Третокласници- 2021/2022

• 31 216
  • 777
  •   1
Отговори
# 660
И нашите по компютърно моделиране са със скрач, интересно и' е.
По математика са на деление със заемане (взеха го в петък този урок, мисля че схвана принципа).
По БЕЛ не знам какво учат. Вчера учи наизуст стихотворението "Пролет".
По ЧП са на хранителни вериги.
По ЧО учиха за владетел, боляри, селяни, търговци (забравих точно името на урока).
Има болни деца, не знам от какво. Моята госпожица миналата седмица си стоя вкъщи, че предишния петък вечерта вдигна температура еднократно и това беше, но ЛЛ, пък и аз така мислех, каза да я оставя за седмица вкъщи. Но много трудно е такова онлайн обучение. Днес е на училище.

# 661
  • shumen
Моя от утре ще е вкъщи.Вчера вдигна Т,днес пак имаше и повръщаше и е с домашен положителен тест и утре ще го водя за антигенен и ако и той евентуално е положителен карантина.

# 662
  • София
бързо и леко да минава!

# 663
  • Варна
Бързо оздравяване!

# 664
Бързо оздравяване пожелавам и аз!
Вчера се чудех тъкмо дали продължава тестването в училище и тази седмица. Понеже сертификатите по разните обекти отпаднаха, някак естествено ми се струва и в училище да отпадне изискването за сертификат или тест...

# 665
  • София
Бързо оздравяване и от мен!
Аз искам да отпадне тестването, само заради ходенето в 7.30 ч. в понеделник. Излизаме в 7.00 ч., като преди това трябва да е закусило детето. Много е рано.
Да ви попитам знаете ли дали някъде мога да намеря он лайн учебната тетрадка по Човек и природа на изд. Клет. Откривам само учебника, а искам да принтирам учебната тетрадка.

# 666
Бързо оздравяване!
При нас са втора смяна, но в родителската група няма организация за тестване. Възможно е да е отпаднало...

# 667
  • Където морето целува небето...
При нас ги тестват, дори и да имат сертификати, което е противно на всякакви наредби. И така със сертификат или без, всеки понеделник в 7:30. Надявам се скоро да отпадне. Така или иначе през януари се омаза цялото училище и се видя, че не върши никаква работа това тестване. С него и без него пак го изкараха половината деца и даже по ТВ ни даваха, че нямаме учители. 

# 668
  • на земята
Здравейте,има ли резултати от KGL 2021 | cambridgeschools - Асоциация на Кеймбридж и Хипо пак по английски език и къде да погледна.
Благодаря ви и бързо оздравяване на болничките.

# 669
  • shumen
При нас всеки Понеделник ги тестват.Ходихме на лабораторен тест днес и е отрицателен.Направих си и аз за всеки случай и моя е отрицателен.Ще се лекуваме тази седмица вкъщи и като е добре ще учим по малко.

# 670
  • shumen
Моя се записа на Кенгурото,но до края на седмицата ще е под карантина и ще пропусне.Той беше отрицателен,но от днес аз и баща ми сме положителни.

# 671
  • shumen
Моля за малко помощ.
Може ли някой да ми снима учебна тетрадка номер 3 на издателство Клет,урока за пиша съчинение по преживяна случка.

# 672
В скрития текст са от тази.  Понеже виждам, че има и отделна тетрадка по развитие на речта

Скрит текст:

# 673
  • shumen
Благодаря,Дидева.

# 674
  • София
Здравейте,
Мога ли да помоля ако някой има учебната тетрадка по Човек и природа на издателство Клет, да ми снима страници 36 и 37.

Общи условия

Активация на акаунт