Професионални серии за коса 148

• 62 353
  • 785
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, познавате ли тези продукти? Получих ги като подарък, но не знам дали си струват и какви са, нито как да ги включа в рутината си.

# 556
Момичета, отново да похваля сметаната на Милк шейк. Влюбена съм в нея. Ухае божествено и прави косата ми много мекичка. Изсветлиха ме много и на места стана доста суха и се къса, даже и детенце я ползва вече.
Попаднах във фейса на код с 30% за Марокан в Арлен (BEAUTI30), та си поръчах и едно масло за тънки коси, лайт мисля, че се води. Видях, че може да се ползва преди боядисване. Някой може ли да ми каже дали става и за преди изсветляване?
Кодът не хваща, след малко упорстване установих, че е BEAUTY30 Money

# 557
  • София
С какво да заместя коприната за коса на CHI?
Развали ми се пръскалото,всеки път като пръскам и ужасно тече.

Магика, бих препоръчала капките Oway. Аз от коприната на CHI не бях очарована, нито от маслото на Керастаз, нито от Мароканското 😅 или други..
Oway най-много ме спечели. Въпреки, че пипетката също не е от най-надеждите, та и моята изпуска, както и на още хора доколкото разбрах, но не е болка за умиране и въпреки това пак си заслужава.

# 558
Мишчица, прилагам снимки на косата да кажеш мнение според теб дали би се получило добре с този пигмент, или пък ако някой със сходен цвят има други предложения нека сподели, търся поддръжка и тониране на топли отенъци.. За пръв път съм с кичури и май май осъзнах, че няма как да поддържам цвета сама в нас. В салона ползваха една боя за корените, друга за дължините (без кичурите) и трета за тониране и май ще се примиря с ходенето често на фризьор...

След няколко измивания поизсветля доста от това на снимката.

тук е на слънце:
Скрит текст:

и на сянка:
Скрит текст:

# 559
  • София
Мелисанде, Искрица скоро ще матирам и ще покажа снимка преди и след. Не ми е рисково, до сега матирах със син коректор/ боя на Лакме, но не съм руса и ако престоя повечко най-много да потъмнея повече. Целя пепелив, студен цвят и убивам ръждиво-оранжеви отенъци.
Пийч според мен ще стане, но първоначално внимавай с времето и количеството докато свикнеш
Това е косата ми на сянка и слънце, матира се чудесно

# 560
  • София
Аа моята е мн светла и подозирам че ще стане синя 😩 май ще прибвам powder пигмента.
Целя това като оттенък

Основата ми е това

В момента е мръсна и на изкудтвена светлина

# 561
  • Пловдив
Здравейте!
Има ли ползващи серума на oway против косопад? Търся отзиви?

# 562
  • Велико Търново
Здравейте!
Има ли ползващи серума на oway против косопад? Търся отзиви?
Препоръчвам с две ръце - дъщеря ми го използва, вече 2-ро шише, напълно овладя косопада, който я беше налегнал.

# 563
  • София
Влизам с един въпрос:
Взех си Олаплекс 3 и вече искам да го изпробвам, но проблема е, че
имам преуош терапиите, а не знам с какви серии да ги съчетавам.
1.Олаплекс 3 преди протеинова серия или преди хидратираща?
2.Еластайзер на ФК преди протеин или преди хидратация?

# 564
Еластайзер го ползвам преди хидратация. Повече ми харесва косата в тази комбинация, но аз редувам миенето на коса с протеин. Ще следя и аз за Олаплекс 3 Simple Smile

# 565
Влизам с един въпрос:
Взех си Олаплекс 3 и вече искам да го изпробвам, но проблема е, че
имам преуош терапиите, а не знам с какви серии да ги съчетавам.
1.Олаплекс 3 преди протеинова серия или преди хидратираща?
2.Еластайзер на ФК преди протеин или преди хидратация?

Lolo30,
За еластисайзър съм запомнила,че трябва да минат поне две измивания от боя и можеш да ползваш каквито нужди имаш ако след него продължиш с хидратиращ продукт ще е силна хидратация.
Аз добавям и ЯЧМР и ще добавям и розмарин от сега нататък,спя с маската,слагам на влажна коса.

# 566
  • София
Lorinda , извинявай, какво е  ЯЧМР ?  Sweat Smile  а значи еластисайзъра е по-скоро хидратиращ, щом казваш,че ако се комбинира с хидратиращи продукти ще е силна хидратацията? че май тотално се обърках вече.. кое какво и с какво се комбинира..
П.С сега съм се намазала с чисто кокосово (което мисля е пак за хидратация Smile) и след престой няколко часа мисля да измия с мострички,които имам на Алтерна- шампоан Canvas everyday shampoo + балсам alterna bond repair conditioner лилавия (който май е по-скоро протеин) не знам до колко е правилно, но.. ще видя какво ще излезе... Другия вариант ми е да измия с Ш+М  Мароканойл хидратиращи.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 10:57 от LoLo30

# 567
Lorinda , извинявай, какво е  ЯЧМР ?  Sweat Smile  а значи еластисайзъра е по-скоро хидратиращ, щом казваш,че ако се комбинира с хидратиращи продукти ще е силна хидратацията? че май тотално се обърках вече.. кое какво и с какво се комбинира..
П.С сега съм се намазала с чисто кокосово (което мисля е пак за хидратация Smile) и след престой няколко часа мисля да измия с мострички,които имам на Алтерна- шампоан Canvas everyday shampoo + балсам alterna bond repair conditioner лилавия (който май е по-скоро протеин) не знам до колко е правилно, но.. ще видя какво ще излезе... Другия вариант ми е да измия с Ш+М  Мароканойл хидратиращи.

Ямайско черно рициново масло.

# 568
  • София
Аа моята е мн светла и подозирам че ще стане синя 😩 май ще прибвам powder пигмента.
Целя това като оттенък

Основата ми е това

В момента е мръсна и на изкудтвена светлина
И аз мисля, че не си за син коректор, а за лилав по-скоро. Има много интересни клипчета на Брад Мондо, където разяснява цветовите схеми, кое как коригира цвета и кой коеректор за какво ниво цвят е подходящ, също и разказва за разликата между различните видове коректори. При всички положения ако решиш внимавай с времето и количеството, т.к има шанс да потъмнее. Това което правя аз, е когато коригирам с коректор/боя ползвам 3% оксидант. Изобщо си е много дълга тази тема, но реално ако човек разбере основата може сравнително лесно да играе с нюансите.

# 569
Какво мислите за този комплект https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/trio-klasiches … amia-za-fini-kosi или https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/nourishing-rep … a-do-platna-kosa? Търся нещо за ежедневно ползване и мисля, че това е подходящо. Ако някой го е ползвал, ще съм благодарна за мнение

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 13:36 от VikiE

Общи условия

Активация на акаунт