Криза на възрастта.. и кой как се справя

• 12 966
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
Раве, а не си ли представяш живота сама, без партньор...аз също съм с дълъг брак ( за съвременните стандарти), и си предпочитам да съм омъжена, но да кажем се разделим, не се виждам пак във връзка.
Аз на практика така живея вече повече от половин година. Не е невъзможно и така, но предпочитам да си имам някого, не непременно за брак, ами за каквото дойде.
Абе, я да не се заричам, че нищо не се знае! Simple Smile
Рекох та отсекох, че не искам Middle East man, ама мъжът, с който се срещам сега е роден точно там.Blush
Каква ирония на съдбата, нали? Та затова вече казвам: Нищо не искам, нищо не очаквам!
Времето ще покаже дали ще ни бъде или не.

# 91
  • София
Щом търсиш "за каквото дойде", то и такова идва.

# 92
Рекох та отсекох, че не искам Middle East man, ама мъжът, с който се срещам сега е роден точно там.Blush

Simple Smile Ти още малко и с руснак ще тръгнеш.

пп. Радвам се, че всичко върви на добре, нали за това живеем в крайна сметка.

# 93
Ех, Анди, на 50, как да тръгна с големите изисквания?

Всеки си има вече някакъв ритъм на живот, от който трудно се излиза.
Радостното е, че семейната ни ситуация е подобна и очакванията от живота, предполагам също.

Simple Smile Ти още малко и с руснак ще тръгнеш.
пп. Радвам се, че всичко върви на добре, нали за това живеем в крайна сметка.
А, не! Руснаците са пияндури. С това компромис не правя.
Той е евреин, не арабин, но е роден в Израел.
В Канада е имигрирал на 20 години. Радостното е, че е минал възрастта за взимане в запас.
В миналото имах един познат израелец. Той също беше канадски гражданин, ама помня, че държеше изгладена и в пълна бойна готовност, в гардероба си униформата от израелската армия. Защото можеха да го извикат по всяко време и няма право да откаже.

# 94
Пред пиян руснак,аз предпочитам арабин. Поне не пият...

# 95
  • София
Оо, има мъже, има...

# 96
Много вярно.
Ако са ти ясни желанията, ще те пресрещне само тива, което го искаш.

# 97
Е, тогава нищо ново и по-хубаво няма как да те изненада.
Ако намалиш важността на нещата, драматичността, егото си, може по да ти се получи. Или не, но пък тогава няма и да ти е особен проблем.
Лафът "каквото дойде" нали именно това намаляване на важността символизира.

# 98
Абе аз на спонтанни неформални срещи обикновено отказвам.
Ама при този имаше нещо в начина, по който си го поиска. Не беше вулгарен и освен това е хубав, но не тип плейбой като предния евреин.
Баба имаше едно време приказка за такъв тип поведение. Казваше: много е ''деликатен''. Grinning

# 99
Все още така си му казват Simple Smile

# 100
  • По света и у нас
Относно въпросът на авторката: От както порастнах и парите са си моя отговорност, не съм случала. Скучаех навремето, когато постоянно ме моделираха родителите ми и ми налагаха ограничения.
Така като чета, вас ви мързи да си измислите нещо ново, което да внесе разнообразие в ежедневието.
Помислете си не какво обикновено правите а какво винаги сте искали а никога не сте направили. Даже о абсурдно да е, направете го.

# 101
  • София
А защо да се занимавам без изисквания? Има едно клише - по-добре сама, отколкото зле придружена. Има го и едно друго, ама е фройдистко и не искам да ме баннат.

# 102
Ейнджъл иска да каже, че вселената ти дава това, което искаш. Само трябва да го визуализираш в главата си. Тоест Равето ако знае точно какъв мъж иска, вселената ще и го даде. Докато, като разсъждава: квот Таков...вселената и дава неподходящи.

# 103
  • София
Напротив, вселената дава най-подходящите - те напълно отговарят на "каквото - такова" - наистина дава каквото такова. От торбата вади каквото такова.

# 104
Анди, то е най-лесно да не искаш и да не търсиш връзка, мъж, компания. Да си си самодостатъчен. Смятам, че хората вървят натам и все повече хора в бъдеще ще бъдат такива. Така напълно ще се елиминира нуждата от семейни терапевти к консултанти. Но все още е трудно за отделния индивид да го осъзнае това нещо и все още търси връзки, контакти, някакви хора, готов е на компромиси, дори е готов и да харчи пари за други хора. Някак не е лесно да се отървеш от социалността си...явно е заложена като инстинкт за оцеляване на човешкия род.

Общи условия

Активация на акаунт