💄Новите ни козметични похождения - 93

• 95 240
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Деси, може. Аз даже си използвах натрупаните 🌸.

# 511
От доста време не съм качвала новите похождения, но днес бях до една щраусова ферма и нямаше начин да не взема разни неща ,цял ден съм на тази вълна и реших да споделя.

# 512
  • Варна
От доста време не съм качвала новите похождения, но днес бях до една щраусова ферма и нямаше начин да не взема разни неща ,цял ден съм на тази вълна и реших да споделя.

От къде това? Къде е фермата?

# 513
Дано не се сметне за реклама, фермата е в гр. Долна Баня оставам сайта ,там има координати и GPS.

https://ostrichfun.com/

# 514
Сенки YSL

Очна линия Zara

Блясък за устни

# 515
  • Варна
Dewi D От любопитство ще коментираш ли очната линия Зара?Аз не бих се сетила по-скоро помислила да взема от там,кое я прави по-специална?

# 516
Dewi D От любопитство ще коментираш ли очната линия Зара?Аз не бих се сетила по-скоро помислила да взема от там,кое я прави по-специална?

Desuri, още не съм я пробвала, като я понося ще дам коментар.
Иначе нищо не я прави специална, просто я видях и реших да я купя, фен съм на Zara Simple Smile Готиното е,  че после може да се купуват рефилъри/пълнители, ако това може да се отчете като някакъв плюс...

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 10:12 от Dewi D

# 517

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 10:30 от bubanka

# 518
# 519
# 520
Pregnancy-safe придобивки (поне повечето са) Blush

- всички са супер

Пробвах минита на Shiseido Treatment Softener + Clarifying Cleansing Foam и ми харесаха, та си взех пълен размер. Може би избързах - хубави са, но дори на намаление (едното намалено в нотино, другото в makeup.bg) не знам дали 100% си струват. Но са супер за поглезване!

# 521
  • някъде под слънцето...
Сара преди 15+ години имаха доста прилична декоративна козметика.
Но тя тацува само едно лято.Спряха я  и се насочиха към парфюмите
Още тъгувам по един молив.За толкова години не му намерих заместител.

Надявам се смъкването на летвата   на качеатвото през последните години да не се е отразила и на новата им декоративна козметика.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 09:22 от sl

# 522
Видях, че в Нотино са пуснали 15% намаление за козметика с код skin - https://---shoretner923-3tgM6g6

# 523
  • някъде под слънцето...

# 524

Доста добре ми се отразяват( мазна кожа с несъвършенства,зряла).Имат няколко вредни (според INCI beauty приложението) , няколко съмнителни за вредност и доста добри съставки.

Общи условия

Активация на акаунт