Лято в Албена 2021 г.!

• 40 046
  • 746
  •   2
Отговори
# 555
  • Пловдив
Днес по ТВ казаха, че хотел Магнолия в Албена била за карантинирани.
https://nova.bg/news/view/2021/07/31/335305/%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D … 0%B5%D1%82%D0%BE/
Аз не знам как ще бъде за карантинирани, като е напълно зарязан и запустял. Къде ще ги сложат тези хора, какво ще ги правят, той хотела сигурно втора година не работи и му личи. Ужас.

# 556
Става въпрос за вили Магнолия.

# 557
  • Русе
Оплаквам се от хотел Компас, толкова мръсотия не съм виждала никъде.Абсолютно никой не чисти, никакви ковид мерки,направо гадна храна и това е за 89 лв на човек.Чадърите към хотела са най-накрая на плажа като това ти го казват на рецепция без да е обявено в сайта им, но то сигурно е на 1 км от ескалатора след хотел Арабела а ние бяхме с 4 год.дете.Добре че чадъра и 2 шезлонга е 3 лв та си плащахме.Хубавото е че морето беше много топло и чисто.Който планира за там почивка да се отказва навреме,сигурна съм че ще има и други много отрицателни отзиви.

# 558
  • Северо=Западналия край
Има ли промяна в разпределението на плажа тази година? Поне преди чадърите са били на нивото на хотелите.

Мнения за Елица? Как е апартамента им? Не виждам по сайтовете как се таксува апартамент, максимума ли се заплаща (4възр.) Заглеждам го за догодина Wink

# 559
Резервирах в Мура,въпреки че се бях зарекла да не ходя в Албена тази година. Още се чудя, дали е най-удачния вариант, особено след фиаското което преживяхме в Гергана в началото на сезона.Другото е , че ще има още едно семейство с нас , а те никога не са били в курорта на почивка, страх ме е да не ги подведа. Между другото имам доста изгодна оферта за Сънрайз Ол суитс Обзор, с по ниска цена от тази в Албена. Какво ще ме посъветвате.

# 560
Да не отивате в Мура. Особено пък след Гергана.
Не чистят в Мура. Дебнела съм ги за прахосмукачка да я ползвам аз и след нея си чистех пода с мокри кърпички.
За банята ползвах спирт и дезинфектант.

# 561
  • В.Търново
Резервирах в Мура,въпреки че се бях зарекла да не ходя в Албена тази година. Още се чудя, дали е най-удачния вариант, особено след фиаското което преживяхме в Гергана в началото на сезона.Другото е , че ще има още едно семейство с нас , а те никога не са били в курорта на почивка, страх ме е да не ги подведа. Между другото имам доста изгодна оферта за Сънрайз Ол суитс Обзор, с по ниска цена от тази в Албена. Какво ще ме посъветвате.
Мислите ли, че Мура ще е по-добре от Гергана, при положение че Гергана я водят 4* и е на по-високо ниво.

# 562
Мислите ли, че Мура ще е по-добре от Гергана, при положение че Гергана я водят 4* и е на по-високо ниво.

Вече незнам какво да мисля , някой тук беше писал , че лошите условия на които сме попаднали в Гергана се най-вероятно се дължат на това , че сме почивали по рано / бяхме края на юни/, а не в активния сезон. За това търся мнения. Често казано обожавам да ходя в Албена, почивали сме там 9 години подред и въобще не сме се замисляли за друго място. След тази година нещата се промениха, сякаш това не е същия курорт.

# 563
  • В.Търново
И миналата беше зле.

# 564
Албена в последните 3 години "занемари" качеството на предлаганото като услуги, храната /макар и не вече толкова разнообразна/ и напитките считам, че са на ниво. За мен проблема им е в липсата на квалифициран персонал. Не знам дали заплащането, което им предлагат е по-ниско и затова такъв им липсва. Камериерките са в предпенсионна възраст, в намален състав - какво очаквате от жена на 60 години - как да се оправи с почистване на 10 стаи за 2 часа?? В ресторанта млад персонал: едва държи черпака, друг го е страх да чукне яйцето, трети не прави разлика между супа и яхния...Наемат всякакви от съседни селища, за да не им плащат и квартирни. В Мура миналата година следобедното хапване беше поверено на една баба и един дядо на възраст 65+ и в 15 часа както е обявено вече има опашка, а тях ги няма. Дотътрят се към 15:20 и се почва - който е за сладолед да идва...Който е за бургери да чака...ама то пък питките забравили...айде дядото тръгва с количката да ги вземе, идва след 15 минути...докато ги претоплят, намажат....то за какво ми е да ям в 16 часа, като 2 часа по-късно е вечерята... Албена вече не е онова което беше....Жалко....

# 565
Еееех, а едно време... Легнеш до басейна, пийнеш Бейлис, включен в AI ти. Даже имаше 3 вида - обикновен, с карамел и с мента... Ама няма вече. Не е ли Атлантик, не се предлага

# 566
  • В.Търново
Точно храната, хигиената и неквалификацирания персонал са голям проблем.

# 567
  • Пловдив
Точно храната, хигиената и неквалификацирания персонал са голям проблем.
Ами защото искат да им работят българи на ангария за МРЗ. Не може така. Чистачката, която не сложи една седмица в диспенсъра сапун каза, че заплатата й е 600 лева. Извинявайте, ама... И нямало хора, и който почнел се орказвал, защото много работа, а пари йок. Толкова дават вероятно и на Казахстанските студенти, за тях е ок, но за един българин, да работи 3 месеца само и накара нищо, не става. Не че не може да вземат и деца от 11 и 12 клас от ТОх училищата, би било много добре, но явно не го правят. Може и децата да не има е работи, но това е начин хем стаж да имат, хем някой лев, хем на морето, купон, някак за много млад човек е добре. Но...

# 568
Ниското заплащане е само част от проблема. Камериерка ни в Сенди бийч, чудесна жена, много старателна и отзивчива,  спомена, че когато хотелите не са пълни, изпращат персонала да работи в градините, в парковете и където има нужда. Чиста експоатация за без пари. Младежите може и да се навият на по-малко пари, но не и да се пържат на полето.
Запазихме няколко нощувки в края на месеца за Калиакра Маре. Отсядали сме там 3 лета,  ще видим, дали и в този хотел нивото е спаднало.

# 569
  • Северо=Западналия край
Днес окончателно се отчаях от Албена. Изпратих родителите ми и още една жена в Добруджа, въпреки, че знам какво е състоянието на хотела (била съм 2018г). Но не очаквах, че е станало още по зле. Във фоайето тече от тавана вода. Стаята е непочистена, банята е с изпочупени плочки, мирише ужасно. На всичкото отгоре едната жена се оказа без стая.....някакви от 8 ми етаж се били "самонастанили" в нейната стая.....това са думи на управителката на хотела.....нямам думи. Възрастна жена, минала 500км да дойде на почивка, стоя в коридора 3 часа докато и намерят друга стая. Звънях на колцентъра и от там ме помолиха за търпение.....случвали се такива неща. Та настаниха я жената в 17ч.  с триста зора и разправии, вместо да си почине тя се ядосва.
Не мисля да разглеждам повече тази дестинация. Не заради конкретния хотел, а най вече заради отношението.

Общи условия

Активация на акаунт