КАУФЛАНД - тема 49

• 70 598
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
Разликата м/у тази фурничка и парти-грила е, че фурничката има реотани и горе и долу.

Значи ще стане част от интериора ми, защото на мене за това ми трябва.
Благодаря!

# 646
Лайка това е точния уред , ако не желаеш да те облъчва микровълнова и искаш да си спестиш парите за парти грил.

# 647
На мен микровълновата ми липсва само заради пуканките на микровълнова - бързо, лесно и вкусно...но решихме да не ползваме такъв уред. Уредите за пуканки дават ли такъв вкус като при тези от пликове, там маслото в плика май прави магията? Кауфланд предлагаше такъв уред.

# 648
  • София
МВ не работи отворена, за да облъчва. Но и аз установих, че спокойно мога и без нея. Обаче сме купили хем голяма, хем с керамично покритие, и гадината не ще да се скапе или обели отвътре.

# 649
На мен микровълновата ми липсва само заради пуканките на микровълнова - бързо, лесно и вкусно...но решихме да не ползваме такъв уред. Уредите за пуканки дават ли такъв вкус като при тези от пликове, там маслото в плика май прави магията? Кауфланд предлагаше такъв уред.

Добавяш масло (стояло на стайна Т, иначе не се стопява добре) и сол след изпукването и готово! Аз също предпочетох машинка за пуканки пред пакетите, но не заради МВ, а заради палмовите масла..

# 650
  • Стара Загора
У дома също нямаме микровълнова и правя пуканките на котлон в тенджерка, стават също бързо и много вкусно. Иначе имахме по едно време уред за пуканки - при него не се използва мазнина и пуканките стават сухи, далеч от тези, които са от пакетите за микровълнова или домашните на котлон/печка.

Минифурничката е подходяща за филийки, затопляне на храна и др. Вкъщи сме с подобна, но по-голяма. Преди доста години взех от Кауфланд също по-голяма за вилата точно за претопляне на храна, тъй като нямам време и кой знае какви условия да готвя там. Пекли сме на нея и наденички и пилешки хапки.

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 15:00 от ❇Sisi_91❇

# 651
Вчера в Люлинския Кауфланд е имало викторинка - питат клиентите какво е нещо си там изложено, ако не познаеш ти дават утешителна награда, а който познае на другия ден получава обаждане  - печели безплатно почистване, защото в случая 'нещото' е било робот за почистване. И вероятно след това агитация за покупка. Grin

# 652
Това го имаше и в ОК преди време, спечелих химикалка и няколко досадни обаждания, що си давам телефона си е мой проблем , де Grin

# 653
Какво ще кажете за индукционният котлон от брошурата тази седмица?

# 654
Същият ползвам вече няколко години- доволна съм.

# 655
А каква царевица взимате за пуканките в тенджера?Колкото и пъти да съм взимала такава изобщо не са се пукали ,а съм пробвала и с малко и с повече олио.

# 656
  • Sofia
По веригите има в пакетчета царевица за пукане/пуканки - такава купувам. Загрявам тенджера и мазнина -- да покрива добре дъното и сипвам зърната, затварям с капак и след малко започват да пукат, а аз раздвижвам тенджерата.

# 657
А каква царевица взимате за пуканките в тенджера?Колкото и пъти да съм взимала такава изобщо не са се пукали ,а съм пробвала и с малко и с повече олио.

Освен по веригите, бабите по пазарите също продават; котлона ти трябва да е на макс Wink

# 658
  • Стара Загора
Аз не бих препоръчала котлонът да е на макс за пуканките. Правя ги на по-висока от средната степен, но не най-високата,  в малка тендежрка и на два пъти, та ми се е случвало, когато котлонът е много горещ и съответно тендежрката, при втората партида, зрънцата, които пускам за проверка на температурата на олиото, направо да се овъгляват. Разбира се много зависи от печката, от съда, в който се правят и т.н.

# 659
  • Sofia
Аз не бих препоръчала котлонът да е на макс за пуканките. Правя ги на по-висока от средната степен, но не най-високата ...
Точно!

Общи условия

Активация на акаунт