Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 887
  • 842
  •   1
Отговори
# 555
Leo..., благодаря ви много! И аз разбрах, че предимно чехи отсядат там. Стаята ни би трябвало да е фронт вю, по предварителна заявка.

# 556
Leo..., благодаря ви много! И аз разбрах, че предимно чехи отсядат там. Стаята ни би трябвало да е фронт вю, по предварителна заявка.

"фронт вю" ми звучи много "обтекаемо". Може да е към улицата към Приморско дел Сол, а не към морето. Имайте предвид, че ако не сте на база ОИ, наоколо няма много места за обедно и вечерно хранене - бирарията на Виктория и май това е всичко. Ще се наложи ходене към градчето. Хранителни магазини наблизо също няма. Близките магазини са за цигари и напитки.

# 557

"фронт вю" ми звучи много "обтекаемо". Може да е към улицата към Приморско дел Сол, а не към морето. Имайте предвид, че ако не сте на база ОИ, наоколо няма много места за обедно и вечерно хранене - бирарията на Виктория и май това е всичко. Ще се наложи ходене към градчето. Хранителни магазини наблизо също няма. Близките магазини са за цигари и напитки.
То пък голямото ходене...

# 558

Аз така се изразих първосигнално, в резервацията ни се води стая с морски изглед, но и от хотела ми изпратиха клипче на стаята по моя молба и вярвам, че е откъм страната на морето, тъй като и балкона видях. Аз не обичам ол инклузива и запазих само със закуска. На обяд мисля на плажа да хапваме (дано стават заведенията там), а вечер да излизаме на разходка из града и по ресторантчетата. Ако имате препоръка за заведения, ще се радвам. Особено за нещо крайбрежно. Simple Smile

# 559
Това е проблема в Приморско, поне за мен. С изключение на един рибен ресторант, друго крайбрежно не съм видяла.

# 560
  • София
Анкора не е чак толкова далеч от централната част, ако тя се има предвид под "града". В близост има заведения за улична храна, магазин Перла, Вълчан Войвода. Това на прима виста. Иначе е точно на "първа линия", след нея са дюните и плажът.

# 561
  • София
Анкора не е чак толкова далеч от централната част, ако тя се има предвид под "града". В близост има заведения за улична храна, магазин Перла, Вълчан Войвода. Това на прима виста. Иначе е точно на "първа линия", след нея са дюните и плажът.

Че в Анкората беше едно от най-добрите заведения за ядене в Приморско, да не е фалирало.

# 562
Че в Анкората беше едно от най-добрите заведения за ядене в Приморско, да не е фалирало.
Чак пък едно от най-добрите... Сядал съм там. Става за обяд, но не е нещо особено.

# 563
  • софия

работи

# 564
  • Пловдив
Здравейте, днес резервирах в  Перла бийч!. Някой има ли отзиви за този хотел, гледам, че е близо до плажа, пресича се само улицата.

# 565
На северния плаж е. Има си чадъри на плажа хотела безплатни мисля, на хубаво място, наистина само една малка уличка се пресича и има няколко входа за към плажа, може и през градинката, може от първия...Хубав изглежда, не знам за цената отговаря ли си, но от Перлите там този е най-добър за мен. Хубава почивка))

# 566
Някакви пресни впечатления от Тишина? Много ли е зле?
Трябва да спасяваме на едни приятели почивката, че един рашън им скрои номер в Букинг, а тръгват в петък.

# 567
Перлата има много хубав басейн, освен това преди имаше анимация за деца.

# 568
  • В.Търново
Преди нвколко години3-4, имаше оплаквания от към храната на Перлите. Мисля, че Перла 2 и 3 бяха по-зле и като база.
От Перлите най-добрите са Перла Плаза и Перла 1.

# 569
  • Пловдив
Благодаря,  ще дам отзиви след почивката.

Общи условия

Активация на акаунт