Созопол 2021/2022 г. - мнения, впечатления и препоръки

• 61 173
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Точно дойдохме на плаж Хармани - цената е 8 лв/чадър/шезлонги = 24 лв комплекта. Хора почти няма, ето и снимка:

Имайте предвид обаче, че от днес пускат редовните полети на руснаците и ще стане ужас.
Ние не сме от ранно ставащите, затова идваме късно на плаж. Вчера имаше повече хора на Златна рибка, но хем беше неделя, хем и от Бургас си идват също хора на плаж. И въпреки всичко си имаше доволно празни чадъри.

# 136
  • Sofia
При тези цени, не съм изненадана. 🙄 30 лв. комплект!? То вярно, че цял сезон имат да избиват, ама..

# 137
  • София
За мен е твърде много.

# 138
Ще се увеличат продажбите на плажни чадъри от сергии май. Между другото аз като си заплатя сутрин и си пазя бележката за цял ден ползване. Нямам намерение при всяко влизане в плажа нов комплект да си закупувам. Какво се чудите - еднодневен билет за вход в басейн Инфинити в София е 50 лв на човек за четири часа. Ко щеш....

# 139
Здравейте,

Организираме моминско парти в Созопол от 20 до 22 август и в момента търсим къде ще нощуваме.

Ще бъдем 9-10 човека и първоначално се ориентирахме към Вили Созопол, тъй като има басейн (който ни е задължително изискване), но виждам че това което се предлага като суит с 3 спални е всъщност една с двойно легло и две отделни с по 1 легло. Някой отсядал ли е там и може и да сподели впечатления за мястото?

Също така, може да препоръчате други подобни вили или хотел, няма значение, освен басейна другите ни изисквания са да е близо до заведения и ресторанти и да е около 50-65лв за нощувка.

Благодаря предварително Flowers Bouquet

# 140
  • гр.София
При тези цени, не съм изненадана. 🙄 30 лв. комплект!? То вярно, че цял сезон имат да избиват, ама..
А има ли само чадъри или всичко е комплект задължително,пък ако щеш...?
По-скоро за Централния плаж ме интересува.

.

# 141
  • София
Не мога да кажа за централния плаж, там не сме ходили. Иначе може и само чадър конкретно на Златна рибка.

# 142

А има ли само чадъри или всичко е комплект задължително,пък ако щеш...?
По-скоро за Централния плаж ме интересува.

[/quote]
Миналата година последния ред бяха такива. По - скоро имаше хора, на които им трябваха повече от 1 шезлонг. Те си вземаха от под някой чадър и се освобождаваха чадъри.

# 143
  • София
Здравейте, обмислям почивка в Созопол. Бихте ли ми казали дали водата и плажовете са чисти в момента Simple Smile Имам и вариант за Гърция, но все още обмислям дали да избера нашето моренце или гръцкото

# 144
  • софия
Здравейте, обмислям почивка в Созопол. Бихте ли ми казали дали водата и плажовете са чисти в момента Simple Smile Имам и вариант за Гърция, но все още обмислям дали да избера нашето моренце или гръцкото
Инфо от уикенда- водата е кристална, Хармани го чистят всеки ден. Доволни бяхме.
Е, Гърция си е Гърция 😉

# 145
Каваци е с кристална вода.

# 146
  • София
Здравейте дами(евентуално и господа Simple Smile ), имам питане

с милото сме прясно семейство, независмо че не толкоз прясни на години Smile , та сме решили тази година отново да почиваме на нашето море, и ми попадна оферта за Селена Бийч, като цяло чета отлични отзиви, но знаете, тролове вече има доста, та се й чудя. Цената за ОлИнклузив Лайт е съвсем прилична,  някъде към 1200 за 7 нощувки в двойна делукс(че сме с моята 11 годишна, дето вече мрънка да е отделно, но апартамент ми идва дюшеш Grinning) Ta се надявам на вас, специално за кухнята дали е читава ми е питането. ММ не е от хората, които си падат по обикалянето, това го установих миналата година на първото ни общо море. Все още не са ми потвърдили за датите от хотела, та имам малко време, надявам се на бърз отговор Simple Smile
Усмихнат следобед на всички!

Здравейте, малко късно се включвам, но все пак да дам отзив. За 3-та година ще отсядаме в Селена Бийч, хотелчето е много приятно и чисто. Храната също е вкусна, всеки ден има супи, отделно от това всеки ден има риба, скара, салати. Може и отделно от менюто да си поръчвате, чернокопа на скара е уникален. Дано и тази година да останем доволни.

Иначе като ресторанти в Созопол, най-много ме впечатли Дел Муро, нямам търпение пак да отидем. Други мои любими са Ресто дел Верано и Дел Маре, както и бар Смокиня.

# 147
Здравейте!
Искам да попитам за къщички за настаняване на Градина? ММ гледал нещо, не знае как де казват и ги издирвам сега.
На Каваци също ме интересува настаняване. Искам да е чисто и спокойно, да мисля само, че трябва да ходя на плаж Simple Smile Прилично място за хранене в близост е плюс.
Снимката от плажа е супер Simple Smile

# 148
  • София
Скрит текст:
Здравейте!
Искам да попитам за къщички за настаняване на Градина? ММ гледал нещо, не знае как де казват и ги издирвам сега.
На Каваци също ме интересува настаняване. Искам да е чисто и спокойно, да мисля само, че трябва да ходя на плаж Simple Smile Прилично място за хранене в близост е плюс.
Снимката от плажа е супер Simple Smile

Ако е гледал бунгалата на Къмпинг Градина - недейте. Отвратително скъпи и непрактични са...

# 149
Тези бунгала са много хубави, но са си цифра: https://www.booking.com/hotel/bg/kmping-gradina.bg.html?aid=3186 … =1&#hotelTmpl .

Общи условия

Активация на акаунт