Приморско 2021 г. - море, весело лято и хубави емоции!

• 31 827
  • 842
  •   1
Отговори
# 735
А на ММЦ има ли свободна зона?
Не искам да ставам в ранни зори и да се бием с някой резервирал с хавлийка чадърите до водата Simple Smile

Миналата година имаше. Ние бяхме в Китен тогава и ходихме на плажа на ММЦ. Тогава заради ковида и туризма чадърите и шезлонгите бяха свободни и пак не беше много посетено (откъм Китен).

# 736
Има свободни зони на ММЦ.

# 737
Здравейте, знаете ли басейн към хотел, който е със свободен достъп. т.е. срещу заплащане без да си гост на хотела.

# 738
  • София
Здравейте,някой има ли отзиви за Х-л Синема?Виждам,че е нов от тази година.

# 739
  • Трявна
А ва Перла само комплекти с чазър и шезлонг ли се придлагат или има и само чадъри?
Може. Уточнявам, че говоря за белите чадъри до рибарския кей. До самата резиденция има сламени чадъри. Не знам какви са цените там и дали може да се вземе само чадър.
Вчера бяхме на плаж пред самата резиденция..може и само чадър, но отстрани на зоната със сламените-забиват и в момента на поискване -цена 12 лв. Само да кажа, че там няма и една вълничка-като езеро е, за сметка на огромните вълни на северния плаж. Някой има ли информация за плажа на ММЦ-там има ли вълни тези дни?

# 740
Днес вълни има и на южния.
Крайните спасителни пунктове, към ММЦ даже бяха червени флаговете. Към малкия плаж са жълти. Вълните са големи Flushed

# 741
Аз на камерите виждам вълнички, ама чак пък огромни...то да ти е приятно малко да подскачаш, пък и спа си правиш -полезно за целулит, за корем, бе.. супер е. Гледам хора си стоят във водата на северния, а южния си е лееекинко понадигнало на вълнички, дето не е вълна де, а някакво си възвишение водно случайно.
На Перла вярно е езеро, ама ако влезнат водорасли вътре няма излизане, става вече блато. Поне аз се разочаровах и не стъпвам там, седем дни беше все така блатисто, а всички хвалите таз Перла...пясъкът е хубав -да, влакчето беше атракция тогава, та заради него и водораслите ги приех за лечебни, то много мръсно и сламки и какво ли не..така случих просто, късмет.

# 742
На южния няма камери. Няма как да видиш какво става. Има на пристанището.

# 743
  • София
Спа, спа, колко да е спа като вълните ти пълнят всички дупки с пясък😂Днес е доста по-бурно и си дърпа. Но пък море е, има и такива дни.

# 744
На Северния днес вълните са като джакузи;), но и туристи идиоти да се правят на смели не видях днес. Вчера се прибрах с доста водорасли, докато днес малко пясък по д-то;), да уточня не е влизал, че ме замислихте..... Синема е съвсем нов, изглежда ми пълен хотела.
Ядох малинова  торта вчера в далечната сладкарница, малините ми харесаха, тортата е доста сладка. Хубава торта в началото на сезона ядох в Мираж, шоколадово- портокалова, не зная дали е постоянно в асортимента.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 16:42 от MIK

# 745
Тете, виждам аз, виждам))) Да, от пристанището се вижда и към южния морето)) Леко на вълнички е, по-скоро вълнообразно, но вълни да има..въпрос на представа. Аз съм хващала наистина големи вълни на северния, това сега е ..приятно, прави ти масаж, за краката също е добре (като се отдръпва водата и това си е масаж воден направо , полезно е много) Отделно и подскачаш и се носиш на вълната, бе ..аз обичам вълни, ама мога да плувам, не ми е проблем (не съм плувкиня, ама се държа и джапам над водата, докарвам го , ако искам и на стил даже))) Не се отказвайте от вълните, поне на плиткото стойте, много е полезно това и лекар дори ми е казвал, не че не го усещам и знам.

# 746
Щом виждаш, коя съм аз да споря..
Нищо че бях до 12ч там..ма няма вълни де, щом казваш, няма...

На нас ни поомръзна вече. Добре, че скоро ще си ходим.

Снощи ходихме до Т маркет. Близо доста се оказа, на кръговото е. На карта ми изглеждаше да е далече, но на практика не е. Не ми се видя евтино - чипс, вода, мокри кърпи..цените не са ниски.
В никой случай не е по-евтино от супера до Каприто на главната. Освен това към 21ч опашките бяха огромни, а ние влязохме за вода и чипс само.

Скрежина ако някое детенце обича...на главната малко по-нагоре, срещу  Snacky, в посока Рибко, едно момче я продава и дава талонче - на всяка пета шестата е безплатна. Слага печатчета и така отброява.

# 747
Тете, не го написах с лошо чувство. Просто някои се страхувате от вълничките. Те са полезни, на плиткото дори да стоите пак има полза за краката. Е, лебеда няма как да плува сега и дюшеци, ама малко разнообразие не е лошо, а и не ми се виждат толкова големи на северния поне от камерата. Не съм искала да те засегна или противореча, разбира се щом си там , виждаш и знаеш как е.

# 748
Напротив, що да не обичаме. За децата е голямо приключение..синко беше много радостен.
Аз избирам кротки плажове, за да не го гледам постоянно, защото две седмици ще ми изтекат очите. Сама съм, няма как в бурно море сам да го оставя, а аз да пия фрапе в края на брега...

Обаче цяла сутрин бяхме във водата да скачаме, и на мен като се прибрахме ми стана лошаво, синко пък сам легна и заспа Flushed...иначе все се караме да спре таблета, че ми шумка като почивам..
Слънце ли ни удари, от вълните ли, що ли....ма нещо се маносахме леко Rolling Eyes

# 749
Здравейте, имате ли отзиви за вкусно готвени неща. Ще бъдем в комплекс Гардения и ми се иска поне на обед децата да хапват готвено.

Общи условия

Активация на акаунт