Професионални серии за коса 148

• 63 630
  • 785
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Ivanova_07, уау,каква коса!
Краищата ми изглеждат сухи. Може би е добре да вземеш някакво хидратиращо олио, например шипка на Орайт.
Или капките на Oway, които омекотяват и придават страхотен блясък.
Серумът за връхчета на Маракеш смятам, че няма да е подходящ за теб, защото с времето допълнително изсушава краищата.
Еластизайзърът ще хидратира косата добре, макар че, ако си взела обикновения може и да ти е малко слабичък.

# 316
  • Варна
Ivanova_07 Русото автоматично променя цялата грижа както сама си си го казала. Финиши кремообразни и много. На тая дълга коса изискванията за китосване са сериозни.
Двустъпковия  ApHogee ..... не казваш косата да се къса,а и изглежда доволно добре...Каква е причината да го вземеш? Лалга е ОК като грижа,можеш да добавиш и ампули и да ги правиш да речем два-три пъти месечно.
 Олео финиш -Олиото за блондинки на Керастаз-жестоко е и го съчетай с термото им. В дългосрочен план помисли за маската Цикаекстрийм/новата за блондинки/ заедно с шампоана от серията.

# 317
  • Miami
Момичета, какви са тези кодове от Златна рибка? Ще поръчвам сега някои неща от намалението. Трябва ли да имам код? Той намалява ли допълнително?

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 17:05 от Кори

# 318
Тамън влизах да питам дали е хубава новата серия на Керастаз и видях . Simple Smile има ли нужда да слагам още нещо след олиото за блондинки?

# 319
  • Варна
Аз лично олиото го ползвам на суха коса. На влажна слагам кремообразна термозащита.
Нова Блондинска серия е допълнение към старата по-скоро. Няма тониращ продукт в нея. И Ш и М са точно за сериозно третирани коси с нужди.

# 320
Ivanova_07,
Ако си доволна от Lakme, то хубав техен продукт за краища е Deep Care Drops. Превантивно към него е добре да се добави DD balm Nutrifier.
Вече са ти дали идеи за други неща.
Преливката на цвета е станала много хубава! Друго си е русото...

Guinness,
Ще си паснат много даже! В началото балсамът може да ти се стори слаб, но никак не е. Чудесно си върши работата.

# 321
  • Стара Загора
Благодаря ви страхотни сте !!!

# 322
Здравейте! Ампулите на Алфапарф могат ли да се използват самостоятелно, без концентрат?
Смесваш с вода и ползваш стандартно.Самата терапия са ампулите,можеш и без концентрата да минеш

# 323
Здравейте! Ампулите на Алфапарф могат ли да се използват самостоятелно, без концентрат?
Смесваш с вода и ползваш стандартно.Самата терапия са ампулите,можеш и без концентрата да минеш
Да разбирам, че нямат осезаема разлика, когато се ползват с концентрат?
Това някой ползвал ли e

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 09:06 от РуСа-Мамма

# 324
Искам да си взема хидратиращ шампоан ,но се колебая между Лакме,Шампоан за дълбока хидратация за суха и безжизнена коса 473 мл ApHogee и Макадамия .пише че е балансиращ.Косата ми е боядисване,суха и се втвърдява като я мия. В момента ползвам Лакме с агран и е добре долу горе.. но маркетинг я лореал абсолют я втвърдяват малко.след маска е добре. Помогнете моля кой да избера. Отзивите и на трите шампоан са добри. И още ползвам боя за коса на Олиосета, безамонячна. За две седмици белите коси започват да се виждат. Сега мисля да пробвам Иноа.  Дали ще изтрие по дълго време.

# 325
Стела,
За шампоаните не мога да кажа, нито един от изброените не съм имала.
Боята inoa не бях ползвала повече от 6 години и не съм фен, последните два пъти обаче ме правят с нея. Имам проблем с покритието на белите коси, но с inoa и двата пъти нямах забележки. Много е трайна.

# 326
  • София
За суха коса която се втвърдява препоръчвам Joico moisture surve

# 327
  • плевен
И аз се интересувам от хидратация.Косата ми е боядисана ,сравнително тънка. Взех си шампоан на Мароканойл за хидратация, то имам чувството, че още повече ми изсушава.

# 328
  • някъде
Здравейте, момичета☺
Моля, препоръчайте ми нещо за стимулиране растежа на косата. Косата ми на вторият ден се омазнява в корените, а краищата са сухи. От години капе, като сега е значително по-добре след къпане, но много оредя (особено на темето)😕

# 329
  • Марс
Толкова реклама, че да те е страх да посъветваш нещо... На мен лично серума на Eprovage ми помага, но зависи от какво е косопада.

Общи условия

Активация на акаунт