Професионални серии за коса 148

• 61 816
  • 785
  •   1
Отговори
# 525
Наши арган е хидратация, обаче ако използваш Ш и М едновременно може да ти послепне косата. Можеш да ги разменяш с Генезис серията - Ш Наши и балсам Генезис примерно.

# 526
  • Варна
OliaMirchovska ти си открила явно твоите продукти. Не ти трябва хидратираща серия. Тя не е задъ;лжителна. Генезис е доволно хидратираща за теб. Просто приеми,че тя е твоята хидратация ако това ще те успокои.  Една чисто хидратираща серия като Наши арган ще залепи за скалпа тая тънка косичка. Поднови архитект,терапист ще ти е тежък. Поддържай си еластисайзъра и двете серии и си свиркай. Ако искаш да тестваш нещо ново вземай травъли примерно на Хроноложист,елексир ултимейтили хидратиращите алтерни. И трите можеш да ги редуваш с архитекта.

# 527
prinzesata питане имам към теб - правих кичури на основа между 6ца и 7ца, получиха се около 8-9ка на места. Усещам как ще жълтеят като падне мата и се чудех дали Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Mask може да помогне в поддръжката на цвета или са за по-светли коси и при мен няма да има ефект?

# 528
  • Варна
Пейч да ти кажа идея си нямам Grinning. Не съм я ползвала. Имам и харесвам дейли шампоана и балсама,но моето русо е доста топло. Отдавна се отказах от студения мат.

# 529
Пийч, дай снимка да те видим. Между другото и на мен напоследък ми се прокрадва еретичната мисъл да си направя кичури 😁

# 530
OliaMirchovska ти си открила явно твоите продукти. Не ти трябва хидратираща серия. Тя не е задъ;лжителна. Генезис е доволно хидратираща за теб. Просто приеми,че тя е твоята хидратация ако това ще те успокои.  Една чисто хидратираща серия като Наши арган ще залепи за скалпа тая тънка косичка. Поднови архитект,терапист ще ти е тежък. Поддържай си еластисайзъра и двете серии и си свиркай. Ако искаш да тестваш нещо ново вземай травъли примерно на Хроноложист,елексир ултимейтили хидратиращите алтерни. И трите можеш да ги редуваш с архитекта.
Принцеса, много ти благодаря наистина! Съветите от теб са много ценни! Така и ще направя❤

# 531
  • София
prinzesata питане имам към теб - правих кичури на основа между 6ца и 7ца, получиха се около 8-9ка на места. Усещам как ще жълтеят като падне мата и се чудех дали Philip Kingsley Pure Blonde Booster Colour-Correcting Weekly Mask може да помогне в поддръжката на цвета или са за по-светли коси и при мен няма да има ефект?
питането не е към мен, но да си кажа Simple Smile
В подобна ситуация е и моята коса, ако търсиш студен-пепелив цвят препоръчвам този директен пигмент
https://www.zlatnaribka.com/direct-color/direkten-pigment-v-siny … irect-blue-100-ml

аз го слагам в маска/балсам и стоя до желаното тониране. Бързичко действа 7-10 минути макс, иначе става много тъмно. Можеш и с количеството да си играеш, но имай предвид че МНОГО цапа! Оцвети ми кожичките около ноктите и сгъвките на пръстите в синьо, което не се изми с 3-5 миенета на ръце. Търках със спирт/лакочистител...от тогава с ръкавици работя.

# 532
  • София
Аз гледах ето това за матиране, понеже и аз си търся. Не съм го пробавала още, но ми изглежда по-надеждно от лилавите шампоани и маски, ефекта от които е минимален поне при мен (с Керазтаз). Попитах за този тонер в друга тема-дали някой го е ползвал и е доволен, но никой не се отзова с отговор. Въпреки това мисля да заложа на него. https://www.zlatnaribka.com/bezamonyachen-toner-za-rusa-kosa-lak … NGOxoCeoEQAvD_BwE

# 533
Аз съм го ползвала това Lakme и го харесвам. Неудобството е, че трябва да се бърка и с оксидант, 1.8-1.9% по спомен, не съм пробвала без оксидант, може пак да става, но може би ефекта е по-краткотраен. Иначе се задържа 3-4 миенета. Хубаво тонира.
Последно ползвах ето това, като балсам е, то обаче не хващаше равномерно при мен, някъде синееше повече от другаде. Мен това не ме притеснява особено, но да се има предвид 😀

# 534
Едно време и аз ползвах тонера на Лакме. Определено най-добър ефект съм видяла от него. Но и той изсушава допълнително косата и се отмива след 3-4 миения.

# 535
Поднови архитект,терапист ще ти е тежък. Поддържай си еластисайзъра и двете серии и си свиркай. Ако искаш да тестваш нещо ново вземай травъли примерно на Хроноложист,елексир ултимейтили хидратиращите алтерни. И трите можеш да ги редуваш с архитекта.
Аз също си мислех, че терапист ще ми е тежка, а то напротив уплътни косата ми, не бива да се отрича серията преди да се пробва.
Еликсир ултим с тези масла няма ли да й кльопне косата?

# 536
Момичета, отново да похваля сметаната на Милк шейк. Влюбена съм в нея. Ухае божествено и прави косата ми много мекичка. Изсветлиха ме много и на места стана доста суха и се къса, даже и детенце я ползва вече.
Попаднах във фейса на код с 30% за Марокан в Арлен (BEAUTI30), та си поръчах и едно масло за тънки коси, лайт мисля, че се води. Видях, че може да се ползва преди боядисване. Някой може ли да ми каже дали става и за преди изсветляване?

# 537
Аз изключително много харесвам балсамът  на елексим ултим серията. Много лек, подходящ за ежедневна употреба, даваше огледален блясък, а за аромата да не говорим… топът на Керастаз. За справка, имам тънка и лесно омазняваща се коса. Имах балеаж, който израстна и отрязах. Също, и до ден днешен любимият ми шампоан си остава Терапист. Нищо тежко не видях от него. Единственият, който ползвах поредни къпания без да омазнява и утежнява. Мия си косата всеки ден. В момента редувам два шампоана - оригиналния Маракеш и Спесифик за косопад. Чудесни са и двата и ми влияят добре, но ми липсва Терапист.

# 538
  • София
A Тази серия на Kerastase - Reflextion Chromatique за защита на цвета дали е подходяща и за изрусени коси или по-скоро серията за блондинки е по- добрата опция за русите коси? (аз нея я имам вече, но просто и на тези съм  хвърлила око, а досега не съм чувала да се споменава нещо за нея)
Има ли някой, който да сподели впечатление от нея?

# 539
Здравейте,имам питане...от пролетта се старая да ползвам редовно шампоан на Напура/Анаген,Стамиген или за косопад/,скалпа ми значително се успокои./:heartsc:.благодарности на Принцесата и Ванеса/.Сега обаче си купих  този Alterna Caviar Clinical Densifying Shampoo и той много ми харесва,но и двата са грижа за скалпа:thinking:Как да процедирам.....Препоръчайте маски за след това...косата ми е боядисана  ниво 9,с кичури,тънка и рядка.Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт