Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 909
  • 842
  •   1
Отговори
# 525
  • Ямбол
На мен не ми харесват пиците на Капри. Сухи ми идват.
Днес бяхме на едно заведение на крайбрежната,  Мезе се казва. Става, но не е нещо кой знае какво.
На плаж ходя на централен и този до Перла.
Аз го харесвам Приморско и честно казано не държа другите да го харесват, напротив, лошата реклама би намалила туристите, а това е добре за мен.

# 526
Сещам се къде е , точно както си го мислех и описах по-нагоре. Ми там не пречеха и имаше място направено за тях специално, но..на други места се рита между шезлонгите, по плажната ивица, няма лошо разбира се, но ако съм на техните години. Мен лично ме дразни това удряне на топка, викане и т.н. Все пак човек търси почивка, да чува вълнички, да отпусне душичка...ми на широка зона да заемат място (когато няма обособена) да ми се рита и подхвърля топка не ми харесва, а ми се е случвало (мълча си възпитано , ама се ядосвам) Не вярвам в Гърция да се позволи това между чадъри и почиващи, а иначе игрища направени не съм виждала, освен към хотелите, но не и на плажа. Във водата може да хвърчат топки, но на пясъка няма как да им се позволи, поне аз не съм наблюдавала, а тук си го има при нас.

# 527
Сещам се къде е , точно както си го мислех и описах по-нагоре. Ми там не пречеха и имаше място направено за тях специално, но..на други места се рита между шезлонгите, по плажната ивица, няма лошо разбира се, но ако съм на техните години. Мен лично ме дразни това удряне на топка, викане и т.н. Все пак човек търси почивка, да чува вълнички, да отпусне душичка...ми на широка зона да заемат място (когато няма обособена) да ми се рита и подхвърля топка не ми харесва, а ми се е случвало (мълча си възпитано , ама се ядосвам) Не вярвам в Гърция да се позволи това между чадъри и почиващи, а иначе игрища направени не съм виждала, освен към хотелите, но не и на плажа. Във водата може да хвърчат топки, но на пясъка няма как да им се позволи, поне аз не съм наблюдавала, а тук си го има при нас.

Играла съм плажен волейбол на игрище в Гърция. На мен игрищата на Южния не ми пречеха.

# 528
  • В.Търново
За съжаление цените от 25лв за цял ден на Аквапарка са били актуални до 20 юни. През активен сезон за цял ден ще е 35лв, а за половин ден 25лв.
http://www.eco-primorsko.com/akvapark-Akva-Planet.html

# 529
  • Stuck in a moment
Днес се прибрахме . Години наред летуваме в Приморско, но повече това няма да се случи. Харесвахме, че има футболно и волейболно игрище на южния плаж.Е, от три години вече НЯМА! По 7 лв шезлонг и чадър- загубиха ни. Цената на апратамента- 20 лв по- малка, отколкото в Гърция, не сравнявам с  Миконос, не ме разбирайте погрешно. Бяхме 10 дена, едва на последния се появи интернет. Вратата на едната баня не се затваряше. Чалга дънеше отвсякъде. Нощен клуб до хотела- до 4 сутринта.Така че, бяхме до тук с летуването на Приморско..
Къде бяхте? Аз оглеждам Приморско и питам всички, най-вече искам да избегна шумни места...

# 530
Днес се прибрахме . Години наред летуваме в Приморско, но повече това няма да се случи. Харесвахме, че има футболно и волейболно игрище на южния плаж.Е, от три години вече НЯМА! По 7 лв шезлонг и чадър- загубиха ни. Цената на апратамента- 20 лв по- малка, отколкото в Гърция, не сравнявам с  Миконос, не ме разбирайте погрешно. Бяхме 10 дена, едва на последния се появи интернет. Вратата на едната баня не се затваряше. Чалга дънеше отвсякъде. Нощен клуб до хотела- до 4 сутринта.Така че, бяхме до тук с летуването на Приморско..
На Въй Русалка има волейболни мрежи.

# 531
  • София
И
Игрището не пречеше на никого. И аз искам да чувам вълнички, но по никакъв начин не протестирам срещу малчуганите, които пищят и ми хвърлят пясък и вода в очите. Плажът е за всички.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 13:07 от andy06

# 532
Е, ясно ми е разочарованието от южния, аз за близо десетина години , благополучно вчера за първи път плажувах на южния , но не е " моят " плаж. Други са ми любимите места и не съм тръгнала да намилам кой как да си прекарва почивката, затлъстял или не, с пожелание другите дестинации да оправдаят всички очаквания.
Днес е разкошен ден:)
Като добър хотел на спокойно място, винаги съм препоръчвала Пламена Палас.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 13:47 от MIK

# 533
  • София
Е, ясно ми е разочарованието от южния, аз за близо десетина години , благополучно вчера за първи път плажувах на южния , но не е " моят " плаж. Други са ми любимите места и не съм тръгнала да намилам кой как да си прекарва почивката, затлъстял или не, с пожелание другите дестинации да оправдаят всички очаквания.
Днес е разкошен ден:)
Като добър хотел на спокойно място, винаги съм препоръчвала Пламена Палас.
Затлъстяване единствено споменах с идеята децата да спортуват и да им се създават условия за това, нищо повече.

# 534
То цялата тема вече започва да прилича на панаир на суетата.

# 535
  • София
Мнооого съм далече от суетата, а от панаира  ( в пряк и преносен смисъл) съм още по- далече. Просто споделих разочарованието си. Вероятно причина за това е, че преди съм ходила малко по- рано, през юни. Пожелавам на всички слънчеви, топли морски дни и пълноценна почивка в любимото ми Приморско.

# 536
Значи аз разбирам разочарованието, като си свикнал с нещо и после да го няма и да ти липсва.
Волейбол плажен се играе все повече във всички страни и е наистина прекрасно нещо. На южния виждах мрежа или може и вече да си въобразявам , като слезеш от мостчето , някъде там...или на друго място е било не знам вече и хората си играеха , мястото си беше за тях, не пречеха на никой с хавлия полегнал , защото не е до тях и не му падат топки и хвърчи пясък. Искам да кажа, че когато нещо е помислено и направено, то е харесвано и е плюс за хората. Самата аз бих се включила дори, въпреки вече грозния ми вид и години, просто си ме влече този спорт и ми е в кръвта дето се вика. Но така да е между чадърите, някак не става и съм против. Колкото до децата дето ми напълниха очите ми...да , против съм, не че се не случва, но и да не направиш забележка или поне обясниш на детенце кое може и не е хубаво някак....не говори добре за родителя, не за детето. Само да вметна , че да не съм упреквана в детемразка, че през цялото време имаше две семейства млади -едното с едно момченце, другото с две породени и по цял ден бяха на пясъка. Ползваха само два чадъра , на всяко семейство по един от безплатните, избираха си по-напред когато можеха. Майката с двете дечица я разбираха само от дума и с поглед, а не бяха от спокойните и са си дечица. На никой с нищо не създадоха проблеми, никой не ги избягваше да е около тях. Та..да не обяснявам повече, ама това дето на никой нищо не му пречи , а после да ходи по лекари за промивки и половината ти отпуска да си с дразнещо око...сори, не го разбирам за плюс, но въпрос на гледна точка. То има и друго де, ама не е мястото тук, дори много възпитано обяснявам, не съм само аз пострадалата , даже леко минах.
А , че са махнали мрежата, че няма игрище или място за такова е ясно и очаквано да стане. Там всяка педя е борба за чадър да боцнат и взимат пари. Дори безплатната зона май съвсем ще изчезна, а на южния аз я виждах някъде си , не където има някакво удобство все пак и да е близо до входа за възрастни, инвалиди, майки с дечица , не всеки може да ходи, да носи, да е здрав и млад. Даже тази година видях много хора инвалиди с колички-деца и възрастни карани от близките си, хора с патерици, много възрастни хора имаше и то на преклонна възраст довели ги децата им. Нямате представа как се радваха. И друг път е имало, но тази година на северния по моето време на морето бяха наистина повече от други години. Това е хубаво, тези хора също заслужават да се зарадват на нещо, но...поне на северния има възможност, ама там пък стълби има и не ми е ясно как са слизали , не съм следяла.

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 15:00 от Анонимен

# 537
Много сигани в града. И като персонал, и  из улиците.

# 538
  • Ямбол
Е, те си имат квартал. Но са от кротките. Работят повечето в чужбина и тук са си направили къщи и си идват за лятото.
А за персонал са други, повечето от бургаски села, така или иначе няма други желаещи.

# 539
Скоро и държава ще си имат.

Защо флагът е все жълт? Зелен обръщал ли е някой внимание да е бил тия дни?

Общи условия

Активация на акаунт