Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 948
  • 842
  •   1
Отговори
# 420
Между другото, на Кула 2 (пред Магнолиите плажа) има винаги паркирана линейка и лекар (и). Дано не се налага, но да се има предвид, че е опция, поне през деня.

# 421
  • София
На южния плаж чадърите и шезлонгите са по 7 лв. Цените в ресторантите също са доста нагоре и са празни! 9 години подред идвам тук и имам наблюдения над едни и същи места, които посещавам. Само  не съм минала още през Анитата. Искат да избият предишния слаб сезон, но както се очертава и този няма да е силен. Плажът е почти празен, свободно се играе футбол между чадърите. Няма руснаци, няма чехи. За късното море ще се замисля сериозно дали да е тук или в чужбина. Иначе времето е перфектно, само миналата нощ валя.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 06:48 от andy06

# 422
На северния има доста руснаци и чехи, но там са Перлите, Белведере, Жерави. Има място обаче и е спокойно.
Цените поне къде сме  сядали са същите почти. Но обикаляме над главната заведения.
Има едно - Хладното и все си има много хора, не е претенциозно и е точно срещу "При мама", това е преименуваното заведение на Здравко, то също си има хора,но не толкова. Ресторантът на Опал до лунапарка и след него заведението са пълни и добре готвят. Срещу хотел Пловдив, както и неговата кухня ни харесват, а ресторанта преди него с обедното меню също е вку7но и на народни цени с гледка над морето, хареса ни. Хотел Ева преди входа откъм гробището има обедно по 4-5 лв и е вкусно, не сме вечеряли там. До Джони за бързото хранене са същите цените, дори бисквитената тортичка е още на 3 лв.,както и пиците- 2 .50 . След 1 юли обаче традиционно вдигат цените по ресторантите съм забелязала. Мръднете по нагоре и пробвайте.
Лефтери заведение сладкарница и ресторант работят. Пастите и кремчета са по5 лв., кафе 2лв.
Ники май беше дали намери къде е фестивала.
Днес ни е последен ден.
Някой беше питал за хотел чистичък  и добър, загледах Темида, добре стои външно, три звезди и на тихо място, но само отвън го харесах и как е не знам.
Фитнес май няма, но довечера ще снимам един външен, дето гледам хора да тренират и малко е весело, ама сериозно си въртят педали и мъже, жени съм виждала.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 07:53 от Анонимен

# 423
  • София
По ресторанти на главната, на плажа и тип бързо хранене не стъпвам. Имам си моите места. Плажувам на южния и от там са ми впечатленията спрямо предишни години. "Хладното" и "При мама" ще ги пробвам. Лефтери винаги си е ОК.

# 424
Сподели твоите места, де Grinning Нали затова сме в темата - да обменяме информация.

# 425
Здравейте! Бях виждал по-надолу из темата, че има информация относно цените на чадъри/шезлонги. Интересува ме цената на чадърите и шезлонгите за Южен плаж

# 426
Здравейте! Бях виждал по-надолу из темата, че има информация относно цените на чадъри/шезлонги. Интересува ме цената на чадърите и шезлонгите за Южен плаж

Ами прочети де..написали са хората колко са чадърите ... няколко поста над твоя.

# 427
Цените наистина са нагоре по ресторантите, но не бих  казала, че са празни. Особено пък тази част около началото на крайбрежната алея до централния плаж, както са наслагали лампички и обновиха всички заведения,  е станало много добре и снощи нямаше празно заведение. Стела Марис традиционно се посещава, амигото, китайския до него беше почти запълнен, за този етап на сезона ми изглежда съвсем добре. А Вълчан войвода е винаги в тренда😁
А и времето не помага особено за сезона, аз за толкова време още нямам мерак да плажувам, предпочитам разходките като се нагрея достатъчно ще отида и на плаж;)

# 428
  • София
Бистрото към хотел Никола (предишен Даная) на ул. Бриз-чудесна гледка, непрофесионален персонал, който се старае, но липсата на опит дава отражение; инвестирали са в посуда, но не и в добър готвач, храната е неовкусена, макар и добре поднесена, на съседна маса похвалиха свинските ребърца, аз не мога да препоръчам нищо, от това, което поръчахме. Като цяло не бих повторила.
По същата улица, реновиран и отново с чудесна гледка Meze. Леко отвеян персонал, прилична кухня, но и много заготовки. За една вечер и най-вече заради гледката става.
И двете заведения предлагат обедно меню със супа и основно за 5 лв. Нямам лични впечатления.
За мен градчето прогресивно си се пълни.
Миналата година сезонът почна късно, но и продължи повече. Не мисля, че е бил слаб, може би е бил за тези, които са работили изключително с чуждестранни туристи.

# 429
Здравейте, резервирам за хотел Тишина резиденс, но виждам, че лунапаркът е до него. Някой бил ли е тази година в него, да сподели дали е много шумно.

# 430
В темата се чудят защо е кръстен така Joy
Шумно ще си е, предполагам, до 23ч.

# 431
Здравейте, резервирам за хотел Тишина резиденс, но виждам, че лунапаркът е до него. Някой бил ли е тази година в него, да сподели дали е много шумно.
Не съм била в този хотел, но наистина е точно до луна парка, чак ми стана смешно, че точно Тишина се казва хотела. Луна парка не е по цял ден, отваря в 17 часа, но не знам кога затваря...
Поне търсете стая от другата страна, която не е към луна парка.

# 432
  • Ямбол
В 23 часа всичко утихва. Аз съм в Дара точно срещу бъгитата. Нямам проблем с шума.

# 433
Хотелът се казва "Тишина", защото беше почивна станция на глухонемите. Лапнал го е един местен, но явно е запазил името.

# 434
Ако някой тръгва сега от Приморско, да знаете, че пътят е отбит през Дюни. До Смокиня и Каваци има страшна тапа. Поне едни 30 минути се удължава до Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт