👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 195
  • 894
  •   1
Отговори
# 360
Аз незнам Милен Цветков да е бил водещ.
Боже, Боже,  най-хубавият сезон водеше точно Милен Цветков. С разбития самолет (тогава на мода беше сериалът LOST) и в едната страна на самолета бяха само мъже, в другата само жени, но едната половина не знаеше за съществуването на другата отвъд оградата. Имаше и етно конфликт, някакъв пловдивски националист, хомофоб и расист... Пепи ли какъв беше, срещу баба Сание, туркиня. А по ирония на съдбата точно този расист и шовинист си имаше любовна заигравка с ромката Ангелинка, тогава 18 годишна, сега над 30, адвокат.. същата, която няколко седмици участваше в "Кой да знае".  Имаше и гей в този сериал, като целта беше да има и там конфликт с Петър Grinning
2008 г. води 4 сезон, казва Гугъл.
"Казва Гугъл"? Вие сериозно ли? Трябва да потърсите в Гугъл ли? Не помните този сезон?

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 11:20 от diziler

# 361
  • Sofia
В”Сделка или не”е била,не в “Кой да знае”.
Не съм я гледала.
Видях я в предаването на Геро”Скрита самоличност”,разпознаха я във форума и тогава се сетих и аз за нея.
Митничарка май каза че е или нещо подобно.
Ромка ли е?

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 16:41 от Doli

# 362
  • Далечният изток
Скрит текст:
Аз незнам Милен Цветков да е бил водещ.
Боже, Боже,  най-хубавият сезон водеше точно Милен Цветков. С разбития самолет (тогава на мода беше сериалът LOST) и в едната страна на самолета бяха само мъже, в другата само жени, но едната половина не знаеше за съществуването на другата отвъд оградата. Имаше и етно конфликт, някакъв пловдивски националист, хомофоб и расист... Пепи ли какъв беше, срещу баба Сание, туркиня. А по ирония на съдбата точно този расист и шовинист си имаше любовна заигравка с ромката Ангелинка, тогава 18 годишна, сега над 30, адвокат.. същата, която няколко седмици участваше в "Кой да знае".  Имаше и гей в този сериал, като целта беше да има и там конфликт с Петър Grinning
2008 г. води 4 сезон, казва Гугъл.
"Казва Гугъл"? Вие сериозно ли? Трябва да потърсите в Гугъл ли? Не помните този сезон?
Абсолютно сериозно!
Не съм тв маниак, не помня предавания, имам живот извън телевизора, който е доста наситен и динамичен, за да помня подобни неща.

Апропо, "Кой да знае" е предаване по БТВ, води го Сашо Кадиев, участват известни хора, та питам как някаква неизвестна участничка от Биг брадър е участвала там, че и няколко седмици?!

# 363
Не в "Кой да знае", а в "Скрита самоличност" при Геро, моя грешка. Геро пробва да я бъзика и цялата публика се смееше след всяко нейно изречение. Да, ромка, от кв. Изгрев (до Столипиново), но не би трябвало това да има значение кой знае какво. Важното е, че се е реализирала в професията. Но си е куку отвсякъде.
Също Дим Дуков, Денди, Ласкин, Софкин.
Да, дадоха Миро и Гроши, даже започнаха с тях.
Хареса ми, че отдадоха почит и на Милен Цветков, въпреки че не беше участник, а водещ.
Почина също и Павел Чернев, който беше депутат от Атака и после участник във ВИП Брадър.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/5376118
Той участваше в един сезон с Мира Радева, Мишо Шамара, Ваня Червенкова, героят на този сезон беше един Пламен, забравих му фамилията, бизнесмен някакъв...
да свързваш смъртта му с нея е много грозно.
Никой не свързва смъртта му с нея в смисъл на това, тя да я е причинила. А че... 15 години по-рано е имала брак с него и го съсипа пред цяла България. Човекът толкова страдаше. И същата тази жена, сега с ново семейство може би... вече след като е загубила Миро, дано спинка спокойно, след като си спомня какво му е причинила.
Иначе причината за смъртта е здравословна.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 20:21 от diziler

# 364
И Павел Чернев го дадоха.
Тази Ангелинка между другото е влязла почти в последния момент, на нейно място трябвало да е Благовеста Бонбонова (Ергенът 1), но заради здравословен проблем, нейната приятелка я е заместила. Това го разказа Блага в един подкаст.

# 365
  • Далечният изток
И Павел Чернев го дадоха.
Тази Ангелинка между другото е влязла почти в последния момент, на нейно място трябвало да е Благовеста Бонбонова (Ергенът 1), но заради здравословен проблем, нейната приятелка я е заместила. Това го разказа Блага в един подкаст.
През 2008 ли? Ми тя не е ли била дете тогава?

# 366
Е да, на 18 години. Дадох линк към нейния профил в Биг Брадър 4 на предишната страница, коментар #357.

И да, Павел Чернев го дадоха в кадрите. Просто тук не му написахме името.
Не съм тв маниак, не помня предавания, имам живот извън телевизора, който е доста наситен и динамичен, за да помня подобни неща.

Апропо, "Кой да знае" е предаване по БТВ, води го Сашо Кадиев, участват известни хора, та питам как някаква неизвестна участничка от Биг брадър е участвала там, че и няколко седмици?!
Не "няколко седмици", а "преди няколко седмици". В "Скрита самоличност" беше. Ако трябва да задълбаваме, ще намеря във ФБ страницата на предаването точно на коя дата беше. Със сигурност - през юни.

И ние си имаме "живот извън телевизора, който е доста наситен и динамичен", но всеки си има някакви неща, които следи. Затова има и хиляди теми в този форум. Кой каквото си харесва и си гледа/чете/слуша. Феновете на Биг Брадър гледат всички сезони, иначе.. какви фенове са? И да, помня, че гледах тогава Брадъра с Милен Цветков и все бързах до 20 ч. да се прибера, за да го хвана отначало, защото тогава още нямаше интерактивна тв, през 2008 и нямаше "връщане назад". А гледането през интернет беше тегаво.

# 367
  • Далечният изток
Благовеста имах предвид.
Нямала е 18 според мен през 2008.

Аз нямам против всеки да гледа и да следи каквото си иска, но не и да ми се кара защо аз не гледам, не следя и не помня...

# 368
Не, никой не се кара. Ама темите са един вид... "фенски". Все едно да пиша в тема Bon Jovi (измислям си, може да няма такава) и да не им знам албумите и песните. И да казвам "Този албум не съм длъжен да го знам, имам си и по-важна работа, имам си и доста наситен и динамичен живот, извън музиката". Ама.. нищо де.
Изпуснала си един от най-готините сезони на Брадъра.

# 369
  • Далечният изток
Темата е "В очакване на нов сезон". Представи си, че чакам да започне новия сезон и той ме интересува...?!
Какъв ти е проблемът, че някоя си Аида от форума не помнела кои са участвали през 2008?! Ма въобще не искам и да ги помня, а съм изгледала всички сезони. Не гледам предавания, за да ги превъзнасям след 20 години, съвсем с друга цел гледам телевизия.

# 370
Хаха, е права си де. И аз не гледам, за да ги превъзнасям след 20 години Grinning Grinning Grinning А от този сезон минаха 16.  Ама ти така го изкара, че ние тука сме едва ли не лентяи и безделници, дето нямат личен и служебен живот, само гледат ТВ.  Не, просто хубавите предавания се помнят. В случая: хубавите сезони. Слабите сезони бяха последните излъчени на ББ.

# 371
Кога започва, питам със страх, да не ме охулите,че  като една фенка, дори не съм разбрала датат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
Най-общо казано есента. По логиката от последните години: в първата половина на септември. Убеден съм, че ще чакат кога БТВ ще обяви старта на "Островът на стоте гривни" и ще дублират същата дата Grinning (Последният обикновен Биг Брадър започна в средата на август, този сезон, дето го спечели Никита) Wink

# 373
  • София
Островът няма ли да е паралено с Игрите?

# 374
И аз си мисля, че трябва да са с Игрите по едно и също време. Не виждам причина да го изместват, след като има добра гледаемост. По-скоро ББ ще се съобразят с Игрите, а не обратното

Общи условия

Активация на акаунт