👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 61 990
  • 894
  •   1
Отговори
# 525
То изрисуваното да беше проблемът. Тази крещеше непрекъснато в "Къщата на инфлуенсърите", на някакъв диалект (варненски май беше), скандали всеки ден, все за нещо. Тази ще обърне цялата къща на Биг Брадър с краката нагоре от разправии и скандали, хахаха
Eто произволен откъс от 33.30 мин. нататък.

p.s. иначе сама си заявява, че е лесбийкa и си изкарва доходите в Онлифенс като cam girl

# 526
  • Варна
Чак ми се прииска да изгледам сезон две 🤣🤣

# 527
Хаха, то вече трети свършва Grinning
Тази още в първите епизоди вдигна някаква чутовна патардия за готвенето,  олиото било в повечко Grinning Ще става забавно в къщата на Биг Брадър с Анджела.
Дано си спазят началния час 21.30.  Че снощи по програма Игри на волята трябваше да свърши в 22.00, ама свърши в 23.15. А започна и доста преди 20.00

# 528
Нямам търпение за сеира да започва вече Nerd

# 529
  • Варна
Знам. Почнах да гледам трети сезон, защото всички обясняваха, колко интересно предаване е. Ами много е скучен трети сезон, като гледам и сравнявам. 🤣

# 530
В третия много се набляга на простотиите и пошлостите, за съжаление. Има техническо подобрение, но като съдържание...  с това плюене, а и с голи гърли на масата, беше дъното просто.

И аз нямам търпение да започва ББ.  Избрали са си сигурните участници, ние сега избираме измежду резервите. То "страхотен избор" са ни оставили...

# 531
Аман от псевдо-интернет тъпаци... Исках обикновени хора да е. Това бяха най-гледаните и интересни сезони и до ден днешен, ама никога няма да го проумеят.

# 532
  • В.Търново
То изрисуваното да беше проблемът. Тази крещеше непрекъснато в "Къщата на инфлуенсърите", на някакъв диалект (варненски май беше), скандали всеки ден, все за нещо. Тази ще обърне цялата къща на Биг Брадър с краката нагоре от разправии и скандали, хахаха
Eто произволен откъс от 33.30 мин. нататък.

p.s. иначе сама си заявява, че е лесбийкa и си изкарва доходите в Онлифенс като cam girl
Ужас! Истеричка луда!

# 533
Аз не мисля, че някой обикновен човек би участвал в такова предаване, особено след като вече имаше няколко сезона и всички видяха, че камерите и монтажите могат да променят образите на хората. Да не говорим, че всичко си има и предварителен сценарий.

# 534
За тотално неизвестните и тези, които нямат какво да губят (нямат семейство, нямат връзка дори, нямат никакъв бизнес) може би няма проблем за такова участие в ББ. Но за хора, които са изградили име в обществото, тази излагация е само в техен ущърб. Не знам.. Има хора, които много са ми харесвали преди участието си в ББ и след това.... виждам за какви хора иде реч. Монтаж, немонтаж... ама да избухнеш за някаква сьомга, че нямало (сякаш в реалния живот всеки ден ядеш това) или някой да те заяжда, а ти да му падаш на нивото и да му отвръщаш с грозни думи.. също говори за това какво си ти. Продукцията няма как да ти вкара думи, които не си изрекъл.
Иначе за манипулативните монтажи, всички знаем.

# 535
Продуцентът Краси Ванков разкри, че този сезон гласуването за изгонване на участник ще се случва през nova play, вместо със СМС-и, както досега. Освен това зрителите ще имат правото да влияят на живота в къщата, отново чрез гласуване.

Цялото интервю:

# 536
Ще го видя как ще е този сезон, но нямам големи очаквания.

# 537
Продуцентът Краси Ванков разкри, че този сезон гласуването за изгонване на участник ще се случва през nova play, вместо със СМС-и, както досега. Освен това зрителите ще имат правото да влияят на живота в къщата, отново чрез гласуване.

Цялото интервю:

Нали щяха да променят формата? Нямало да бъде както досега, ала-бала. И накрая, вместо гласуване с SMS-и (щото вече няма балами да пращат най-вероятно) го сменят с гласуване в сайта им..

# 538
Тази вечер започва Satisfied От 21.30 до 23.30ч.
Не разбрах кого избраха да влиза от предлаганите участници?

# 539
  • Bulgaria
Здравейте, тази вечер live ли ще има, както досега?

Общи условия

Активация на акаунт