Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 908
  • 842
  •   1
Отговори
# 540
  • Ямбол
До Перла днес беше зелен.

# 541
  • до най-прекрасния мъж
До Перла днес беше зелен.
Той там е винаги зелен. В залива никога не съм го виждала друг. Може би при някакви по-сериозни бури.

# 542
  • Пловдив
Ние миналата година за 7 дни на Южния плаж нито веднъж не видяхме зелен флаг. Дори и сутрин, когато водата е най-спокойна, ни посрещаше жълто знаме. Чудихме се защо, но най-вероятно има течения. Това на Несебър например за 10 години ходене там никога не ни се е случвало.

# 543
Аз пък рядко съм виждала северния плаж със зелен флаг. Той си е бил винаги по-бурен.
Дори сега бих казала, че водата е сравнително спокойна.
Август месец ,както казват местните, морето се обръща, постоянно има мъртво течение, червен флаг и въобще се пени постоянно това море Simple Smile

# 544
Да помоля за мнения за хотел Ориос? Всяка информация ще е полезна, ще бъдем с малко дете.

# 545
Според мен на южния си слагат жълт за да им е по-лесно. Няма дюшеци...няма да се зверят да гледат в морето..
Сега е юли. Какво да се обръща на морето...то до глезена водата...

# 546
  • Ямбол
Не е така. Миналата седмица плажувах на северния и беше жълто знамето. Когато влизах във водата се усещаше дърпане навътре. Някой с надуваемо приспособление може да бъде завлечен навътре, а обичайно това са деца.
Не разбирам поставянето под съмнение решението на спасителната служба.

# 547
На северния юни-началото на юли беше все жълт флаг. Само един следобяд вдигнаха червен, защото се появиха първите леки вълнички и то на единия вход, в началото си остана жълт, където имаше спасител де. Не спираха да се влиза с надувки, стига да не се влиза навътре много и тогава свиреше. На другия ден вече пак жълт беше флага, влизаше се с дюшеци, не е правено забележка, но и не бяха много хора де. Зелен флаг не видях да има, а морето в повечето дни беше супер спокойно и нямаше никакво теглене, пенене на вода и т.н.
То не смениха ли нещо за флаговете цветовете и кое как да бъде, нещо такова сега се сещам. До края на юни нямаше спасители , може и затова да е бил жълт, ама и после така си беше, зелен не видях.

# 548
  • Ямбол
ОК, явно повече ги разбираш нещата. Няма да споря. Аз бях точно първите дни на юли на северния и усетих, каквото казах вече.
Пренебрегването на мерките води до лоши последствия, но убедените, че ги цакат мързеливите спасители, може да си правят каквото искат, щото как може такова нещо, те отишли на море и ще им го развалят с жълти и червени флагове.

# 549
Казвам само, че зелен флаг не видях и не правеше забележка да влизат с дюшеци, но и да не са навътре, дори без такива много, много. Ако си близо до брега не видях да свири или забранява. Един следобяд, като беше червен флага явно е дърпало морето, не видях никой да влиза с надуваеми работи, то и преди нямаше много, просто хората повечето с възглавнички или без нищо бяха , нямаше толкова хора, сега може да е различно.

# 550
Лиляна, къде прочете че някой е пренебрегнал/пренебрегва думата на хората на Боби Манекена? Свободно съчинение ли правиш..лято е почини си.

# 551
Да помоля за мнения за хотел Ориос? Всяка информация ще е полезна, ще бъдем с малко дете.
Не е това, което питаш, те са точно срещу Пламена Палас, и имам хубав предиковиден спомен за този хотел с  музика и цветни светлини край басейна, много оживено беше.

# 552
Да точно срещу Пламена Палас се намира, още се чудим дали да резервираме?

# 553
Здравейте! Тази година, след 4 години ходене на море в Гърция, сме се насочили към Приморско, хотел Анкора Бийч втората половина на август. Моля, кажете дали това е добър избор, ако имате наблюдения!  И за плажът се притеснявам, понеже не е както в Гърция да ми боднат чадър заради детето на първа линия, а явно ще трябва по-рано да се ходи. Та ако решим на свободна зона, накъде е тя - в посока резиденцията Перла, или на юг? Допреди 10 - 11 години съм ходила няколко години подред в Приморско, от тогава не съм стъпвала.

# 554
Анкора бийч от северозапад.

Панорамна снимка на мястото.

Хотелът се намира срещу входа на северния плаж. Има катерене на дюна преди плажа.
Свободната зона е на север в посока Перла и не е далеч.

П.П. За повече снимки вижте фейсбук страницата https://www.facebook.com/ars3nalista/. Препоръчвам избор на изложение море - духне ли бриза си е хладно и без климатик. Този хотел настаняваше само чехи и едва миналата година излезе в сайтовете за резервация.

Общи условия

Активация на акаунт