Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 912
  • 842
  •   1
Отговори
# 510
  • В.Търново
Аквапарка работи ли?

# 511
Аквапарка още юни беше отворен и работеше. Бях снимала и табелата с ценоразписа в момента .
Никой нещо не пише вече, няма снимки, няма нищо((
Тетеееее, искаме отзиви, мнение, чакаме и дано си прекарате чудесно))

# 512
После ще пиша.
Мнението ми за Боби Манекена обаче е нецензурно, много лошо..мутренско на 200%.

# 513
Тете, кой е този бре, какво общо има с Приморско? Нещо не схващам, да не си объркала темата(((
ПП. Сега питах гуглето и ми каза, че този е  взел на концесия южния плаж на Приморско, не го знаех.
Тази година не ходих там да видя и за ден, ама нали уж снимах и ми се видя същия.
Ми..писах ти да дойдеш при мен на северния, ама никой ме не слуша(( То южния е хубав плаж, какво не е наред, освен моста де, ама то само на мен ми пречи, явно си ми е в главата проблема.

# 514
  • София
От днес отваря лятното кино.

# 515
Южният плаж е отврат. От край до край е платена зона. Има едно кътче накроя в посока малкото плажче, като слезеш от моста се тръгва на ляво..ами жива подигравка си е да ви кажа, лента 5м широка само представлява свободната зона. Утре ще я снимам да се добие представа.
На дясно с гръб към моста....пак са все чадъри, може би километър.

Ще видя как е северния и може там да ходим.

Пътят до мостчето е на зиг заг. Което го удължава..сравнявам с Китен...там е права линия от хотел Радис до стълбичките на южния.

На първо четене това.

Сигурна съм че градчето е чудесно. Но заради това безумие по южния няма да се върнем в Приморско..

Не искам да звучи като мрънкане. За мен е важно да сме здрави..на другото се намира решение. Ще си изкараме приятно.
Просто това са фактите, видяни през моите очи.
Нито в Поморие, нито в Китен съм виждала такова чудо с платена зона, без свободна..50/50 ама друг път.

Ще каже някой - като не те устройва, не ходи в Приморско.
Точно така и ще направя Grinning

# 516
  • В.Търново
Аквапарка още юни беше отворен и работеше. Бях снимала и табелата с ценоразписа в момента .
Никой нещо не пише вече, няма снимки, няма нищо((
Тетеееее, искаме отзиви, мнение, чакаме и дано си прекарате чудесно))

Вярно , сега се сетих. Simple Smile Хем чета темата редовно.
намерих снимката назад. 25лв за цял ден, 20 за половин ден.
Ти се интересуваше от вила Дес. И аз я харесвам, но цените ми се струват високи само за нощувка. като видя такива къщи за гости или семейни хотели и бързо се отказвам и пак търся ол инклузив, по-изгодно ни излиза. Grinning
http://villades.com/

# 517
Къде бяха хубавите пици Капри ли как бяха? Grinning
Припомнете ми, моля..

# 518
Тете, много съжалявам, с такова желание отиде в Приморско и толкова пита за дечко, знам и как се приготвихте за почивката... ама няма там безплатна зона, аз не видях , но и не съм ходила нагоре толкова. Писах тогава, ние взимаме чадърче само и така си откарваме цял ден, защото хотела ни е на северния, ама ти имаш разни надувки за синчето ще ти е трудно да мъкнеш((
Да, северния може да случиш и червен флаг и по-бурно море, но има място за чадърче и както си го представяше, на южния не става това, пък и ако стане така винаги може за ден-два да разнообразиш с южния(( Писах, че няма безплатна зона  на самото море да си... вземете чадърче тогава само и така.
Иначе , ако ставате рано и знам не закусвате в хотела отидете на северния, по пътя седнете и хапнете нещо и така. Пробвайте и там, но Детелини не е толкова близо, поне пътя е равен и не изморява. Вземи чадърчето и раничко си направете една разходчица , влезте откъм Жерави или там първия вход, ще видите до крайбрежната, там е най-широка безплатната зона.
Пиците са точно като излезете на главната от вашия хотел, до кафене Джони има голяма витрина с пици малки кръгли и парчета , а в страни (те са заедно всъщност) е бързото хранене и така вкусната ми бисквитена тортичка.
Да знаете, че може да ползвате и многото маси там отстрани, не само тези дето са на улицата пред пиците, до тях има дюнер, май Капри се казваше, но да не те подведа, то наоколо са само те така подредени.
Много, много съжалявам(( Пробвай, не се разочаровай, но няма такава безплатна зона на южния, но пък се писа тук било близо, нека пояснят мамите дето писаха къде е. Може и да не си я видяла и мисля е след заведенията в дясно, но не е съвсем близо, поне за мен.

ПП. Сега погледнах камерите да видя времето и моренцето. Ми на северния откъм Жерави и гробището входа дето е и се вижда , гледам някакво заведение май има или не знам какво е в дясно на стълбището точно и още чадъри сложени към безплатната зона, ама дали са безплатни не знам и те или на заведението. Какво е това, вчера май го нямаше и гледах или не помня да съм поглеждала. Кога пък го направиха, то там не беше май равно  , даже нещо като оградка ми се вижда. Някой там, ако е и може да види да пише.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 22:15 от Анонимен

# 519
  • sofia
Вече седмица сме на ММЦ. Точно заради многото пространство на плажа сме далече от града. Чадър, че и тента си опъваме. Набучиха някакви чадъри, като дойдохме ги нямаше, ама тук-там някой седи под тях. Но място има предостатъчно.
На китенския Атлиман е гъз до гъз, и платената зона, и свободната (концесионера май е същия).

Пици взимах за вкъщи от заведение Капри, но си е заведение. Стават. Намира се на главната улица малко след входа на града, пада се в ляво при влизане. Един дълъг блок с всякакви магазини отдолу.
Ние не сме много по готовата храна и не мога да дам препоръки, защото консумираме рядко и на случаен принцип. Някакви дюнери ядоха децата и казаха, че са добри, ама от къде точно ги купихме - не знам.

Ние първо избираме плажа и после мислим спането.

# 520
  • София
Днес се прибрахме . Години наред летуваме в Приморско, но повече това няма да се случи. Харесвахме, че има футболно и волейболно игрище на южния плаж.Е, от три години вече НЯМА! По 7 лв шезлонг и чадър- загубиха ни. Цената на апратамента- 20 лв по- малка, отколкото в Гърция, не сравнявам с  Миконос, не ме разбирайте погрешно. Бяхме 10 дена, едва на последния се появи интернет. Вратата на едната баня не се затваряше. Чалга дънеше отвсякъде. Нощен клуб до хотела- до 4 сутринта.Така че, бяхме до тук с летуването на Приморско..

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 23:33 от andy06

# 521
  • В.Търново
andy06, не очаквайте, че ще намерите по-евтино, най-много 5- 6лв на чадър и шезлонг.По Черноморието ни става по-зле.Това означава скоро да няма българи по него, докато не се въведат здрави закони и да има сериозни наказания няма да се оправи нищо, корупцията и рекета са превзели всичко. Затънали сме яко от 30 години насам.

# 522
Аз съм виждала май такова игрище , ама отдавна волейболно и футбол играеха след заведенията в дясно от въжения мост, като се разхождах до ММЦ по плажа и виждах. То там пък не е равно за мен ММЦ, но вкусове всякакви де. Понеже съм без кола на почивка и това ме ограничава по принцип за мърдане -пазар, разходки и т.н., не обичам отдалечени и спокойни места, обичам да съм до център, но да не е на главна и шумна улица.
Това тези игрища май бяха на свободна зона, може и да се лъжа, така предполагам след заведенията и си е малко далечко.
Най-много ми е допадало (доколкото е възможно) пред едно заведение май второто се пада има и храна предлагат някаква и напитки с масички е. Първото е някакво луксозно -носят поръчките по шезлонгите на клиентите , там са и с шалтета . Следва пространство с по-малко шезлонги и зад тях само чадъри и там взимаме, чадърите не са назад толкова и ми харесва, но пак съм недоволна. Хората взимат по 1 чадър и се бутат много хора под него да правят икономия и ползват мястото, забучват и свои и става едно...направо гмеж от хора, викове, деца, сянката е късмет или пък на слънце да си, защото просто ти се набутват под чадъра. Та пак няма спокойствие. Сега се сещам , че там след чадърите има скара дървена за ходене и зад нея слагаха хора чадъри малко по-нагоре, ама то...много далече от водата вече става , ако си с дете и не е приятно много. Това е минус вярно на южния, само платено е там, ако не ти се ходи много и единия вход-въжения мост. Но сега гледам притеснено и северния и май слагат още чадъри-то са сложени вече де, бе нашенеца няма да се мине, до средата на месеца май всичко ще е платено и набучено с чадъри си мисля за съжаление. Къде са тези контролни органи уж, къде са тези планове..а сезона май ще е доста силен ми се струва, хората усилено са тръгнали към южните градчета на морето ни не знам защо, но.. там май е пика. Поне да е хубаво времето и чисто морето, пък сега..ама не е честно . За пореден път се убеждавам , че най-спокойно и приятно е края на юни да почиваш и началото на юли съвсем. После вече и цени вдигат и плаж ограничават и народ много става... но пък си е шанс с вода и време. Но поне аз не съм случвала на студена вода по това време, все си е добре и става , дори е много чиста и прозрачна чак. Ако човек има възможност така да си планува отпуската май е най-добре, че и хотелите са с по-ниски цени.

# 523
Това, което съм виждала по принцип, е, че на Северния редуват зоните, а на Южния са сложили една голяма платена зона естествено по-близо до града и за свободната зона, освен тази до устието, трябва да се походи доста. Ние го правим дори когато сме на Северния за да сме малко по-далеч от града и за да има по-малко хора. Иначе винаги се правят разни шашми. Еди-колко си процента от ивицата, но избират най-хубавата, по-близо до хората и т.н....

# 524
  • София
Ние винаги сме ходили в крайната платена зона, където са само чадъри без шезлонги. Винаги края на юни- началото на юли. И по 2 седмици сме изкарвали. Там бяха и игрищата, затова ходехме, това е преди далечната свободна зона преди ММЦ. Там бяха и зоните за лагерници. Но вече концесионерите се оляха.Не ми е проблем да си плащам чадър и шезлонг, но искам игрища! Синът - тийн е активен  спортист и затова ходихме там. До тук с Приморско!

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 23:56 от andy06

Общи условия

Активация на акаунт