👁️VIP Brother/Big Brother👁️България 2021. В очакване на нов сезон.

• 63 200
  • 894
  •   1
Отговори
# 315
Не изгледах клиповете от по-горе.Никой не познавам.Може би ще ги видя,когато започне сезона.Влизам,защото ми се мерна реклама за утре (вторник) че ще има извънредно издание или нещо подобно.

# 316
  • Далечният изток
Утре в 22 ч. - Специално издание по случай 30 години NOVA с най-доброто от Big/VIP Brother

# 317
Едва ли ще гледам новия сезон, но утре - да. Израснах с това предаване, дори смятам че имаше някакъв възпитателен ефект. Помня ясно драмата на Елена и какво беше, тогава нямаше предавания и само това се обсъждаше отвсякъде.

# 318
  • София
Ох, горката Елена, що хейт отнесе тогава. Имам чувството, че беше най-мразената личност в БГ по това време. Какво ли се случва с нея сега?

# 319
  • Враца
Коя беше Елена?

# 320
# 321
"Утре в 22 ч". какво значи, днес ли? Ако гледам кога е писано... 15 юли, очевидно става въпрос за вторник.

А Елена... какво да кажа. Унизи мъжа си пред цяла България ,слага му рога в национален ефир,  той плачеше постоянно. Няколко години по-късно и почина. Млад човек. Дано да спи спокойно тази женица.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 16:35 от diziler

# 322
  • София
Какви рога точно му е сложила?

# 323
  • Далечният изток
Днес, вторник, в 22 ч.

# 324
  • Sofia
Какви рога точно му е сложила?
С надрусаният фризьор Мъро 🤨,участник в същия сезон.
Миро почина преди 1-2год.,май от ковид 🤔
Остави малко детенце и жена с която имаха общ ресторантски бизнес…жалко 😢

# 325
Миро почина след 2 инсулта,мир на праха му.
И да,слагаше му рога тази така прехвалена Елена.В предаването реши,че ще слага край на връзката им и започва нова с Мъро.Точно в тази режисирана,нереална обстановка тя откри "голямата" любов.

# 326
  • София
Аз питам в какво се изразява слагането на рога? Помня, че се натискаше и целуваше с фризьора, което беше доста гадно, но чак слагане на рога … Те явно си имаха проблеми с Миро от преди това и отношенията им не бяха розови. Ок, не постъпи готино Елена, даже никак, ама чак такъв всенароден хейт какъвто се изсипа върху нея … тя беше много млада тогава, сгрешила ок, те я изкараха най-големия парцал в страната.

# 327
На мен само ми е странно как си решаваш личните отношения в национален ефир.Толкоз ли не можа като излязат да се разберат,щото видно момчето страдаше много.Затова я намразиха хората не че е първата която изневерява или слага край на връзка.Гавра си беше спрямо Миро.Нищо,че не са ги хванали камерите "на калъп".

# 328
  • София
Той не искаше ли Миро тогава да се изясняват, ако правилно помня?

# 329
Е,когато човек е отчаян и усеща,че му се изплъзват пробва всякакъв вид разяснения само и само да задържи човека по-дълго до себе си,та и той така.

Общи условия

Активация на акаунт