък им се иска да видят морето, да стоят на пясъка и те да се порадват. Някои са без половинки вече и изобщо..всякакви случаи има. Като чета ateto е изпратила родителите си и отделно сама жена да почиват там. Тях ги устройва , защото има закуска и вечеря само и им е достатъчно това. Жената май сама е била. Ми много лесно така да я разкарват и унижават, недопустимо е. Лично аз се ядосах много. Хората май са от северозападна България, може и пенсионери, да са събирали парички или деца да са им дали, бе каквото и да е...тъжно ми стана и се ядосах.
Как така са се самонастанили някакви в хотел)))) Това чували ли сте го, вярвате ли го, че и от Кол центъра да лъжат така нагло и карат женицата да чака нещастно и като просяк. Направо трябваше да звъни на спешен телефон, в тая жега да пътува толкова и да я държат там и да се притеснява дали ще се настани някъде, ми това...че толкова ли няма стаи в тази Добруджа, какъв е този управител и рецепция , нали си гледат там, как така ще се настаняват някои, ми дайте да ходим ние така ...да видим може ли)))) Това ме най-много втрещи, самонастанили се))))) Бреййй
И вместо да я настанят и се размърдат и извинят, тези седнали да говорят глупости най-нагло.
Няма смисъл да се пише и оплаква, тези са станали толкова нагли явно там...
А за Мура ли беше с прахосмукачката... Ами аз така преди години се отказах от Албена, търсех си прахосмукачка за Нона да почистя, защото сме българи и ...не сме от важните, не че плащаме по-малко от чужденците....така и не чистеха, храната беше лоша, бе нищо общо с Елица примерно предишната година. Това тук дето пишете за прасенца, миди, риби и какво ли не, аааа и Бейлис...))) Ми моля, това е фантазия там)) Няма да изреждам, не е сега важно, само да пиша, че се оплаквах , ама полза няма. Та... били зле финансово, айде де...толкова малко пари дават на персонала, толкова икономии от храна, оборудване и т.н (в някои хотели) , пълни сезони и фраш от хора и цени като за някъде си...ееее къде потъват парите тогава, та били на загуба и ги съжалявате. Нямат загуба, имат големи мераци за бързо да трупат, ама само в някои джобове май...
Жалко за морето и плажа, това е най-хубавото място за мен природно по Черноморието ни, но...стана недостъпно за българите.

# 572
Напълно разбирам разочарованието. О наистина Добруджа и на сайта им миналата седмица я рекламират като бюджетна почивка.
Има друга опция, която предлагат Албена- след 7мо септември предлагат настаняване на лица над 60 или 65 години , не съм сигурна на по- ниски цени

# 573
Не, не е изгодно, това за пенсионери. Преди гледах за майка ми да я пратя там, на нея и харесва и не и е нужно много, тя не пие, не яде такива неща много..бе обикновен човек е и щях да платя цялата стая (сама е) , обаче...сравних и беше същото , като в слаб сезон или не помня, ама нямаше никаква разлика, само реклама ми се стори и си я взех за 10 дни тогава да я водя на калта в Поморие, поне полза за ставите да има. Обаче аз бях полужива, щото подивях.
А и след 7 септември вече и морето е друго и времето, все пак там е и северно. Не знам, платили са си хората, пътували са, това дето са ги унижавали е ужасно просто.

# 574
  • Северо=Западналия край
Точно защото хората нямат възможност за по скъп хотел отидоха там. Пенсионери са и да, едната жена която остана без стая е сама. И те биха предпочели скъп хотел, но да има кой да им го плати. Не държат на ол инклузив, достатъчно им е закуска и вечеря. Както казах била съм в хотела 2018 и въпреки лошата база, всичко друго тогава беше добре - отношение, ресторант, храна, басейн. Лошото е, че вместо да си починеш се ядосваш с излишни неща. Със сигурност ако бяха подходили по друг начин към проблема с настаняването щях да съм с други впечатления. А то се наложи да звъня аз от разстояние, защото управителя е реагирал неадекватно.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 18:58 от ateto

# 575
Бях в Мура една седмица.Хотела е пренаселен и персонала изнемогва.Оберкелнерите са деца които не знаят какво правят.Барманите и те.Винаги има развалена кафемашина сутрин.Няма топло мляко за децата,само ледено студено.Десертите са супер сладки и еднообразни.Зеленчуците нямат вкус.Каймата е Народна.Надениците също не стават.Плодове като кайсий и праскови йок.Масите са много мръсни защото румънците цапотят яко.Стайте почти неги почистват.Трябва да кажеш на рецепцията,че освен кърпи искаш и да ти забършат пода.В ресторанта се стараят,правиха тематични вечери и всичко бе супер.Просто готвача им може толкова.През останалото време свинска супа с много ориз.Барманите и таксиджийте говорят с презрение към туристите.Като изключим човешкия фактор,хотела е супер,градинките,басейните плажа.На децата много им хареса всичко,особенно анимацията и детската дискотека пред Гергана.Няма коли от Мура до Гергана което е страхотно.Въздуха е супер.Фоаето на хотела е много яко и децата много обичаха да стоят на количките там.Имаше и готини концерти на голямата сцена пред Добруджа.Пя Веско Маринов:)Много неща които на нас не ни харесват на децата им се струват страхотни.Говоря за Концерта на Веселин Маринов и за пренаселения ресторант.

# 576
Все още не сме разрешили диламета си с избора на хотел. Както казах резервирахме " с едно наум" в Мура , но след всички отзиви имам колебания, направо съм склона да отменя резервацията. Въпросът , обаче е , че хората ,с които ще сме, никога не са посещавали  Албена, т.е няма наблюдения. И понеже вече ще им е втора почивка държат да е нещо на по-ниска цена. Незнам, обаче доколко представата им се вписва в реалното положение на курорта. Обясних им , но те твърдят , че не очакват лукс и разнообразие за тази цена.Опитвам се да намеря нещо вписващо се в техния бюджет, със що годе нормални условия .Някой има ли наблюдения от тази година за  Лагуна Гардън, Малибу, Вита Парк,Арабела,Сенди Бийч.

# 577
Все още не сме разрешили диламета си с избора на хотел. Както казах резервирахме " с едно наум" в Мура , но след всички отзиви имам колебания, направо съм склона да отменя резервацията. Въпросът , обаче е , че хората ,с които ще сме, никога не са посещавали  Албена, т.е няма наблюдения. И понеже вече ще им е втора почивка държат да е нещо на по-ниска цена. Незнам, обаче доколко представата им се вписва в реалното положение на курорта. Обясних им , но те твърдят , че не очакват лукс и разнообразие за тази цена.Опитвам се да намеря нещо вписващо се в техния бюджет, със що годе нормални условия .Някой има ли наблюдения от тази година за  Лагуна Гардън, Малибу, Вита Парк,Арабела,Сенди Бийч.
Лагуна Гардън отвори вчера.
Аз съм в Арабела. Ами....за 4 звезден хотел очаквах повече от инклузива. Иначе стаите са големи, чисти се редовно, нямам никакви забележки за нищо. Просто тази година all inclusive тук не е на обичайното ниво.

# 578
Видях тази реклама сега във ФБ
Може да е полезно за някой и затова споделям
За хотел Славуна се отнася намалението

🌊 Специална отстъпка при настаняване в периода 10 август – 24 август
🏄‍♀️ Резервирайте още днес!
🏖️ Грабнете допълнително 15% отстъпка като използвате промо код 21SLA15
 от тук
https://albena.bg/bg/oferti/hotel-na-sedmicata-slavuna?utm_sourc … X4RyReUt3_tLt30sw

# 579
Да, всяка седмица имат хотел на седмицата. Миналата беше Добруджа

# 580
Ние резереирахме в Калиопа също, когато беше хотел на седмицата.
Аз обмислям едно септемврийско море, дано има някакви отстъпки за тогава пак.

# 581
ние имаме резервация за Септември ама треперя сега какво ще е времето Sad

# 582
  • В.Търново
Бях в Мура
кайсий /  таксиджийте
Извинявай, не можах да се стърпя....защо множествено число го пишеш с Й ? За другите неща няма да питам.
Просто се издразвам, защото това става масово явление.
Благодаря все пак за отзива! Още една черна точка за Мура.

# 583
Малко отзиви от Албена. Морето е топло и чисто. Няма медузи, щипалки и водорасли. В Ралица Супериор сме. Храната не е по-различна като качество, количество и разнообразие от предните години. Доволни сме. Персоналът на места е твърде малко. Когато ни настаняваха едно момиче на рецепция, на външния бар, само едно момче барман... Дългогодишният БГ персонал се старае. Обаче наетите в ресторанта за отсервиране са уникално зле. Много дразнещо е това, че минават докато се храниш с количките между масите и бутат хората или направо ги молят да станат, за да мине количката и да отсервират масите. Храниш се и ти тропат с чинии и вилици. Това чудо не е било никога. Аниматорите са си същите, но таз годишната политика на комплекса за вечерната анимация е 0. Утре в залата ще има шоу, да видим... Горното го споделям като впечатление, не се оплаквам, изкарваме си супер. Simple Smile

# 584
Тази политика и на аниматорите не им харесва, ама за съжаление не зависи от тях. Аз смятам, че ако повече хора дадем обратна връзка, може и да се прекрати тази практика. Лошото е, че не знам по другите хотели как е с вечерните шоута и дали само ние, които сме свикнали с отличните представления на "нашите" аниматори в Ралица, сме недоволни от сегашната "схема".

Общи условия

Активация на акаунт