Хотелите във Велинград - 13

• 80 623
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
с тези цени предпочитам да празнувам на Малдивите Grinning
Това не ми помага по никакъв начин, нито отговаря на въпроса ми.
Но благодаря за мнението все пак.

# 271
  • Mostly in my mind
Знам, но се се стърпях  Blush наскоро гледах цените и се изумих.

# 272
  • В.Търново
Знаете ли за хотел, който приема домашен любимец?

# 273
Знаете ли за хотел, който приема домашен любимец?
Акватоник, срещу заплащане.

# 274
И в Арте приемат с кучета

# 275
  • В.Търново
Благодаря ви! Simple Smile

# 276
Моята коледна почивка в Макси е към своя край. Не е първо посещение,  аз си го харесвам хотела. Има забележки,  но най-важното за мен е: добре отоплен, топли басейни (голям 33-34 гр, солен 36-37, масажен 35-36), хубав спа център, хубава храна. Имахме личен празник и получихме като комплимент купа с плодове и кутия с бонбони. За Коледа  - бутилка вино в стаята. Създава гъдел личното отношение... Доволна съм, препоръчвам 🙂

ПП Допълвам - настаниха ни веднага щом пристигнахме, малко преди 13 ч. Ние така или иначе обядвахме в ресторанта  до към 14 ч., но не мога да не отбележа и този жест.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 21:13 от Аркадия

# 277
Честита Нова година !
Някой да е минавал последните 24-48часа покрай Юндола ?
Има ли сняг на ски пистата ?

# 278
На 29 имаше, но стар сняг, позамръзл. Времето беше меко и се топеше. Ако не е валяло, възможно е да не става за пързалки изобщо.

# 279
Честита Нова година !
Някой да е минавал последните 24-48часа покрай Юндола ?
Има ли сняг на ски пистата ?
Днес бяхме на ски писта Старина, децата се спускаха с шейна. Има сняг и имаше хора, които караха ски.

# 280
Здравейте!
Не мога да се ориентирам /прерових и темите, но явно чета между редовете Simple Smile/ , кой хотел във Велинград има топъл, ама наистина топъл външен басейн, където да се кисне човек. Преди години бях в Аура, там имаше топило и джакузи и много ми хареса, но ми се иска да разнообразя

# 281
  • София
Някой може ли да сподели цени в ресторанта  на хотел Олимп ? Нормални ли са (и хубаво  ли готвят), или  по -добре навън да се храним ?

# 282
  • Great Britain
Здравейте!
Не мога да се ориентирам /прерових и темите, но явно чета между редовете Simple Smile/ , кой хотел във Велинград има топъл, ама наистина топъл външен басейн, където да се кисне човек. Преди години бях в Аура, там имаше топило и джакузи и много ми хареса, но ми се иска да разнообразя

Роял Спа

# 283
Здравейте!

Двореца. Освен външният басейн има още 1 топило и джакузи външно. Топилата са ми любими, защото са с 3 секции ( гореща, хладка и студена вода) и като се редуват е супер. Ние сме фенове и напоследък ходим предимно там.

# 284
Топилата в Двореца са ми любими.
Ето ги. Може да се ориентирате за температурата на водата в тях. Аз си правя прекрасен "стрес" на тялото и след това се чувствам прекрасно.

Общи условия

Активация на акаунт