Хотелите във Велинград - 13

• 78 962
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Да разбирам, че само в едно джакузи мога да се накисна в Бор?Така ли е?Мислих го за януарски балнео пакет...

# 676
Ето това е положението в Бор.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 20:48 от ilein7

# 677
Бор отпадна и от моите сметки. А в Свети Спас външният басейн дали работи и през зимата или е сезонен?

# 678
Никой ли не е бил във Вела Хилс Thinking

# 679
  • Пловдив
Аз съм била във Вела Хилс преди години.
Не ми хареса изобщо дори се изнесохме един ден преди плануваното.
Не ми хареса СПА центърът, според мен не отговаря на хотел с високите цени на Вела Хилс. Обикновени бели шезлонги, малко джакузи, малък басейн, доста постна релакс зона.
Преди 5 години, когато бях там , ресторантът беше скъп, а храната- не особено вкусна. Не знам как е сега.
Стаите са Ок, просторни, добре обзаведени.

# 680
Бор отпадна и от моите сметки. А в Свети Спас външният басейн дали работи и през зимата или е сезонен?
Сезонен е,остават през зимата само външните джакузита.Хотелът търпи доста критики по различни групи по отношение на хигиена и персонал.

# 681
Изненада ме коментара за Вела Хилс.
Питам се на какво се дължи високата оценка в Букинг и като гледам съотношението оценка/цена не виждам да е скъпо.
Може ли някой да го сравни с Акватоник например.
Предпочитам място само със закуска=

# 682
  • Пловдив
Възможно е. Моите отзиви са от преди 5 години и са лични впечатления, които знам че не кореспондират с оценката им в Букинг.
Аз имам различно приемане за луксозен СПА център от това, което предлагат те. Зависи и с какво го сравнявате и какви очаквания имате.
Пщ

# 683
Сезонен е,остават през зимата само външните джакузита.Хотелът търпи доста критики по различни групи по отношение на хигиена и персонал.
И базата е вече захабена, честно казано не виждам защо и при откриването си е имал 5*.
Откъм СПА е много зле.

# 684
Постехме Вела през декември или януари, ако не бъркам. Впечатленията са ми точно като на Lore.lay. И от предходни посещения, все са били такива.
Акватоник е с по - хубаво спа за мен, но с ужасно малки стаи или поне нас ни настаниха в такава с миниатюрна тераса. Във Вела стаите са просторни с по - големи тераси. Като храна, двата хотела са ми на кантар.

# 685
та санте биваши го, не го ли бива?

# 686
Според писала по-напред потребителка, го биваше, само дето имаше авария с водата в града и съответно и в хотела е нямало вода.

# 687
  • София
Здравейте,
Първо да дам положителни отзиви от Гранд Хотел Велинград - голямо разнообразие от басейни, голям капацитет на шезлонги, без забележки откъм хигиена, боулингът и бар-ресторантът към него са голям плюс. Единствената ми забележка е храната, която за 5-звезден хотел не беше достатъчно разнообразна; липсваха стандартни неща, които е имало в други 4-звездни хотели - палачинки, пресни сокове, сладолед, риба различна от пържена.

Имам въпрос към тези, които са били в Роял Спа през зимата. Поставят ли допълнителни шезлонги вътре, различни от каменните лежанки? Ще бъдем с възрастни хора и не мисля, че ще им е удобно, ако само на тях могат да лежат. Ако случайно имате отзиви за коледно-новогодишните им програми, също ще съм много благодарна.

# 688
Има 5 други шезлонга - между двата детски басеина. И долу - пред панорамната сауна има също 4-5 такива. Иначе до големия басеин, и в двата лакониума са каменни. То в лакониумите няма как да не са май - нали са топли.

# 689
В Роял Спа през зимата шезлонгите около големия басейн определено не стигат, не се слагат други, но то и няма място къде да се поставят.

Общи условия

Активация на акаунт