Дюни Роял Ризорт 2021 г.

• 56 515
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • here and now
В МРП има, но дори не знам какво точно има вътре.

# 76
Добро утро от Дюни! Пристигнахме късния следобяд вчера. Имахме резервация за Марина Бийч, но понеже не е отворен, ни настаниха в Марина Роял Палас!
Всичко, което видях е страхотно! Днес ще добия повече впечатления и когато успея ще пиша.
*Има минибар, семпло зареден, по-скоро ми прилича на welcome drink.

# 77
  • Пловдив
И аз имам спомени, че в МРП има минибар и мисля, че първоначалното зареждане е безплатно. Но, може и да се бъркам с друг хотел.

# 78
Миналата година бяхме резервирали за ХВ, а на място ни настаниха в Белвил, който много ни хареса. Единственото, което ме спира втори път за там е лудницата в ресторант Созопол, който е общ за ХВ и Белвил. Сега сме и с бебе на 5 месеца, освен баткото (5 г.). Според вас Марина бийч и МРП добра опция ли са за малко дете и бебе?  Със сигурност е по-сенчесто и по-приятно за разходка около вилите (но признавам си, катеренето на баира на моменти ми идваше в повече). За Марина бийч чета, че е шумничко и доста напича, а как е МРП? Миналата година не съм обръщала внимание на МРП. Само веднъж - два пъти вечеряхме в ресторанта на Марина бийч (самият хотел беше затворен), за да се спасим от лудницата на ресторант Созопол.

# 79
  • Пловдив
По принцип ресторантът на Марина Бийч в активния сезон се пълни страшно много на обяд. Повечето от горните хотели обядват там, тъй като не им се ходи до техните ресторанти. МРП си се ползва само от собствените гости и е по-спокойно.

# 80
  • here and now
Ако МБ не работи, в ресторанта на МРП е лудница вечерта. Ако работи е една идея по-спокойно.

# 81
  • София
Който е там да каже, ама май преди 5-6 юли няма да стане лудница в никой ресторант на Дюни. То май няма чак толкова много хора.

# 82
  • here and now
Миналата година в края юни нямаше места в ресторанта на МРП, нито вътре нито вън.

# 83
Здравейте! Идвам с отзив за Марина Роял Палас. Имахме резервация за Белвил, но ни  настаниха в другия хотел, поради това, че работеше само той.
Още на паркинга дойде пиколото с колата за багаж, спряхме и момчето пристигна за 5 сек. На рецепция не сме чакали изобщо И ни настаниха веднага, нищо, че още нямаше и 13ч.
Донесе ни куфарите до стаята, показа ни кое къде се намира и получи бакшиш, разбира се.
Стаята беше на 2 етаж, странично на паркинга, като от него се виждаше съвсем малко и целия изглед ни беше море. Изключително тихо, чуваше се само морето и птички.
Не ми хареса това, че в банята няма елементарни принадлежности. Била съм в хотели с много по-малко претенции и с повече неща. Само един диспенсър с ужасен сапун/шампоан, шапка за баня и сухо сапунче.
Можеха да сложат някоя клечка за уши, тампонче, балсам за тяло..
Минибар нямаше. Само бутилка вода и бутилка сода.  Не заредиха други. Почистването е всеки ден - сменяне на хавлии, смяна на чаршафи  3 пъти за 5 нощувки, почистване на банята и изхвърляне на боклук. Камериерката, която се грижеше за стаите в нашия коридор беше много приятна жена, само ме подразни веднъж, че направо си влезе в стаята, докато ние сме там, а не сме се мотали нещо. Моя мъж пуши на терасата по боксерки. Аз излизам гола от банята и се натъквам на жената. Ами стреснах се и хич не ми беше приятно.
Анимация - слабо. На обяд има волейбол, стречинг, зумба. Никой почти не се включваше, защото то и хотела си беше доста празен. Вечер няма представления в амфитеатъра,  а канеха на парти от 21:30 На бара до аква парк, което така и не се състоя, защото всеки ден валеше. Иначе момчетата и момичетата са много готини, заговаряха гостите, но от хотела трябва да помислят и за забавления, когато времето е лошо, защото буквално няма какво да правиш. Ние хванахме лоша седмица и нито за разходки ставаше из градчетата, нито за плаж и общо взето само спиш и ядеш. Не че сме отишли за анимация, но поне една зала за билярд и някакви игри да имаше. То може и да е имало де, но не работи.
За плажа нямам забележки - изключително чисто и приятно. Нямаше много хора и винаги можеш да бъдеш.на първа линия. Имаше гироси   на плажа, но ресторанта не работеше.
Храната е чудесна - вкусно и много разнообразно всеки ден. Имаше калмари, скариди, няколко вида месо, риба няколко вида, готвено, паста, салати, разядки, пъпеш, диня, кайсии, череши, банани и ябълки всеки ден. Десертите малко слабичко, но винаги имаше какво да хапнеш. Сладолед по време на обяд и вечеря. Храната се сипва от гостите, като всеки носи ръкавици - без персонала. Те бяха с маски. Това, което не ми направи добро впечатление - мравки  навсякъде. По масите, по масите с храна, по напитките. Аз не съм гнуслива,  но за някого със сигурност ще е проблем. Сервитьори ти носят напитките, виното е от бутилки - Vila Yambol ние го харесваме. Има чудесни лимонади,  коктейли,  фрапе,  бира наливна Бекс.
Чайовете и кафето също ми харесаха. Има и безкофеиново кафе.
Гостите на хотела бяха предимно българи. Няколко румънски семейства, руснаци и 1 немскоговорящи. Ако някой го притесняват румънците, хората си бяха съвсем културни и тихи.
Общо взето е това. Доволни сме, само и времето да беше с нас. Хотелът е супер, ако и времето е супер. Иначе малко доскучава. Ако някой го интересува нещо конкретно да пита. 😊

# 84
Ако МБ не работи, в ресторанта на МРП е лудница вечерта. Ако работи е една идея по-спокойно.
Как така? Нали ресторантът на Марина Роял Палас е само за посетители на този хотел? Доколкото знам, посетители на другите хотели не могат да се хранят там?

# 85
  • au bout du monde
Мравките по масите с храна ли са били? 🙄

# 86
По масите с храна и масите за хранене. Както и по машините за кафе/чай и чашите около тях.

# 87
  • here and now
Как така? Нали ресторантът на Марина Роял Палас е само за посетители на този хотел? Доколкото знам, посетители на другите хотели не могат да се хранят там?
Да, така е. Ресторанта не е много голям и явно всички бяхме решили да се храним там по едно и също време. МБ не работеше, съответно и ресторанта му за вечеря, та не вярвах, че и вътре няма да има места, но така се оказа в един момент.

# 88
  • на село
Как е възможно мравки вътре в ресторанта .За р-т Созопол и вилите не бих се учудила -там всичко е открито , но мравки в МРП ? Направо съжалявам ,че резервирах за там .Дано да се реши този проблем .Аз лично не мога да ям храна полазена от мравки!

# 89
Записвам се да следя темата. Никога не съм била в Дюни, а още не съм решила за тази година, та... ще събирам впечатления.
Прекрасно лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт