Созопол 2021/2022 г. - мнения, впечатления и препоръки

• 61 316
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Така е. Да похваля и ресторант Източна порта, който се намира над плажът в Стария град, който съм снимала по - горе, точно в началото. Фаворит ни е от миналата година. Прекрасно обедно меню, домашно приготвени десерти, картофено пюре, свежи зеленчуци, вкусни супи, страшно чисто.
А някой знае ли какъв е графикът на пиратското корабче?

# 661
  • близо до Кресненското дефиле
Не е ли малко шумно от Веселата уличка или там както се казва улицата, която разделя мястото от плажа? Иначе това, че всеки си има паркомясто е супер. Особено ако при излизане и влизане не трябва да запушва някой друг паркирал и да се съобразява с това.
Веселата уличка е на 3-4 минути пеш. Вечер се чуват само вълните. 😊Дворът на къщата е богато озеленен и достатъчно голям. Има разстояние от пътя. Има и фонтан в двора. Него чуваме. Отсреща е свободна зона на плажа. Казвам го, защото ходим на плаж от 10:00-13:00 часа, заради детето. Във всеки апартамент има и чадър, така че ходим с два и се ситуираме буквално до водата и в близост до спасителя. 😊

# 662
О, много благодаря, звучи чудесно! Записвам си мястото за следващо море живот и здраве, че тази година вече бяхме.

# 663
Здравейте, утре заминавам с автобус към Созопол. Знаете ли къде спират автобусите и от къде ще се качим на връщане към София? Имам и питане относно цената на такситата, понеже веднага като пристигнем трябва да се качим на такси към Санта Марина. Ще съм благодарна ако някой може да помогне! Simple Smile

# 664
То от стария Созопол до Санта Марина няма и два километра, не вярвам някое такси да се развълнува от вас като клиенти. Ако автобусът спира в новата част, тогава е по-приемливо разстоянието за такси. По-скоро ако може да се уговорите с шофьора да ви спре пред Санта Марина на идване от София е най-добрия вариант.

# 665
Благодаря, ще попитам утре. Точно се трвожех, че или никой няма да иска да ни закара до Санта Марина или че ще си измислят някаква астрономическа тарифа. Ако бях сама без дете щях да отида пеша с удоволствие, но няма как.

# 666
  • Сф
На пътя на автобуса е, и от неговата страна, да спре му кажете, удобно е. Няма смисъл да влизате в Созопол. Естествено, че и от автогарата при стария град ще ги качи такси срещу 20 лв примерно:) или повече. Защо да изтърват парата . .

# 667
Благодаря, ще попитам утре. Точно се трвожех, че или никой няма да иска да ни закара до Санта Марина или че ще си измислят някаква астрономическа тарифа.

10 лв. е от Созопол до Санта Марина. Не отказват курсове.

# 668
Здравейте.
Никога не сме били в Созопол, затова имам нужда от съвет.
Иска ни се хотелът да е в близост до плажа. По възможност с изхранване, но може и само със закуска, въпреки, че не знам какви са цените в заведенията по морето и не мога да преценя, кое е по-изгодно.
Плануваме за след 23 август. Дали по това време обаче морето няма да е вече бурно и плажът дълбок ... Имам спомени от преди много години, само минахме през Созопол, дори не си спомням на кой плаж е било - и едни огромнииии вълни ....
Моля препоръчайте хотел, по възможност с хубава гледка към морето.
Също така, как стои въпроса с паркирането? Знам, че има няколко паркинги, от които и два покрити. Колко е цената на ден тази година?
Въобще, ще съм благодарна за всякаква информация.

# 669
Никой не може да каже какво ще е морето, ние ходим на плаж и до 15 октомври в някои години.

# 670
  • Варна
Но принципно август месец морето е бурно, има вятър, вълни, рисково е. Ако запазвам почивка на морето и имам избор, никога няма да е този месец.

# 671
  • Great Britain
Здравейте.
Никога не сме били в Созопол, затова имам нужда от съвет.
Иска ни се хотелът да е в близост до плажа. По възможност с изхранване, но може и само със закуска, въпреки, че не знам какви са цените в заведенията по морето и не мога да преценя, кое е по-изгодно.
Плануваме за след 23 август. Дали по това време обаче морето няма да е вече бурно и плажът дълбок ... Имам спомени от преди много години, само минахме през Созопол, дори не си спомням на кой плаж е било - и едни огромнииии вълни ....
Моля препоръчайте хотел, по възможност с хубава гледка към морето.
Също така, как стои въпроса с паркирането? Знам, че има няколко паркинги, от които и два покрити. Колко е цената на ден тази година?
Въобще, ще съм благодарна за всякаква информация.
Паркирането в Созопол е обсъдено много подробно назад в темата.Какво ще е е морето през август е риторичен въпрос.Хотели  с хубава морска гледка :Селена,Корал.На самия плаж се намират.Цените по морето са морски тоест ден година храни.Приятна почивка.

# 672
Здравейте! Имаме планирана почивка в Созопол от 04 август. Искам да попитам има ли свободни чадъри и шезлонги ако се отиде на плаж в прилично време? Т.е. не рано-рано сутрин. Миналата година от съвсем рано всичко се запазваше. Има ли такъв наплив пак? Накрая вече се инсталирах и аз от рано, за да имаме някъде напред, но в някои дни дотежава...🙄

# 673
  • Пловдив
Здравейте! Имаме планирана почивка в Созопол от 04 август. Искам да попитам има ли свободни чадъри и шезлонги ако се отиде на плаж в прилично време? Т.е. не рано-рано сутрин. Миналата година от съвсем рано всичко се запазваше. Има ли такъв наплив пак? Накрая вече се инсталирах и аз от рано, за да имаме някъде напред, но в някои дни дотежава...🙄
Юли няма общо с август.Тогава наплива е много по голям и със сигурност ако искате да сте на предни редици ще трябва да отидете по рано.

# 674
Здравейте,  на централния плаж допускат ли кученца? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт