👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 187
  • 894
  •   1
Отговори
# 375
Благовеста имах предвид.
Нямала е 18 според мен през 2008.

Аз нямам против всеки да гледа и да следи каквото си иска, но не и да ми се кара защо аз не гледам, не следя и не помня...
В Ергенът, сниман през 2021, беше на 31, така че си е била на 18 през 2008. Просто е доста младолика.

# 376
Да видим кое от колко часа ще е. Може Брадърът да е от 20 ч, Игри на волята от 21 ч. Може и обратното. Залагам на това, че и двете ще ги дават през всички делници.

# 377
да свързваш смъртта му с нея е много грозно.
Никой не свързва смъртта му с нея в смисъл на това, тя да я е причинила. А че... 15 години по-рано е имала брак с него и го съсипа пред цяла България. Човекът толкова страдаше. И същата тази жена, сега с ново семейство може би... вече след като е загубила Миро, дано спинка спокойно, след като си спомня какво му е причинила.
Иначе причината за смъртта е здравословна.
[/quote]
Все пак нищо фатално не се случи, раздяла, даже и деца нямаха. Ужасни са тези намеци, които правиш. Разбира се, че ще спи спокойно. Да, не беше по най-добрия начин раздялата, но това са грешки и уроци. Минали са 10 и повече години между двете събития.

# 378
Не ми е такъв намекът, но както и да е.  Разбира се, че тя няма общо със смъртта. Човек, когато загуби някого, започва да се сеща за стари моменти и да съжалява за някои неща.  Това имах предвид.
Между другото Миро го водеха от Перник в предаването, аз след 2014 го виждах на няколко пъти в Западен парк в един супермаркет.

# 379
  • Далечният изток
Тая Ангелина нали я представят в предаването като митнически агент, а някой назад спомена, че е адвокат. Адвокат няма как да има друга професия освен адвокат. И това същата Ангелина от Биг Брадър ли е?! Не ми прилича на нея...

# 380
Също Дим Дуков, Денди, Ласкин, Софкин.
Да, дадоха Миро и Гроши, даже започнаха с тях.
Хареса ми, че отдадоха почит и на Милен Цветков, въпреки че не беше участник, а водещ.

Между другото от починалите пропуснаха и първият политик влязъл в предаването Веселин Данов, който почина от рак в началото на октомври миналата година.

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/15691072

# 381
За Веселин Данов не знаех. За съжаление списъкът се увеличава. Да почива в мир човека Sad
Да Ангелина е станала митничар, не адвокат, вече и аз изпушвам. Като ми говорят по няколко души на главата вече пиша глупости. Да, същата Ангелинка от Биг Брадър 4 (2008) от кв. Изгрев, Пловдив, която си имаше заигравка с ултраса Петър.
http://bb4.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=1
Тя е, но от предаването са минали 16 години, така че сега тя е на 34.
Митничарка. А Геро преди месец я бъзикаше точно за митниците. Май е разпределена на Дунав мост. Дано не бъркам и това, хаха.. Че вече много риалити герои станаха и ми става каша в главата.

# 382
  • Далечният изток
Митничар и митнически агент.... Разлика като между съдия и деловодителка в съда. Simple Smile

# 383
  • Варна
Ето я Ангелина сега, и да, като митничарка се представи, беше забавно участието и в Скрита самоличност.

А Цветан Христов от същият сезон 2008 , малко след като свърши предаването, работеше като охрана в община Варна.

# 384
  • Далечният изток
Представи се като митнически агент.
Това, че някой не може да направи разлика между агент и митничар, е друг въпрос.

# 385
E хайде сега заяждане... Беше нещо свързано с митниците. То е ясно, че съм слушал с едно ухо, не съм се задълбочавал каква й е професията, вкъщи всеки говори нещо, а и в същото време нещо съм си тракал по интернета. Изобщо не съм чул дали е казала "митнически агент" или "митничар" точно, помня, че Геро я бъзикаше няколко пъти за митниците. Аз поне я помня тази участничка, защото съм гледал целия сезон ББ4, а и гледах предаването с Геро. Ти не си гледала сезона и се наложи гугъл да ти каже, но сега ме бъзгаш за това, че съм допуснал грешка с професията й, ц ц ц ц ....

http://bb4.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=15
А този участник.. Даниел беше изгонен заради сбиване (с един Данаил) и после изчезна безследно. Отишъл до ОАЕ да издирва баща му в Дубай и така и не се върна.  Имаше и предаване на Милен Цветков, в което говориха за него. Лежал е в затвор в Абу Даби.  Мина време, сега се е върнал и се занимава с някакви гадателства.

Ето и линк с видеото: Участник от Биг Брадър 4 изследна безследно

# 386
  • Далечният изток
Кога казах, че не съм го гледала?!
Даже казах, че тази от предаването с Геро не ми заприлича на онази Ангелина от ББ....

# 387
  • IC 1101,Abell 2029
E хайде сега заяждане... Беше нещо свързано с митниците. То е ясно, че съм слушал с едно ухо, не съм се задълбочавал каква й е професията, вкъщи всеки говори нещо, а и в същото време нещо съм си тракал по интернета. Изобщо не съм чул дали е казала "митнически агент" или "митничар" точно, помня, че Геро я бъзикаше няколко пъти за митниците. Аз поне я помня тази участничка, защото съм гледал целия сезон ББ4, а и гледах предаването с Геро. Ти не си гледала сезона и се наложи гугъл да ти каже, но сега ме бъзгаш за това, че съм допуснал грешка с професията й, ц ц ц ц ....

http://bb4.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=15
А този участник.. Даниел беше изгонен заради сбиване (с един Данаил) и после изчезна безследно. Отишъл до ОАЕ да издирва баща му в Дубай и така и не се върна.  Имаше и предаване на Милен Цветков, в което говориха за него. Лежал е в затвор в Абу Даби.  Мина време, сега се е върнал и се занимава с някакви гадателства.

Ето и линк с видеото: Участник от Биг Брадър 4 изследна безследно
Ако Милен Цветков е бил водещ този сезон,то сигурно е било да замести за малко Ники Кънчев,защото прекрасно си спомням как двамата изгонени за сбиването бяха при Ники.Освен ако са били в друг сезон.Пропусна се да се смоменене че в сезона със самолета беше и онзи който се правеше на невменяем.

# 388
Няма такова нещо. Милен Цветков водеше от първия до последния епизод и никого не е замествал. Ники Кънчев изобщо не се появи в този сезон. Изпълнителният продуцент беше сменен тогава.
Ти помниш друго сбиване явно.
В Биг Брадър 4 сбиването беше между Данаил и Даниел.

Ако не си гледал сезона, защо спориш с хора, които са го гледали?

Ето и инфо в Уики, но питай когото и да било от феновете на Биг Брадър, гледали сезоните и ще ти потвърди. Във ВиБокс го имаше целия сезон, но през януари заключиха всички клипове на юзъри, различни от тези на Nova Broadcasting Group

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 00:49 от diziler

# 389
Много е грозно да се коментира , че Елена му изневерила и след години починал , дано спала спокойно .😕 Този сезон беше толкова отдавна , човекът си имаше ново семейство

Общи условия

Активация на акаунт