Професионални серии за коса 148

• 61 816
  • 785
  •   1
Отговори
# 510
mechetaishan аз от Дензифик кой знае какви впечатляващи нови растежи не видях,а ползвах цялата серия.Ампулите ми докарваха само зверски сърбежи по скалпа.Обаче косата ми стана двойна от серията,много обем,уплътняване и жилавост,не само на външен вид,а и на пипане.Наложи се да си купя по-голяма шнола,старата не ми захващаше вече косата.Ш и М още ги ползвам от време на време,точно с тази цел.

bonibon твоя цвят много е труден за намиране,масовите цветове ги има на доста места.
https://www.fashionandbeautystore.com/joico-lumishine-permanent-creme-color.html
https://www.ebay.com/itm/323716128639?hash=item4b5efc1f7f:g:a6sAAOSwUnJcd-Xo

Misha аз от месец се мия само с такива шампоани,Меди,Напура,Ланза Анаген,MTJ,Генезис на Ш.От време на време ползвам протеина и блондинския на Шварцкопф ,Дензифик и Ладор,другите съм ги прибрала или подарила.

# 511
  • София
А Densifique какви се водят повече хидратеращи или..? не ми се струва, да клонят към протеин, но не съм сигурна.. 😅   И също kerastase resistance bain force architecte може ли да ми кажете също какъв е? Питам понеже косата ми се е разбирала много добре с тях преди,но не знам какви са... (това бяха първите ми профи серии, които съм пробвала изобщо, след дълго време с аптечни шампоани, та може и затова да са ми се сторили толкова прекрасни, не знам..но пак бих си взела от тях)

# 512
  • Някъде по Дунава
Керастаз Архитект е протеинова серия, Денсифик не съм ползвала, но мисля че също е протеинова.

# 513
Момичета, имам един въпрос. Поръчах си спрея на Алтерна за скалп, но бихте ли казали дали омазнява косата и също така какво количество и колко често го ползвате?

# 514
Здравейте, някой знае ли активен е момента код за отстъпка в Арлен?

# 515
Алтерна не ми омазнява. Пръскам след измита коса задължително. Вечер ако не ползвам вълшебството(защото от него ми се омазнява, пак пръскам Алтерна). Разделям косата и пръскам. Старая се при пръскане да усещам мокрота на скалпа. Пръскам колкото да усетя, че има по вскички старани на главата и после лек масаж

# 516
Цените на Напура са завишени! Rolling Eyes Шибаничко!

# 517
Алтерна не ми омазнява. Пръскам след измита коса задължително. Вечер ако не ползвам вълшебството(защото от него ми се омазнява, пак пръскам Алтерна). Разделям косата и пръскам. Старая се при пръскане да усещам мокрота на скалпа. Пръскам колкото да усетя, че има по вскички старани на главата и после лек масаж
Може ли да ми кажете как се прави Вълшебството? Върнах се и назад, но явно не откривам точното място Simple Smile.

# 518
Код KNY15 днес е активен,
Вчера го тествах но не работеше,исках да поръчам и с безплатна доставка над 29лв но не ми се получи номера.🤭

# 519
LiNa_86, пратих ти.
Olaplex 3 гледам в парфимо е намален. Нали можеше да се ползва самостоятелно, без да е нужно да взимам и другите от серията, че ще ми дойдат в повече на бюджета

# 520
Скрит текст:
Код KNY15 днес е активен,
Вчера го тествах но не работеше,исках да поръчам и с безплатна доставка над 29лв но не ми се получи номера.🤭
[/spoiler]
За безплатната доставка над 29лв. код ли има? Вчера и днес влизах в сайта, добавих произволен продукт, но не стана. Или пък трябва да имам профил 🙄

# 521
Исках да поръчам термик, но не ми даде да ползвам кода и нямаше безплатна доставка и им теглих една ...

# 522
Аз поръчах в събота две мини алтерни с безплатна доставка и освен това хвана кода alt20

# 523
Няма код за БД то беше weekend промоция.

# 524
Момичета, моля ви за помощ! Чета ви от няколко месеца, но още ми е трудно. Искам да си подбера две основни серии- протеин и хидратация, балансирана имам Генезиз ш и Б.
Косата ми е тънка, лесно се омазнява, боядисвам на два месеца и оформям със сешоар или рядко преса. Ще кача и снимка. Имах Архитект (ш и м) и косата ми го обожава. Търпи спокойно до три поредни поредни измивания. Но шампоана ми свърши, маска имам още малко. Дали пак него да взема? Чудех се и за Терапист или ще препоръчате нещо друго да пробвам?
Имам и еластисайзер, който също се разбира чудесно с косата ми. Но с хидратиращ ш и Б/м нямам опит. Какви е най- добре да взема за начало?
Наистина се опитвам да вляза в крачка, но сте светлинни години напред и всичко ми се струва като ядрена физика😬

Общи условия

Активация на акаунт