Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 837
  • 842
  •   1
Отговори
# 705
Вижте Пловдив, Темида,Ева,Южни  нощи, много са, но нямат басейни, а това предпочитате,по-нисък клас са,  но близко до плажа. Белведере ще е май подходящо, пробвайте.

# 706
  • София
С уточнението, че лилиите на бай Здравко са съвсем друг вид настаняване. Отделно назад в годините имаше доволно много отрицателни отзиви за тях.

# 707
Кой е хотела на Здравко?

# 708
  • до най-прекрасния мъж
Вижте в Букинг дали няма да изскочи нещо в последната минута. Аз си намерих през Фейсбук миналата година, но вече са променили условията на групата и не може да напишеш, че търсиш оферта. Доколкото разбирам, искате хотел, не къща за гости или семеен хотел. Вижте и през Почивка дали няма да намерите нещо.

# 709
  • София
Много са. Лилия едно и две. Лилия едно е малко по-надолу от Левтери, в двора е заведението при Маама (което май също е на семейсрвото му) Лилия две е на края   ( или може би началото) на ул. Трети март - в старата част на града. Отделно има апартаменти, хотел Кети, Кити или нещо подобно, на един от входовете на северния плаж, откъм улица Иглика. Мисля има и още.

# 710
Здравейте. Утре пътуваме за морето и сме се насочили към Приморско - двама възрастни. Опитах се да запазя стая в хотел Жерави - не успях. За Сиена Палас ми се вижда скъпичко. Звъняхме на няколко други хотела - нямат свободни стаи. Имам чувството, че всичко е заето. Ако някой се сеща и може, ще се радвам да ми препоръча хотел. Миналата година бяхме в Магнолиите - без забележки. Blush
Сега се сещам, ако не е късно да предложа и Куин Нели. С басейн е, външно добре стои, на ул. Иглика е, не знам има ли места, има басейн хубав , чист е , но не е съвсем близо до плажа, ако решите погледнете сайта им на ол инклузив 108лв на човек за периода в момента (ако ви устройва) няма без изхранване, но е хубав.
http://www.queennelly.com/

# 711
А комарите?

# 712
Ние нямаме пъпки.
Снощи на лунапарка ми се стори че един ми каца по крака, но може и да съм си внушила.
Не сме нахапани, та от мен - комари няма.

# 713
  • Ямбол
Има ги, но ако си на проветриво място, не нападат. Само ако ми се налага да ходя някъде из вътрешността и ако няма вятър, мажа с репелент и всичко е наред. Иначе ме клъвнаха 3-4, когато не бях намазана.

# 714
Обикновено на крайбрежната алея ме намират комарите.

# 715
То пък там е такъв ветрилник...Grinning

# 716
  • В.Търново
Добре е,вечер из центъра не са ни хапали.Но в стаята в квартирата яко се бяха намушкали и ме изпоядоха.Три дена ходехме на плажа до Пенелопа палас и беше идеално широко и празно.Днес в 10 часа до софармата нямаше един свободен чадър и флага беше червен,а на новия плаж е зелен и още има свободни места.
На кой плаж казвате новия?

Ето го на Здравко Лилия 1, намира се точно срещу хотел Лефтери, 5 метра по-надолу. Не е голям хотела, като къща за гости е, има малък басейн, много малък. Плажа наистина е много близо.
https://pochivka.bg/semeen-hotel-lilia-1-o38402

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 21:17 от Русалка_1

# 717
Има нова екопътека от Бегликташ до Маслен нос.  Заслужава си. Чак ме е яд, че е била пред очите ми и съм я пропуснала.

# 718
Два въпроса: - за колко време се изминава екопътекага и има ли екопътека от Приморско до Бегликташ? Благодаря!!

# 719
Два въпроса: - за колко време се изминава екопътекага и има ли екопътека от Приморско до Бегликташ? Благодаря!!

С по-бърза крачка ние го изминахме за около 25 мин, така че предполагам 40 минути е нормално.

От Приморско до Бегликташ пътя е сравнително хубав, но пеша трудно ... И мухичките са много досадни.

Общи условия

Активация на акаунт