На море 2021 г. северно от Каварна

• 21 368
  • 259
  •   1
Отговори
# 210
Привет на всички момичета, влюбени в Северното ни Черноморие. Моля, дайте ми идея - кой е по - добрия вариант за хубави плажове, места които могат да се видят по Северното Черноморие. Задачата ми е да открия къща за гости за 5 души за средата на месец юли. Може да е бунгало, но да има барбекю. Преди доста години, бяхме ходили на високите бунгала на Шабла, но така и не мога да се ориентирам, къде бяха точно.
Тъй като в темата не е писано, вече две години, но сигурно имате пресни впечатления за тази красива част на България,  моля помагайте.
Първоначално си мислех за Тюленово, но като ви попрочетох, се оказа, че има много красиви кътчета. Миналата година правихме плаж в Балчик и много ми хареса спокойствието и чистата вода на морето.

# 211
  • под тепетата
Вижте вила Лиана във вилната зона на с. Божурец. Директно до нея няма плаж. Най- близкият плаж е на голфа под нея или до съседното село Топола .

# 212
Благодаря Билянка, веднага погледнах след поста ти, но за съжаление в Букинг, за датите които заложих няма свободни места.

# 213
  • под тепетата
Жалко, на много хубаво и спокойно място е.

# 214
  • Тра-ла-ла
Свържете се лично със собствениците на вилата. В Букинг често се обявяват само 1-2-3 стаи от дадено място за настаняване, колкото да върви рекламата

# 215
  • София
Много добра вила в Българево, до Болата. Проверете дали има свободни места
https://vila.bg/villa-bulgari-1508.html

# 216
Билянка, Джулая, благодаря момичета.
Не успях да открия телефон на собствениците на вила Лиана, но се свързах с тях чрез месинджър. Дамата която ми отговори, беше много мила. Даде ми телефон за контакт да звънна утре, но наистина нямало места за исканите от мен дати.
Ще проверя за вилата, която Хрис ми препоръча, но ако се сетите нещо интересно, близо до морето с барбекю, за района около Тюленово, Топола, изобщо нещо което сте посетили, в този район, ще съм много благодарна.

# 217
За бунгало препоръчвам “ Топола” на Шабла, но не вярвам да имат свободни места. Ако пък размислите , къмпинг “ Свети Георги” с каравани…Изключително спокойно място , плажа е много чист !!

# 218
За бунгало препоръчвам “ Топола” на Шабла, но не вярвам да имат свободни места. Ако пък размислите , къмпинг “ Свети Георги” с каравани…Изключително спокойно място , плажа е много чист !!

Къмпингът има и хотелска част, наистина е страхотно местенце !

# 219
Плажът на къмпинга може ли да се ползва свободно?

За четвърто лято ще сме в Каварна и не сме посетили ниго един плаж на юг, все на север ходим.

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 15:31 от ~~Мария~~

# 220
  • под тепетата
Да. Ние предпочитаме плажа от източната страна - свободната зона.

# 221
Благодаря момичета за насоките. Снощи запазих през букинг къща в Езерец. Дано да е хубав плажа. Нямам никаква представа от плажовете в околността и дано не съм направила грешка.
Ако имате впечатления за хубав плаж, който може да се посети попътно или пък в района, ще бъда благодарна,  ако ги споделите.

# 222
  • под тепетата
Плажът на Езерец  е дълъг, много дълъг! На нас ни е любим! Може да е ветровито, но това е чарът на Северното Черноморие. Пътят до там е малко прашен, неасфалтиран селски път между нивите . И на Крапец плажът е много дълъг.

# 223
  • Тра-ла-ла
Някога бях пускала много обстоен пост за всички плажове около Каварна. Плажове да искаш в онзи район 😎 Най-добре си носете ветроустойчив чадър и храна. Повечето са диви. Поне преди години когато бях....

# 224
И на мен Езерец е любимият ми плаж! ❤

Общи условия

Активация на акаунт