Дюни Роял Ризорт 2021 г.

• 56 798
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
Моля ,за реален отзив за Еврика-Слънчев бряг.Коя част от хотела е подходяща за двама възрастни?
Като прекръстят темата от Дюни на Слънчев бряг - ще ви отговоря Joy

# 556
  • Пловдив
Ох,извинявам се.Обърках питането.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 06:49 от slavei4e

# 557
  • в 1001-та нощ
Редактирай го - напиши, че е публикувано по грешка. Случва се.

# 558
Здравейте.
Извинявам се ако въпросът вече е задаван.
Може ли да препоръчате кои от вилите в Холидей Вилидж са подходящи за малки деца и лесен достъп с колички, както и кои от тях са в по-добро състояние.
Благодаря предварително!

# 559
Ние бяхме август месец в най-първите вили, които са точно след рецепция, много са близо до ресторанта и басейните.
Състоянието им беше ремонтирано, но старичко.
Просто казахме да ни настанят в някоя от най-близките вили, не знам номер. И казахме, че сме с бебе, за да ни дадат долния етаж, а не нагоре по стълбите. Изпълниха всичките ни желания Simple Smile

# 560
  • Beyond the Frontiers
Здравейте.
Извинявам се ако въпросът вече е задаван.
Може ли да препоръчате кои от вилите в Холидей Вилидж са подходящи за малки деца и лесен достъп с колички, както и кои от тях са в по-добро състояние.
Благодаря предварително!
Цената е една и съща и нямате опция за избор на вила. Изключвам промо апартаментите, които са по-отдалечените от морето.

# 561
Благодаря Ви!

# 562
С тези вили е такъв риск....

# 563
Моля за информация от тези с резервация за 2022 в Дюни.
Бийч бар и ресторант минават в платените услуги?!?
Така ли е???

# 564
  • There I was on a July morning
Аз още не съм резервирала, но сега прочетох условията в сайта на Съни турс и действително бийч барът и ресторантът на плажа са платени. Astonished Освен това, има и такса за резервация в а-ла-карт ресторантите.
За а-ла-карт ресторантите не ми е важно, но не е приятно да не можеш да си вземеш безплатно едно кафе или сок на плажа.
Предполагам, че ще може да се ползва бара на хотел Марина бийч за тази цел?

# 565
  • в 1001-та нощ
Аз съм го пропуснала това и ако е така - наистина е неприятно.

# 566
Кой бар е бийч бар? Този на който се излиза от Белвил ли? А ресторант на плажа идея си нямам кой е.
Барът и ресторанта на Марина бийч няма как да са платени.
Резервирах, но ще прегледам пак описанието.

# 567
  • There I was on a July morning
Предполагам, че става въпрос за "Ла бриз", който е на плажа.
Освен като бийч бар, се ползва и за хранене на обяд.
Може и нещо друго да имат предвид. Аз /ако резервирам за Дюни/ ще разпитам преди това.

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 14:05 от Скубиду

# 568
E ако е така може ли наистина едно кафе да не може да си вземеш на плажа включено в ОИ? Дано да не е вярно. Представям си пред ресторантите и барчетата на Марина бийч какво ще е, а и те са в единия край на плажа.

# 569
Аз резервирах, но не съм забелязала, че са платени бара и ресторанта на плажа. Предполагам, че е за "Ла бриз". Миналата година барчето до "Созопол" имаше платени и безплатни питиета- марковите напитки и кафета бяха платени, а другото беше безплатно. Ако са напарвили  бийч бара и ресторнта на плажа платени това ще е последното лято в Дюни. от ноември се мъчех да запазя апртамент в "Белвил"- всичко било заето, което ме съмнява. От Сънито казаха,  че не дават апартаменти за продажба и така отидохме на Марина бийч, което доста оскъпи почивката. А сега ако трябва да си плащаме и кафетата и соковето- ценат ще стане - все едно почивам на Малдивите. не знам как да проверя какво имат предвид?

Общи условия

Активация на акаунт