Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 886
  • 842
  •   1
Отговори
# 570
Някакви пресни впечатления от Тишина? Много ли е зле?
Трябва да спасяваме на едни приятели почивката, че един рашън им скрои номер в Букинг, а тръгват в петък.

До лунапарка е. Но в 23ч предполагам утихва. Поне надолу мазната чала в 23 спира. Дано и лунапарка спазва този час.

# 571
  • Ямбол
Спазва го.

# 572
Две промени забелязвам в Приморско това лято. Първо, въпреки табелите, че къмпирането е забранено в района на Перла, винаги можеха да се видят много каравани в гората. Общината ги е погнала това лято и раздава предписания и глобява. Второ, най-накрая разходката по бетоновата крайбрежна алея е спокойна и приятна, както трябва да бъде. Няма ригши с влудяващи писукащи играчки за клаксони и електронни тротинетки. Наистина е удоволствие да се разходи човек и да чува само морето и да усеща вятъра.

# 573
В Приморско сме вече. Отседнахме в къща за гости Анастасия. До Южния е, чисто, уютно, любезен домакин. Засега поне ми харесва. Ще търсим къде да обядваме. Знам за Анита, Старият капитан и кои други препоръчвахте? За вкъщи всички ли дават?

# 574
От Анита ние си взимахме за вкъщи, предполагам че всички дават.

# 575
В Приморско сме вече. Отседнахме в къща за гости Анастасия. До Южния е, чисто, уютно, любезен домакин. Засега поне ми харесва. Ще търсим къде да обядваме. Знам за Анита, Старият капитан и кои други препоръчвахте? За вкъщи всички ли дават?
Тайната градина, При маама, Капри, Снаки.

П.П. О, чудо! Днес флагът на Северния плаж е зелен.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 11:19 от :::

# 576
  • София
Снощи бяхме в Капри, пиците не стават, колбасите върху тях, още по-малко. При Маама няма особена посещаемост. За риба-Хладното срещу въпросната Маама.

# 577
За риба-Хладното срещу въпросната Маама.
Каква риба предлагат сега?

# 578
  • София
Барбун, сафрид, попчета, зарган, чернокоп, някаква врана, ватос или нещо подобно, чернокоп, скорпид, и любимите ми черноморски:пъстърва, ципура и лаврак. 😂. От време на време има лефер и фагри.

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 12:47 от Murmur'ana

# 579
Вчера беше зелен флаг и на южния. Днес сутринта жълт, но към 9.30 го смениха на зелен.

В Рибко лефера/чернокоп/ филе ни хареса на нас. 3.50 лв е 100 гр. Едно филе излиза 5-7, 8 лв зависи от големината.

Готвено уж има на много места. Но все е мърляво и с мухи по храната. В неделя на обед обиколих всичките по главната...ми гнус ме беше и не взех. Не препоръчвам.

# 580
Барбун, сафрид, попчета, зарган, чернокоп, някаква врана, ватос или нещо подобно, чернокоп и любимите ми черноморски:пъстърва, ципура и лаврак. 😂. От време на време има лефер и фагри.
LaughingLaughingLaughing
Фагрито и то черноморско, нали?

# 581
  • София
Враната ми препоръчаха, като див улов от Черно море. Вкусна беше. Предлага се в различни размери, като чернокопа/лефера.

# 582
Барбун, сафрид, попчета, зарган, чернокоп, някаква врана, ватос или нещо подобно, чернокоп, скорпид, и любимите ми черноморски:пъстърва, ципура и лаврак. 😂. От време на време има лефер и фагри.

Не е ли една и съща риба това? Лефер и чернокоп...

# 583
Мога да препоръчам Неро, под общината в посока плаж Устие на река Дяволска. Има изглед към морето. Почти навсякъде има обедно меню, което е по-евтино. За вечеря цените са други. В Снаки предлагат много ястия, но е на самообслужване и понякога не достигат свободни маси. Ако ходите на Южния плаж, Анита ще ви е далече.
За мухите - ами как да няма, като това са все заведения на открито - под навеси.Поне в южната част на Приморско са такива.

# 584
Здравейте, харесахме хотел Сиена Палас, само че сме без кола. Близо ли е до плажа този хотел, от бг мапс не мога да преценя, излизат ми някакви буренаци и прашен път.

Общи условия

Активация на акаунт