👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 190
  • 894
  •   1
Отговори
# 345
  • Далечният изток
Дадоха само ВИП починалите, на мен не ми хареса това.
Дадоха Миро и Гроши.

Не го догледах. Много от лигостоте на Найден, Коцето, Фънки ми дойдоха в повече. А чаках Луна, Миглена, Кулагин.. Кои бяха починалите? Сещам се за Гроши, Хр. Живков, Ваня К., Роро.. Друг кой?
Луна и Кулагин ги дадоха накрая.

Починалите - също и Милен Цветков и Силва Зурлева.

# 346
  • София
Също Дим Дуков, Денди, Ласкин, Софкин.
Да, дадоха Миро и Гроши, даже започнаха с тях.
Хареса ми, че отдадоха почит и на Милен Цветков, въпреки че не беше участник, а водещ.

# 347
  • София
Значи моя грешка, не съм ги видяла. Извинявам се. Simple Smile

# 348
Дали ще качат епизода с извънредното издание някъде? Към момента в нова плей го няма.

# 349
Кои бяха починалите? Сещам се за Гроши, Хр. Живков, Ваня К., Роро.. Друг кой?
Много са, мисля, че 14 души. Говоря само за участниците. В другата тема (Биг Брадър - стари сезони) писахме няколко пъти за тях

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 09:59 от diziler

# 350
  • София
Къде може да се гледа?

# 351
  • София
Дим Дуков също. Много тъжно. Животът си тече.

# 352
  • София
То сигурно и някои от възрастните участници от първите сезони са починали, но ако я няма публично тази информация, едва ли някой ги уведомява. Нормално ми се струва да отразят само тези, за които са писали и в медиите.

# 353
Как го понесохте това вчера, толкова мързеливо предаване в телевизията не помня да е имало. Извадили от архивите епизодите, в които дадени участници си отиват и гледат най-добрите си моменти и ги събрали в “специално издание”. Половината неща са толкова сложни за разбиране извън контекста, общо-взето е картинки и музичка. Невъзможно, че и неприятно за гледане.
Ютубърът Тодор Азов прави в пъти по-добри обзори на предавания, чак няма база за сравнение.

# 354
Надявах се накрая да издадат нещичко за новия сезон.

# 355
  • В.Търново
Аз гледам със закъснение. Жалко, че не са дали сем. Кузмови. Онзи Гробаря беше супер.
Този беше голямо лайно.

# 356
Аз малко видях,но само ми припомниха колко е фалшиво всичко и не ми беше носталгично. Frowning1 Попаднах на сватбата на Богдански,тъпотия.

# 357
Хареса ми, че отдадоха почит и на Милен Цветков, въпреки че не беше участник, а водещ.

И Мила от Биг Брадър 4
http://bb4.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=7

p.s. като гледам снимките, Ангелинка от същия сезон, дето живееше в някакъв ромски квартал на Пловдив, преди месец участваше в "Скрита самоличност" и се държеше доста фриволно и нахално http://bb4.bigbrother.bg/part_profile.pcgi?p=1

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 20:59 от diziler

# 358
  • IC 1101,Abell 2029
Аз незнам Милен Цветков да е бил водещ.Помня че беше коментатор в първият сезон,заедно с Емил Кошлуков.Относно коментара че Миглена Ангелова била най-популярният победител,как се разбира това ако не си човекът който "брои" изпратените есемеси просто незнам.На мен би беше доста безлична и с нищо незапомняща се,за разлика от доста други непобедители.

# 359
  • Далечният изток
2008 г. води 4 сезон, казва Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт