👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 190
  • 894
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Съгласна, просто не виждам защо Елена да е виновна за това, че чак и гавра да е било. Той искаше да се обясняват там пред всички камери, не тя.

# 331
Да, не беше толкова черна Елена, но тази ситуация показа колко сме назад като общество и гледаме само черно и бяло. Дано със смяната на поколенията нещата са се променили.
А diziler да свързваш смъртта му с нея е много грозно. Човекът беше продължил напред с нова жена и дете. Мир на праха му!

# 332
🙊

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 17:21 от tzotzi

# 333
  • София
Гледам по Нова избраните моменти от сезоните на Биг/Вип Брадър. Смях се с глас, бях забравила какви образи имаше.

# 334
Безценен момент е физиономията на Десислава, когато казват "Победител във ВИП БРАДЪР 1 ...... Христина, това си ти", хахахахахаха.

Детето на Здравко и Христина е вече на 20. Не се и съмнявам, че ще ни го пробутат скоро в някой от следващите сезони Grinning Grinning

Искам да дадат някой скандал с Луна или с Кулагин

# 335
  • София
Нищо не може да бие физиономията на Пацо щом разбра, че Пеньо не е жена, както и щом видя тризначките на куп. Безценно!

# 336
Много хубаво бяха направили епизода.
Липсваха ми само Кичка Бодурова, Мара Отварачката, Захажаева ‐ култови образи бяха.
Нищо не излъчиха и от Биг Брадър Фемили. Това беше най‐скандалният сезон за мен, неслучайно нямаше втори сезон.

# 337
Аз гледам със закъснение. Жалко, че не са дали сем. Кузмови. Онзи Гробаря беше супер.

# 338
  • София
Нито кадър не излъчиха от ББ Фемили, според мен има причина, тъй като иначе имаше култори образи и там.

# 339
Щях да се зарадвам повече на кадри от сезоните, които пропуснаха и да се припомни Миглена Ангелова и нейния сезон - все пак тя е най-силно подкрепеният победител изобщо, вместо кратък документален филм за Стефан на Гала.

# 340
Да, и твърде много време отделиха на Петканови

# 341
Както и на Жени и Тачо.
Пропуснаха няколко сезона, няколко победители, а други победители ги прекараха на конвейр за по секунда накрая.
Видеото в памет на починалите беше трогателно. Към още живите имаше накъде някакво уважение да се покаже.

# 342
Да, накрая на песента на Ваня Костова дадоха повечето от починалите вече... RIP

# 343
  • София
Дадоха само ВИП починалите, на мен не ми хареса това.

# 344
Не го догледах. Много от лигостоте на Найден, Коцето, Фънки ми дойдоха в повече. А чаках Луна, Миглена, Кулагин.. Кои бяха починалите? Сещам се за Гроши, Хр. Живков, Ваня К., Роро.. Друг кой?

Общи условия

Активация на акаунт